Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Praety Home Stay

Street sukma no:22,Peliatan, Ubud, Bali, Indonesië 80571

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 333 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
9,1
Alle beoordelingen (333)
Sorteer op:
Lilian K. Individuele reizigers Netherlands, 11 juli 2015
Prettig verblijf

Personeel, ontbijt en locatie
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Chris V. (Echt)paren Netherlands, 20 april 2014
Onwijs leuke homestay!

Geweldig ontbijt
9
Rapporteer deze beoordeling
Tames B. (Echt)paren Netherlands, 3 augustus 2013
Aardige familie

friendelijkheid, familie huis, goed verzorgd ontbijt
9
We zijn hier 1 week geweest en hebben iedere dag genoten van Ubud en deze home stay, geen 5 sterren hotel, maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. De familie is ontzetten vriendelijk en doen alles om het verblijf zo goed mogelijk naar je zin te maken. Beetje vroeg wakker worden van het hanen gekraai, maar dat hoort nu eenmaal bij de landelijkheid en met een uitstekend verzorgd ontbijt is dat heel gauw weer vergeten. Echt een aanrader! Bedankt Familie.
Rapporteer deze beoordeling
Susanne J. (Echt)paren Netherlands, 28 juli 2013
prettig verblijf

leuke kamers, erg vriendelijke eigenaren en prima ligging
9
De eerste nacht werden we in een ander goedkoper verblijf gedumpt omdat ze geen plek hadden terwijl we wel geboekt hadden van te voren, dat was een onaangename verrassing. De nacht erna claimde wij een kamer in het Praety homestay zelf en daqt was een stuk leuker en beter. De eigenaar is erg attent en wilt alles voor je regelen en het ontbijt is ook geweldig.
Rapporteer deze beoordeling
Rondy W. Groepen Netherlands, 14 januari 2013
Gezellige home stay met echt Balinese gevoel!

Dichtbij Ubud centrum, prijs kwaliteit top, ontbijt perfect.
9,7
praety home stay geeft je een warm welkom, super lieve mensen die alles voor je willen doen. lijkt wel of je in een klein tempeltje slaapt en leeft. kamer is standaard, warm water en goed bed. smorgens kun je je eigen ontbijt kiezen, super en vers. de locatie ligt zeer centraal, je bent binnen no time bij monkey forest, ubud market, de musea, shopjes, joga clubs, rijstvelden etc. deze vriendelijke mensen maken je verblijd anders dan anders, een heel leuke ervaring. ik zou er zo weer terug gaan.
Tip: Tip: huur een scooter en je komt echt overal. Voor bijna niks rij je een hele dag.
Rapporteer deze beoordeling
Lisanne A. Individuele reizigers Netherlands, 22 april 2016
Best home stay in Ubud
6,7
The place is really beautiful and the rooms are decorated very homely. The family who lives here are the most gentle en welcoming people. We made a mistake with the booking reservation and booked a day too early but that was no problem and we still could stay another night. They offer al kinds of trips and nothing is too much to ask. The breaksfast
Rapporteer deze beoordeling
Gustav L. (Echt)paren Sweden, 18 april 2016
Lovely
6,7
Excellent place to stay and above all a very friendly, kind and accommodating family that owns this home stay. Great room. Very nice surroundings.
Rapporteer deze beoordeling
Kerstin H. (Echt)paren Germany, 30 maart 2016
The perfect home stay
6
We enjoyed the best breakfast in our holiday! It was fantastic. We spent 4 nights here. The family was always kind, helpful and lovely, sometimes we even got free fruits in the afternoon. Can't expect more from a home stay (for that very good price)... thus, we would stay here again :)
Rapporteer deze beoordeling
Ngoc H. (Echt)paren Vietnam, 23 januari 2016
Perfect, price reasonable
6,7
We really like the breakfast. It's so delicious. Beautiful homestay. Good location near Ubud market!
Rapporteer deze beoordeling
Wong K. Groepen Malaysia, 29 december 2015
i like the breakfast very much

i like the breakfast very much
6,7
i like the breakfast very much
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Praety Home Stay BaliPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - EntreePraety Home Stay Bali - TuinPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel interieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Eten en drinkenPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - TuinPraety Home Stay Bali - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03