Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Jl Teuku Umar No. 74, Denpasar, Bali, Indonesië 80113 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel exterieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Vergaderruimte POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieur POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer
Gebied: Denpasar Aantal kamers: 146
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 798 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,5
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (798)
Sorteer op:
Nico V. Individuele reizigers Netherlands, 4 juli 2013
Laatste stop voor vlucht vanaf Denpasar Airport.

Centraal gelegen. Monumenten en musea eenvoudig te bereiken met taxi.
7,7
Naar wens. Alleen het internet op de kamer viel tegen.
Jack D. (Echt)paren Netherlands, 4 november 2012
Goed voor een nachtje

Inrichting, Ligging, Design
6,7
Hier voor 1 nacht verbleven. Ligt lekker dichtbij het vliegveld en Kuta. De kamers zijn leuk ingericht en het was een ervaring opzicht om erin te slapen. Verder is het naar ons idee geen hotel om langer dan een nacht te verblijven.
Tjeerd J. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 7 augustus 2011
Leuk hotel voor jonge mensen

Rationeel met voldoende voorzieningen
8
ontbijt: even wennen p: passar van denpassar is een bezoek waard ook is dit hotel een ideale ontmoetings plaat voor studenten en internationale stagiaires. goed hotel voor korte verblijven schoon en modern van opzet. leuke douche cabine heerlijk bed schone lakens hotel ligt aan een druke weg met veel eet gelegenheden taxi vervoer is makkelijk en goedkoop denpassar is druk
Winkel tip: Tip: Passar van Denpassar is een bezoek waar Denpassar is druk
Philip D. (Echt)paren Netherlands, 12 november 2010
perfecte locatie voor een lage prijs

prijs en netheid
7,7
superleuk en nieuw budgethotel. Hier kan je overnachten voor. Trendy inrichting, goede locatie, vriendelijke staff. Ben je budgetbewust en/of jong dan is dit het ideale hotel.
Philip D. (Echt)paren Netherlands, 11 november 2010
brand new, hip, jong, trendy hotel

vriendelijk en behulpzaam personeel
7,3
hotel gelegen in het hart van denpasar. gloednieuw en geopend sinds october 2010. Jong en trendy ingericht, alle basisvoorzieningen zijn aanwezig.
Angelina S. (Echt)paren Indonesia, 2 mei 2015
loss of quality

location, price, breakfast
5
This is my second time here. I booked here because I only spent a few hours before moving out to another place so I thought why not stay here. I had a good time when I stayed here last year. But this time, the quality of the hotel is declining. Water is leaking from everywhere! So many small cockroaches inside the room! And overall it's a bit dirty. The room floor has this sticky/oily feeling (you don't get hotel sandal too). I hope they're improving their cleanliness in the future. Everything is good except that one.
Novy W. Zakelijke reizigers Indonesia, 24 april 2015
cleans

good design
6
The staff were generally friendly and helpful, Great Location and Great Facility
Steven C. Zakelijke reizigers Indonesia, 12 april 2015
bad
3,7
very small with hot room , the shower was sucks , the water leaked into the room from bathroom , the smell is awfull .
Michael A. (Echt)paren Indonesia, 17 maart 2015
quiet, clean, simple.

quiet, clean, simple
10
Safe
Eng L. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 2 januari 2015
convenient hotel

location, wifi and friendly staff
8
Great location makes us easier to choose any dinner after whole day activities in Bali. One thing must be improved is the closet. The others is good and makes us convenient.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar BaliPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel exterieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - GastenkamerPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - VergaderruimtePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - GastenkamerPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - GastenkamerPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Hotel interieurPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C01