Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Praety Home Stay

Street sukma no:22,Peliatan, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Entree Praety Home Stay Bali - Tuin Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel interieur Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Eten en drinken Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer
Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur
Gebied: Ubud Aantal kamers: 5

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 325 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
9,1
Alle beoordelingen (325)
Sorteer op:
Lilian K. Individuele reizigers Netherlands, 11 juli 2015
Prettig verblijf

Personeel, ontbijt en locatie
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Chris V. (Echt)paren Netherlands, 20 april 2014
Onwijs leuke homestay!

Geweldig ontbijt
9
Rapporteer deze beoordeling
Tames B. (Echt)paren Netherlands, 3 augustus 2013
Aardige familie

friendelijkheid, familie huis, goed verzorgd ontbijt
9
We zijn hier 1 week geweest en hebben iedere dag genoten van Ubud en deze home stay, geen 5 sterren hotel, maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. De familie is ontzetten vriendelijk en doen alles om het verblijf zo goed mogelijk naar je zin te maken. Beetje vroeg wakker worden van het hanen gekraai, maar dat hoort nu eenmaal bij de landelijkheid en met een uitstekend verzorgd ontbijt is dat heel gauw weer vergeten. Echt een aanrader! Bedankt Familie.
Rapporteer deze beoordeling
Susanne J. (Echt)paren Netherlands, 28 juli 2013
prettig verblijf

leuke kamers, erg vriendelijke eigenaren en prima ligging
9
De eerste nacht werden we in een ander goedkoper verblijf gedumpt omdat ze geen plek hadden terwijl we wel geboekt hadden van te voren, dat was een onaangename verrassing. De nacht erna claimde wij een kamer in het Praety homestay zelf en daqt was een stuk leuker en beter. De eigenaar is erg attent en wilt alles voor je regelen en het ontbijt is ook geweldig.
Rapporteer deze beoordeling
Rondy W. Groepen Netherlands, 14 januari 2013
Gezellige home stay met echt Balinese gevoel!

Dichtbij Ubud centrum, prijs kwaliteit top, ontbijt perfect.
9,7
praety home stay geeft je een warm welkom, super lieve mensen die alles voor je willen doen. lijkt wel of je in een klein tempeltje slaapt en leeft. kamer is standaard, warm water en goed bed. smorgens kun je je eigen ontbijt kiezen, super en vers. de locatie ligt zeer centraal, je bent binnen no time bij monkey forest, ubud market, de musea, shopjes, joga clubs, rijstvelden etc. deze vriendelijke mensen maken je verblijd anders dan anders, een heel leuke ervaring. ik zou er zo weer terug gaan.
Tip: Tip: huur een scooter en je komt echt overal. Voor bijna niks rij je een hele dag.
Rapporteer deze beoordeling
Wong K. Groepen Malaysia, 29 december 2015
i like the breakfast very much

i like the breakfast very much
6,7
i like the breakfast very much
Rapporteer deze beoordeling
Wong K. Groepen Malaysia, 29 december 2015
breakfast and owners are very good

breakfast and owners are very good
6,7
breakfast and owners are very good. don't expect too much on the room comfort
Rapporteer deze beoordeling
Birgit K. (Echt)paren Estonia, 20 november 2015
nice homestay

atmosphere, family, food
9,3
A great place to stay in Ubud. At first it was a bit difficult to find the place, because it's in the end of a really narrow road running from Jalan Sukma and the sign is as well as quite small. The family is very kind and helpful and you can see the real balinese spirit there. Owner is probably always aware of your coming if you have booked. You can book nice one-day tours from there with good price compared to offers you can get from the local streets. Breakfast there is the best so far in Bali. Only disappointments were some insects in the room during our few day stay, also a reptile like thing in the toilet bowl (had managed to get there somehow through the canalisation system, so actually not their fault and could have happened anywhere there, but after a flush the problem was solved), as well the roosters, who like to sing all the time, also quite like everywhere here. Otherwise a great stay and would recommend to everyone who'd stay at least a night in Ubud.
Rapporteer deze beoordeling
Andriani S. Groepen Indonesia, 19 november 2015
Homey & relaxing stay

Breakfast, quit, windy
8,7
Our stay is relax & easy. We rent motorbike for 3 days, and book shuttle for send off to Airport from Praety with hassle free. We really enjoy the big Breakfast and of course the famous Banana Pancake. This homestay is really good value considering the price. Will not hesitate to stay again in this place!
Rapporteer deze beoordeling
Nicola S. Individuele reizigers Australia, 19 oktober 2015
Great place, great place, GREAT PRAETY!

Breakfasts were amazing, beautiful homestay and lovely family
9,7
Great homestay - would recommend. Simple accommodation with amazing breakfasts. Wasnt expecting the world for $20/night but this place is just lovely, simple and humble. Would definitely return!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Praety Home Stay BaliPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - EntreePraety Home Stay Bali - TuinPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel interieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Eten en drinkenPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - TuinPraety Home Stay Bali - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05