Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Presidente Hotel

355 Avenida da Amizade, Macau City, Macau

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 2016 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,6
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (2016)
Sorteer op:
Bart A. Individuele reizigers Belgium, 30 april 2010
meer dan tevreden

centrale ligging, prachtige kamer met geweldig uitzicht
9,3
Ik werd vanuit de luchthaven naar het hotel gebracht door een taxi. Geen pogingen tot oplichterij door opdringerige chauffeurs in de aankomsthal van de luchthaven (zoals bijvoorbeeld in Thailand blijkbaar de norm is), maar gewoon buitenstappen en instappen in de 1e taxi in de rij. Zorg ervoor dat U het adres van uw hotel bij de hand hebt en dat het geschreven is in het chinees want zoals overal in Macau is de kennis van het Engels zeeeer beperkt. Het adres stond trouwens in t chinees vermeld op de hotelvoucher dus dat was handig. Bij aankomst in het hotel bleek dit aan de buitenzijde niet opgewassen tegen de glitter van het tegenoverliggende Wynn maar de kamer was gewoonweg prachtig. Gelegen op de 12e verdieping had ik een prachtig uitzicht op zowat de drukste boulevard door Macau. Spijtig dat dit uitzicht werd belemmerd door een dichte mist maar daar kan ik het hotel moeilijk voor aansprakelijk stellen. De kamer was ruim, proper en voorzien van alle benodigdheden. Om te concluderen zou ik stellen dat dit hotel dezelfde service biedt als de (duurdere) hotels aan de overkant van de straat en ik zal dan ook zeker terug hetzelfde boeken bij een volgend bezoek.
Rapporteer deze beoordeling
Johannes L. (Echt)paren Netherlands, 15 januari 2010
Macau op zijn best

cetraal, bereikbaarheid, service, uitzicht
9,3
Op zoek naar een hotel in Macau, de gokstad van Azie. Als eerste kom je de erg duren, maar ook luxe resorts tegen. Wij gingen relatief goedkoop reizen, dus zochten naar een betaalbaar hotel. Deze hebben wij dan ook gevonden. Eenmaal aangekomen weden wij prima geholpen. goede service, snelle check-in en een nette kamer. Tassen worden gebracht. in de avond zo het casino walhalla ingelopen. allemaal goed te doen op loopafstand. Het hotel zelf heeft ook een casino.
Tip: Neem de gratis pendelbus vanaf het vliegveld/ ferry naar hotel/casino Wynn. Dit ligt tegenover het President hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Volodymyr N. (Echt)paren Ukraine, 27 januari 2016
Bad place to stay, even for just sleeping at.

Location, view
4
Overall experience is bad, this hotel even barely fits option "for sleeping only". Breakfast was terrible, for 80MOPS(10$) you will get exactly: a small glass of juice, a cup of tea/coffee, 2 eggs, 2 small Chinese sausages, a piece of bread/croissant, slice of tomato. Stuff is not assisting in any issues and lies into your face, trying to get rid off you and don't disturb them. No heaters, which makes a very cold place to stay during cold days. All furniture is damaged and old, has quite old and dirty dusty carpets as the floor surface. No fridge. No safe. Very old and quite dirty digital equipment. Rooms overall need renovations and appropriate cleaning.
Rapporteer deze beoordeling
Chan K. Zakelijke reizigers Hong Kong, 11 december 2015
very poor service

never come again for this old hotel,
6
I even stayed only a few hours, and left this hotel, I do not know why i selected this hotel, very dirty, the bathroom without you can use for it.
Rapporteer deze beoordeling
Paris G. Individuele reizigers Sweden, 24 oktober 2015
Great location, but nothing more!

Location thats it...
5,3
Smelly, unclean, Their so called pool Isin another hotell...lady boys surronding The hotell...
Rapporteer deze beoordeling
Alice C. Individuele reizigers Hong Kong, 23 augustus 2015
convenient place

convenient place
7
Rapporteer deze beoordeling
Sungkook K. Zakelijke reizigers South Korea, 2 juni 2015
Rude male staff at front and very dirty old room.

Presidente Hotel
4,7
It was terrible! I arrived 1:30 in the morning but paid for full day room fee however, Rude & unwilling to help gattitude fat man at front desk gave room with TV is out of order hiar drier is broken
Rapporteer deze beoordeling
Kelly L. (Echt)paren Malaysia, 25 mei 2015
Convenient & clean hotel

Clean, convenience & value for money
8,3
Everything is good!
Rapporteer deze beoordeling
Ngan C. (Echt)paren Malaysia, 22 april 2015
Heavy smoke smell room

Good location , bad smell room
6
Location is strategy very good location, the rate is reasonable, the room is small, the comforter is damp, the room is smelly very heavy smoke smell, the staff is friendly and helpful
Rapporteer deze beoordeling
Emily T. Zakelijke reizigers United States of America, 28 maart 2015
Dirty, old hotel with terrible service

location
4
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Presidente Hotel MacauPresidente Hotel Macau - LobbyPresidente Hotel Macau - Bar/LoungePresidente Hotel Macau - ReceptiePresidente Hotel Macau - Koffiehuis/CaféPresidente Hotel Macau - RestaurantPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - LobbyPresidente Hotel Macau - Hotel exterieurPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - Nabij attractiePresidente Hotel Macau - Nabij attractiePresidente Hotel Macau - Nabij attractiePresidente Hotel Macau - Nabij attractiePresidente Hotel Macau - Nabij attractiePresidente Hotel Macau - SuitePresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - Koffiehuis/CaféPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - BadkamerPresidente Hotel Macau - BadkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - BadkamerPresidente Hotel Macau - SuitePresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - LobbyPresidente Hotel Macau - SuitePresidente Hotel Macau - SuitePresidente Hotel Macau - BadkamerPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - LobbyPresidente Hotel Macau - GastenkamerPresidente Hotel Macau - SuitePresidente Hotel Macau - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06