Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,3
op basis van 917 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 917 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,6
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,3

Caroline V. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2013
Perfect
Schoon, dicht bij airport, goede service
Perfect Het was fijn om bij het zwembad te liggen voordat we in de kamer konden. Heerlijk rustig, koelbloedig met water en een jacuzzi in het zwembad
Beoordeeld 14 juli 2013

Willem P. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2013
prima voor gezochte omstandigheid
dicht bij airport, goede prijs/kwaliteit
neem het volgende keer weer als ik in Dubai op transit ben
Beoordeeld 08 juni 2013

Wikash C. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Perfect voor een nachtje.
Dichtbij vliegveld, shuttle, goeie douche
Beoordeeld 19 mei 2013

Daniel F. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in mei 2013
sobere kamers
locatie, prijs, perswoneel
Beoordeeld 09 mei 2013

Stefanus T. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in april 2013
geweldig
in de buurt van airport
Beoordeeld 26 april 2013

peter H. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in februari 2013
mooi hotel in de buurt van de luchthaven van Dubai
kamer, zwembad, receptie
het hotel ligt heel dichtbij de luchthaven. Ze hebben een luchthavenshuttle, maar wij kwamen midden in de nacht aan dus hebben snel een taxi genomen. Het ontbijt was prima. De ontvangst bij de receptie ging prima en snel. het zwembad op het dak is prima, lekker verwarmd en heerlijke ligbedden met dikke kussens rond het zwembad.
Beoordeeld 04 maart 2013

Edwin M. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in december 2012
net hotel, strakke inrichting
5 min van vliegveld
goede ontvangst, prima bed.shuttle service 24/7 in verband met vroege vlucht geen gebruik kunnen maken van ontbijt
Beoordeeld 09 december 2012

Ruben K. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2012
Ideaal voor een paar uur slaap tussen je vluchten
Dicht bij vliegveld (15 min. met gratis shuttle busje)
prima hotel. schone moderne kamers en netjes ingericht. ideaal om een nachtje (betaalbaar) tot rust te komen tussen 2 vluchten in. het hotel heeft een coffee/snack-bar (24 uur open) locatie is tegenover het vliegveld (aan de andere kant van de snelweg, dus lopen naar het vliegveld is niet mogelijk). de gratis shuttle bus rijdt elke 30 min. is bij het vliegveld wel even zoeken omdat er geen bordje staat. bij ons stopte de shuttle (witte minivan met duidelijk 'premier inn' op de zijkant) helemaal aan de rechterkant van de terminal 3 (internationaal). het hotel zit midden in een zakenwijk (naast de holiday inn express). in de directe omgeving is niets te doen en te zien. voor een langer verblijf is dit dus geen ideaal hotel.
Beoordeeld 23 september 2012

Bjorn T. van Nederland
Groepen
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Mooi hotel, dichtbij de luchthaven
Luchthaven
Een mooi hotel met vriendelijk personeel. Door de gunstige ligging (tegenover de luchthaven) een ideaal hotel voor een overnachting tussen twee vluchten!
Beoordeeld 22 augustus 2012

Jan T. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2012
Prima Hotel in de buurt van vleigveld
Goede Shuttle verbinding. Vriendelijk personeel, schoon
Prima hotel om als vrouw alleen naar toe te gaan, zelfs om 2 uur 's nachts. Aanrader
Beoordeeld 13 augustus 2012