of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon , Jordan, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Prudential Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Prudential Hotel Hong Kong - Entree Prudential Hotel Hong Kong - Lobby Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Badkamer Prudential Hotel Hong Kong - Restaurant Prudential Hotel Hong Kong - Restaurant Prudential Hotel Hong Kong - Restaurant
Prudential Hotel Hong Kong - Zwembad Prudential Hotel Hong Kong - Zwembad Prudential Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Prudential Hotel Hong Kong - Business Center Prudential Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Prudential Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Prudential Hotel Hong Kong - Balzaal Prudential Hotel Hong Kong - Balzaal Prudential Hotel Hong Kong - Badkamer Prudential Hotel Hong Kong - Badkamer Prudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer Prudential Hotel Hong Kong - Faciliteiten
Gebied: Jordan Aantal kamers: 432

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 4412 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
9,0
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (4412)
Sorteer op:
Vincent V. (Echt)paren Netherlands, 16 september 2011
Top lokatie met fijne kamers

Lokatie, dichtbij metro, donkere kamers
8,3
Het prudential is een fijn hotel op een top lokatie, vlakbij metro station Jordan. De renovatie is inmiddels afgerond. Het zwembad op het dak is ook prima, maar wel jammer het het ondiep is en al om half zeven dicht is. Je kan hier dus s ochtends gebruik van maken of moet dus op tijd weer terug zijn. Verder zijn de bedden erg hard, maar dat went wel en hebben volgens mij veel hotels in China. Wat ons betreft een aanrader. Visa voor China zijn trouwens ook makkelijk te regelen via de concierge. Tip is ook om op woensdagavond naar het paardenrennen te gaan in happy vally.
Tip: Tip is ook om op woensdagavond naar het paardenrennen te gaan in happy vally. Erg leuk om hier een gokje te wagen!
Willem K. Individuele reizigers Netherlands, 3 maart 2010
prudential hotel

locatie...service..prijs
7,3
het hotel heeft een pefecte ligging voor een businesstrip in hongkong want je zit bovenop mtr station Jordan.de service en behulpzaamheid van het personeel is meer dan voldoende want telkens was men bereid mij met kleine tips en raad terzijde te staan.de kamers zijn ruim en bieden alle basisgemakken.het onbijt was enigzins karig en daar mag wel iets meer keuze gemaakt kunnen worden
Restaurant tip: toto bene op knutsford terrace
Hilde N. Zakelijke reizigers Belgium, 27 januari 2010
mijn vaste stek in hong kong

Met stip: de ligging is een absoluut voordeel. Nathan Road is een zeer belangrijke verbindingsader en vlakbij zijn er allerlei interessante winkels, het grote Kowloon park enz... maar het meest interessante is dat je maar naar -2 hoeft te gaan en je hebt de MTR die aansluiting geeft op de hele regio en het railnetwerk.
8
Het Prudential is ideaal gelegen voor zaken en toerisme. Vlakbij alle mogelijke winkels en midden in een shopping mall. Op -2 bevindt zich het Jordan MTR station. Vandaar kan je met de MTR overal heen in HongKong en via het Hunghom station kan je de trein nemen (iedere 10min) naar de Chinese grens (LOWU)in Shenzen. Ongeloofelijk handig. De keuken is vooral een buffetgebeuren met geregeld nieuwe thema's. Niet echt topklasse, maar aanvaardbaar. Ik logeer er ook graag omwille van de kamers die, zoals alle kamers in HK heel klein zijn, maar uitgekiend ingericht. De ramen hebben schermen, geen gordijnen. Er is een flatscreen en een combimeubel als bureau & mini-bar + een zetel. Ik krijg er geen claustrofobie, de ruimte voelt fris en luchtig aan en alles functioneert. De badkamer is wat ouderwets, met een gordijntje en een piepklein bad. Verder dagelijks vers water en een kokertje met koffie en thee. WiFi in het hele hotel, allemaal prima in orde. Ik vergelijk voor ik vertrek ook steeds de prijzen en the Prudential geeft zeker waar voor je geld.
Winkel tip: rechtover het hotel vind je een Watsons, waar je nog goedkoop je parfumerie/schoonheidsartikelen kan kopen en recht daartegenover een Chinese specialiteiten winkel Yue Wah: ideaal voor je cadeautjes en souvenirs, parels en jade
Gregory S. (Echt)paren Netherlands, 7 januari 2010
Prudential Hotel Hong Kong

