of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Praety Home Stay

Street sukma no:22,Peliatan, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Entree Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Tuin Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Hotel interieur Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Eten en drinken Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras
Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Balkon/Terras Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Badkamer Praety Home Stay Bali - Gastenkamer Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur Praety Home Stay Bali - Hotel exterieur
Gebied: Ubud Aantal kamers: 5

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 285 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
7,9
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
9,1
Alle beoordelingen (285)
Sorteer op:
Chris V. (Echt)paren Netherlands, 20 april 2014
Onwijs leuke homestay!

Geweldig ontbijt
9
Tames B. (Echt)paren Netherlands, 3 augustus 2013
Aardige familie

friendelijkheid, familie huis, goed verzorgd ontbijt
9
We zijn hier 1 week geweest en hebben iedere dag genoten van Ubud en deze home stay, geen 5 sterren hotel, maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs. De familie is ontzetten vriendelijk en doen alles om het verblijf zo goed mogelijk naar je zin te maken. Beetje vroeg wakker worden van het hanen gekraai, maar dat hoort nu eenmaal bij de landelijkheid en met een uitstekend verzorgd ontbijt is dat heel gauw weer vergeten. Echt een aanrader! Bedankt Familie.
Susanne J. (Echt)paren Netherlands, 28 juli 2013
prettig verblijf

leuke kamers, erg vriendelijke eigenaren en prima ligging
9
De eerste nacht werden we in een ander goedkoper verblijf gedumpt omdat ze geen plek hadden terwijl we wel geboekt hadden van te voren, dat was een onaangename verrassing. De nacht erna claimde wij een kamer in het Praety homestay zelf en daqt was een stuk leuker en beter. De eigenaar is erg attent en wilt alles voor je regelen en het ontbijt is ook geweldig.
Rondy W. Groepen Netherlands, 14 januari 2013
Gezellige home stay met echt Balinese gevoel!

Dichtbij Ubud centrum, prijs kwaliteit top, ontbijt perfect.
9,7
praety home stay geeft je een warm welkom, super lieve mensen die alles voor je willen doen. lijkt wel of je in een klein tempeltje slaapt en leeft. kamer is standaard, warm water en goed bed. smorgens kun je je eigen ontbijt kiezen, super en vers. de locatie ligt zeer centraal, je bent binnen no time bij monkey forest, ubud market, de musea, shopjes, joga clubs, rijstvelden etc. deze vriendelijke mensen maken je verblijd anders dan anders, een heel leuke ervaring. ik zou er zo weer terug gaan.
Tip: Tip: huur een scooter en je komt echt overal. Voor bijna niks rij je een hele dag.
Gregory F. (Echt)paren United States of America, 30 oktober 2014
Great breakfast, great homestay

Breakfast, Praety helping with tours, Homestayambience.
9
Praety was wonderful. Th breakfast each morning was great. Prreaty helped secure the best prices for our transport, bicycle trip, and Batur climb. My only negative would be the lack of hot water, but we did ok with it.
Robert P. (Echt)paren Malaysia, 30 september 2014
Great breakfast, good service

Breakfast, Ambience, Helpful and friendly owners
9
Great place to stay at an affordable price. Owner is very helpful and can arrange all your tour and transport needs. Walking distance to Ubud town, restaurants, cafe's, shops etc.
Rob R. (Echt)paren Netherlands, 10 september 2014
great homestay

Friendly owner, beautiful building and the best breakfast in the world!
10
We liked Praety homestay a lot. A beautiful building, friendly and helpful owner and a nice room. It's a homestay, but the family is lovely. But best of all is the breakfast, which is the best we've had during our travels. We wanted to extend our stay, but unfortunately they were full. We can really recommend staying here!
Sarah G. Individuele reizigers United States of America, 7 september 2014
Best place, hands down!

Praety and her family are exceptionally wonderful and so kind. The room I stayed in was secluded and had a lovely balcony to relax and take it all in! But the breakfast really takes the crown!
10
I loved staying here and extended because I felt so at home and comfortable. Praetys is conveniently located close to everything and it was perfect for the price, it was actually better than any place I've stayed at in Bali so far.
Claire L. Individuele reizigers Australia, 28 augustus 2014
Stay here. It's amazing!

Breakfast, Location, Praety and her family
10
Amazing. The family is sweet and Praetys breakfasts huge. I didn't need lunch on any of the days. It feels like home and I recommend it.
Michael S. (Echt)paren United States of America, 31 juli 2014
Great Stay

Staff, Property, Breakfast
10
We had a great short stay at Praety. The family that owns the property are wonderful people and own a very lovely home. It's a traditional Balinese home and the breakfast was outstanding and very pretty. The location was great, not too far from Monkey Forest. We would stay again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Praety Home Stay BaliPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - EntreePraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - TuinPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel interieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Eten en drinkenPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Balkon/TerrasPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - Hotel exterieurPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - BadkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - GastenkamerPraety Home Stay Bali - TuinPraety Home Stay Bali - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Praety Home Stay, Bali

AS-AGWEB-3C04