Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan eiland, Cebu, Filipijnen 6015

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 984 beoordelingen

1 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,4
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (984)
Sorteer op:
Paul B. (Echt)paren Netherlands, 16 februari 2012
rustige omgeving met veel faciliteiten

goed om er enekele dagen helemaal uit te zijn. alles voorhanden
8
vriendelijke en behulpzame staf. individuele wensen dikwijls mogelijk
Hotel kenmerken tip: enig probleem is dat het vrij geisoleerd ligt
Rapporteer deze beoordeling
John L. (Echt)paren United Kingdom, 3 mei 2016
Couple reciew
5,3
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Rapporteer deze beoordeling
Silvia I. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 1 mei 2016
Enjoyable stay
6
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Rapporteer deze beoordeling
Oliver B. (Echt)paren Germany, 29 april 2016
Great ,but food can improve
6,3
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Rapporteer deze beoordeling
Grace T. (Echt)paren Philippines, 27 april 2016
Superb
6,7
Plantation Bay exceeded our expection. The staffs are courteous, they don't get tired smiling and greeting us. The place is very cozy. We will go back to Plantation if we ever have the chance.
Rapporteer deze beoordeling
Silvio H. Gezinnen met jonge kinderen Switzerland, 27 april 2016
Great for family with small children, overpriced
5,7
Breakfast buffet: 950:Peso to expensive, poor vegetarien dishes.
Rapporteer deze beoordeling
Abdulla J. Gezinnen met jonge kinderen United Arab Emirates, 25 april 2016
Great
6
Just I want to say wonderful Every things inside
Rapporteer deze beoordeling
Maria T. (Echt)paren Philippines, 17 april 2016
Best honeymoon resort
6,7
Will be backed again
Rapporteer deze beoordeling
Maria T. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 17 april 2016
Great for family bonding
6,7
Definitely will be backed again....
Rapporteer deze beoordeling
Maria T. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 17 april 2016
Best Holiday with my Family
6,7
Surely will be backed soon!!!
Rapporteer deze beoordeling
1 van 1 beoordeling
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Recreatie-faciliteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - GastenkamerPlantation Bay Resort & Spa Cebu - ZwembadPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Recreatie-faciliteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - FaciliteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - FaciliteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpeeltuinPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Recreatie-faciliteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Recreatie-faciliteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - ZwembadPlantation Bay Resort & Spa Cebu - UitzichtPlantation Bay Resort & Spa Cebu - UitzichtPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport en activiteitenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SpaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Eten en drinkenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Eten en drinkenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03