Uitstekende ligging, vlak boven MTR. Prima kamers, goede voorzieningen. Er werd niet moeilijk gedaan om later uit te checken, 14:00 uur uitchecken was geen probleem en koste niets extra.
7,7
Het Prudential Hotel werd door een vriend van ons gekenmerd als een echt hotel voor Asiaten, die zie je hier dan ook het meest. De ligging van het hotel is uitstekend, aan een doorgaande weg die bekend is bij vrijwel alle taxichauffeurs en vlak boven een MTR. Personeel van het hotel is vriendelijk en attend. Er werd niet moeilijk gedaan voor een late uitcheck en we hoefde daar niets extra voor te betalen. Buiten de lengte van de bedden, die was namelijk wat te kort, was de kamer prima. Niet groot, maar groot genoeg. De kamer was schoon toen we aankwamen en werd dagelijks goed schoon gemaakt. Hier komen we nog een keer terug.
Winkel tip: Nachtmarkt op loopafstand van het hotel.
Willy J. Zakelijke reizigers Netherlands, 19 maart 2009
Trip Asia HK

Ligging OK
10
Ben hier vaste kalnt en zal dit ook nog wel even blijven
Winkel tip: Directe verbinding met MTR satation & shopping centre
Thamtanin D. (Echt)paren Thailand, 29 januari 2015
Strategic location

location, customer service and room size
9,3
First time traveling to Hong Kong I've chosen this hotel based on the location which is extremely near the Jordan MTR, this is a great place, the staffs are very kind and always smiling. The location is fantastic. And the room size is great for the price. Would definitely be my preferred choice should I come visit again.
Chin W. (Echt)paren Singapore, 27 januari 2015
good location

location.
9,7
Will be choosing the hotel again for my next trip
Cheng Y. (Echt)paren Singapore, 25 januari 2015
good clean hotel, highly accesible

lots of nice food around the vicinity
7,3
Sheena L. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 25 januari 2015
Small hotel with good location

ONLY LOCATION
5,3
The rooms and toilets are small. Insufficient space to walk around once you open your luggage or fit in a baby cot. furnitures are old. overall, it was a pleasant stay however the price of the hotel doesn't justify the comfort. probably only the hotel location makes the overall stay bearable. wifi only allows 2 users/devices max in each room.
Saowanee W. Groepen Thailand, 24 januari 2015
Wonderful stay at Prudential hotel

Location Location Location
9,3
I stayed one night at Prudential hotel. It was better than my expectation. Location is super convenient, just a few walk steps to MTR making it so easy to get around. Tons of restaurants around the corner. Service was impeccable. Room was spacious and clean. Bathroom was immaculate. All in all it was a wonderful stay. Highly recommend and of course would stay again next time.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - Hotel exterieurPrudential Hotel Hong Kong - EntreePrudential Hotel Hong Kong - LobbyPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - RestaurantPrudential Hotel Hong Kong - RestaurantPrudential Hotel Hong Kong - RestaurantPrudential Hotel Hong Kong - ZwembadPrudential Hotel Hong Kong - ZwembadPrudential Hotel Hong Kong - FitnessruimtePrudential Hotel Hong Kong - Business Center Prudential Hotel Hong Kong - VergaderruimtePrudential Hotel Hong Kong - VergaderruimtePrudential Hotel Hong Kong - BalzaalPrudential Hotel Hong Kong - BalzaalPrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteitenPrudential Hotel Hong Kong - VergaderruimtePrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - SuitePrudential Hotel Hong Kong - FitnessruimtePrudential Hotel Hong Kong - FaciliteitenPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteitenPrudential Hotel Hong Kong - ZwembadPrudential Hotel Hong Kong - VergaderruimtePrudential Hotel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C02