Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Praety Home Stay

Street sukma no:22,Peliatan, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Entree Praety Home Stay Bali - Tuin Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel interieur Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Eten en drinken Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer
Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur
Gebied: Ubud Aantal kamers: 5

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
7,9
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
9,1
Alle beoordelingen (310)
Sorteer op:
Lilian K. Individuele reizigers Netherlands, 11 juli 2015
Prettig verblijf

Personeel, ontbijt en locatie
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Chris V. (Echt)paren Netherlands, 20 april 2014
Onwijs leuke homestay!

Geweldig ontbijt
9
Rapporteer deze beoordeling
Tames B. (Echt)paren Netherlands, 3 augustus 2013
Aardige familie

friendelijkheid, familie huis, goed verzorgd ontbijt
9
We zijn hier 1 week geweest en hebben iedere dag genoten van Ubud en deze home stay, geen 5 sterren hotel, maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. De familie is ontzetten vriendelijk en doen alles om het verblijf zo goed mogelijk naar je zin te maken. Beetje vroeg wakker worden van het hanen gekraai, maar dat hoort nu eenmaal bij de landelijkheid en met een uitstekend verzorgd ontbijt is dat heel gauw weer vergeten. Echt een aanrader! Bedankt Familie.
Rapporteer deze beoordeling
Susanne J. (Echt)paren Netherlands, 28 juli 2013
prettig verblijf

leuke kamers, erg vriendelijke eigenaren en prima ligging
9
De eerste nacht werden we in een ander goedkoper verblijf gedumpt omdat ze geen plek hadden terwijl we wel geboekt hadden van te voren, dat was een onaangename verrassing. De nacht erna claimde wij een kamer in het Praety homestay zelf en daqt was een stuk leuker en beter. De eigenaar is erg attent en wilt alles voor je regelen en het ontbijt is ook geweldig.
Rapporteer deze beoordeling
Rondy W. Groepen Netherlands, 14 januari 2013
Gezellige home stay met echt Balinese gevoel!

Dichtbij Ubud centrum, prijs kwaliteit top, ontbijt perfect.
9,7
praety home stay geeft je een warm welkom, super lieve mensen die alles voor je willen doen. lijkt wel of je in een klein tempeltje slaapt en leeft. kamer is standaard, warm water en goed bed. smorgens kun je je eigen ontbijt kiezen, super en vers. de locatie ligt zeer centraal, je bent binnen no time bij monkey forest, ubud market, de musea, shopjes, joga clubs, rijstvelden etc. deze vriendelijke mensen maken je verblijd anders dan anders, een heel leuke ervaring. ik zou er zo weer terug gaan.
Tip: Tip: huur een scooter en je komt echt overal. Voor bijna niks rij je een hele dag.
Rapporteer deze beoordeling
Sheue L. (Echt)paren Malaysia, 17 juni 2015
Moderate

Breakfast, Staff and Location
5,7
Overall is good. However,The room condition can be improve further as the room is quite small. In addition, the brightness of the room and toilet need to be improve further as there is no fluorescence light.
Rapporteer deze beoordeling
Quoc H. Individuele reizigers Vietnam, 23 mei 2015
So lovely homestay: convenience & yummy breakast

beautiful & yummy breakfast, warm owner, near good and low price restaurant (opposite the home stay)
9,3
As many comments before, the breakfast here is so beautiful + yummy. There is 01 option in their list "rice..." (forgot the name) that you have to request in advance, should try. Owner very helpful, I asked for early breakfast right at 6:30am and they tried to make them soonest for me at 7:00am (instead of 7:30 - I thought like other hotel breakfast can be from 6:00/6:30). This guest house also opposite a local restaurants (many local people also come to this restaurant): price here is very low (15-20k IDR for food and 3-10k IDR for drink) and there are also about 10-15 courses to choose. Laundry service right next door, 20'-25' walk from Palace but you will see many shops on the way to stop and discover. Sure to be very good option to choose and recommend to friends.
Rapporteer deze beoordeling
Beata M. (Echt)paren Poland, 19 mei 2015
Good homestay

ambiance, food, people
9
Wonderful staff, quiet place, great food. We wanted to stay another night but alas, they were booked solid. Will definitely return!
Rapporteer deze beoordeling
Kayla S. (Echt)paren United States of America, 29 april 2015
Backpacking through Ubud

The family of the homestay is absolutely amazing, they are super accomodating and the rooms are beautiful. Their breakfasts are amazing and you always feel at home.
9,3
My friend and I are backpacking south east Asia and stopped in Ubud, we heard the Praety home had really high ratings and I can totally agree. We were greeted by a warm, friendly family and a gorgeous temple-like home. Their complimentary breakfasts are unreal and the rooms are clean and cozy. It's a nice, quiet place to relax and get away from the "nightlife" of Ubud.
Rapporteer deze beoordeling
Ricardas S. (Echt)paren Lithuania, 25 april 2015
nice homestay

great breakfast, friendly staff
10
Everything was ok, but roosters in neighbourhood are too loud in the early morning.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Praety Home Stay BaliPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - EntreePraety Home Stay Bali - TuinPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel interieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Eten en drinkenPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - TuinPraety Home Stay Bali - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Praety Home Stay, Bali

AS-AGWEB-3C03