Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Jl Teuku Umar No. 74, Denpasar, Bali, Indonesië 80113 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel exterieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Vergaderruimte POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer
Gebied: Denpasar Aantal kamers: 146
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,5
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (803)
Sorteer op:
Nico V. Individuele reizigers Netherlands, 4 juli 2013
Laatste stop voor vlucht vanaf Denpasar Airport.

Centraal gelegen. Monumenten en musea eenvoudig te bereiken met taxi.
7,7
Naar wens. Alleen het internet op de kamer viel tegen.
Rapporteer deze beoordeling
Jack D. (Echt)paren Netherlands, 4 november 2012
Goed voor een nachtje

Inrichting, Ligging, Design
6,7
Hier voor 1 nacht verbleven. Ligt lekker dichtbij het vliegveld en Kuta. De kamers zijn leuk ingericht en het was een ervaring opzicht om erin te slapen. Verder is het naar ons idee geen hotel om langer dan een nacht te verblijven.
Rapporteer deze beoordeling
Tjeerd J. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 7 augustus 2011
Leuk hotel voor jonge mensen

Rationeel met voldoende voorzieningen
8
ontbijt: even wennen p: passar van denpassar is een bezoek waard ook is dit hotel een ideale ontmoetings plaat voor studenten en internationale stagiaires. goed hotel voor korte verblijven schoon en modern van opzet. leuke douche cabine heerlijk bed schone lakens hotel ligt aan een druke weg met veel eet gelegenheden taxi vervoer is makkelijk en goedkoop denpassar is druk
Winkel tip: Tip: Passar van Denpassar is een bezoek waar Denpassar is druk
Rapporteer deze beoordeling
Philip D. (Echt)paren Netherlands, 12 november 2010
perfecte locatie voor een lage prijs

prijs en netheid
7,7
superleuk en nieuw budgethotel. Hier kan je overnachten voor. Trendy inrichting, goede locatie, vriendelijke staff. Ben je budgetbewust en/of jong dan is dit het ideale hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Philip D. (Echt)paren Netherlands, 11 november 2010
brand new, hip, jong, trendy hotel

vriendelijk en behulpzaam personeel
7,3
hotel gelegen in het hart van denpasar. gloednieuw en geopend sinds october 2010. Jong en trendy ingericht, alle basisvoorzieningen zijn aanwezig.
Rapporteer deze beoordeling
Fransiskus R. Zakelijke reizigers Indonesia, 22 juni 2015
Nice place clean

Clean cheap good
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Farid J. (Echt)paren Australia, 22 juni 2015
bad
2,3
Was bad
Rapporteer deze beoordeling
Mario P. Individuele reizigers Indonesia, 17 juni 2015
Amazing

Clean,tidy,friendly staff
7,7
It's a valuable hotel with a great service
Rapporteer deze beoordeling
Angelina S. (Echt)paren Indonesia, 2 mei 2015
loss of quality

location, price, breakfast
5
This is my second time here. I booked here because I only spent a few hours before moving out to another place so I thought why not stay here. I had a good time when I stayed here last year. But this time, the quality of the hotel is declining. Water is leaking from everywhere! So many small cockroaches inside the room! And overall it's a bit dirty. The room floor has this sticky/oily feeling (you don't get hotel sandal too). I hope they're improving their cleanliness in the future. Everything is good except that one.
Rapporteer deze beoordeling
Elly S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 30 april 2015
Good Value for Money Hotel

Nice room, friendly staff
7
We love the environment of the hotel, very comfortable. Starbucks is just around the corner.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar BaliPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel exterieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - GastenkamerPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - VergaderruimtePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - GastenkamerPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - GastenkamerPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05