Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00852

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 5382 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,0
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (5382)
Sorteer op:
Vincent V. (Echt)paren Netherlands, 16 september 2011
Top lokatie met fijne kamers

Lokatie, dichtbij metro, donkere kamers
8,3
Het prudential is een fijn hotel op een top lokatie, vlakbij metro station Jordan. De renovatie is inmiddels afgerond. Het zwembad op het dak is ook prima, maar wel jammer het het ondiep is en al om half zeven dicht is. Je kan hier dus s ochtends gebruik van maken of moet dus op tijd weer terug zijn. Verder zijn de bedden erg hard, maar dat went wel en hebben volgens mij veel hotels in China. Wat ons betreft een aanrader. Visa voor China zijn trouwens ook makkelijk te regelen via de concierge. Tip is ook om op woensdagavond naar het paardenrennen te gaan in happy vally.
Tip: Tip is ook om op woensdagavond naar het paardenrennen te gaan in happy vally. Erg leuk om hier een gokje te wagen!
Rapporteer deze beoordeling
Willem K. Individuele reizigers Netherlands, 3 maart 2010
prudential hotel

locatie...service..prijs
7,3
het hotel heeft een pefecte ligging voor een businesstrip in hongkong want je zit bovenop mtr station Jordan.de service en behulpzaamheid van het personeel is meer dan voldoende want telkens was men bereid mij met kleine tips en raad terzijde te staan.de kamers zijn ruim en bieden alle basisgemakken.het onbijt was enigzins karig en daar mag wel iets meer keuze gemaakt kunnen worden
Restaurant tip: toto bene op knutsford terrace
Rapporteer deze beoordeling
Hilde N. Zakelijke reizigers Belgium, 27 januari 2010
mijn vaste stek in hong kong

Met stip: de ligging is een absoluut voordeel. Nathan Road is een zeer belangrijke verbindingsader en vlakbij zijn er allerlei interessante winkels, het grote Kowloon park enz... maar het meest interessante is dat je maar naar -2 hoeft te gaan en je hebt de MTR die aansluiting geeft op de hele regio en het railnetwerk.
8
Het Prudential is ideaal gelegen voor zaken en toerisme. Vlakbij alle mogelijke winkels en midden in een shopping mall. Op -2 bevindt zich het Jordan MTR station. Vandaar kan je met de MTR overal heen in HongKong en via het Hunghom station kan je de trein nemen (iedere 10min) naar de Chinese grens (LOWU)in Shenzen. Ongeloofelijk handig. De keuken is vooral een buffetgebeuren met geregeld nieuwe thema's. Niet echt topklasse, maar aanvaardbaar. Ik logeer er ook graag omwille van de kamers die, zoals alle kamers in HK heel klein zijn, maar uitgekiend ingericht. De ramen hebben schermen, geen gordijnen. Er is een flatscreen en een combimeubel als bureau & mini-bar + een zetel. Ik krijg er geen claustrofobie, de ruimte voelt fris en luchtig aan en alles functioneert. De badkamer is wat ouderwets, met een gordijntje en een piepklein bad. Verder dagelijks vers water en een kokertje met koffie en thee. WiFi in het hele hotel, allemaal prima in orde. Ik vergelijk voor ik vertrek ook steeds de prijzen en the Prudential geeft zeker waar voor je geld.
Winkel tip: rechtover het hotel vind je een Watsons, waar je nog goedkoop je parfumerie/schoonheidsartikelen kan kopen en recht daartegenover een Chinese specialiteiten winkel Yue Wah: ideaal voor je cadeautjes en souvenirs, parels en jade
Rapporteer deze beoordeling
Gregory S. (Echt)paren Netherlands, 7 januari 2010
Prudential Hotel Hong Kong

Uitstekende ligging, vlak boven MTR. Prima kamers, goede voorzieningen. Er werd niet moeilijk gedaan om later uit te checken, 14:00 uur uitchecken was geen probleem en koste niets extra.
7,7
Het Prudential Hotel werd door een vriend van ons gekenmerd als een echt hotel voor Asiaten, die zie je hier dan ook het meest. De ligging van het hotel is uitstekend, aan een doorgaande weg die bekend is bij vrijwel alle taxichauffeurs en vlak boven een MTR. Personeel van het hotel is vriendelijk en attend. Er werd niet moeilijk gedaan voor een late uitcheck en we hoefde daar niets extra voor te betalen. Buiten de lengte van de bedden, die was namelijk wat te kort, was de kamer prima. Niet groot, maar groot genoeg. De kamer was schoon toen we aankwamen en werd dagelijks goed schoon gemaakt. Hier komen we nog een keer terug.
Winkel tip: Nachtmarkt op loopafstand van het hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Willy J. Zakelijke reizigers Netherlands, 19 maart 2009
Trip Asia HK

Ligging OK
10
Ben hier vaste kalnt en zal dit ook nog wel even blijven
Winkel tip: Directe verbinding met MTR satation & shopping centre
Rapporteer deze beoordeling
Nathamon R. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 26 april 2016
Good location, easy to travel around.
4,7
I requested for non-smoking room, but got room on 14th floor with heavy smell of smoking even the whole floor, the pillow was to hard and high for me, so I couldn't sleep on the first night. I should have ask to change at the first stage, but it was late night so I let it pass till the next day. I moved to a new room on 11th floor which was OK. I would suggest if the hotel could have 2 pillows for each person thick/soft and thin so this can serve all kind of clients.
Rapporteer deze beoordeling
Hsiuh F. Zakelijke reizigers Singapore, 26 april 2016
Convenient location
5,7
Just next to train station. This is what I want. It was so convenient overall.
Rapporteer deze beoordeling
Sunantha J. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 24 april 2016
Good location and clean
4,3
Booked this hotel because of the location, near Jordan MTR. Room is clean and tidy. The staff who help with check-in speak poor Mandarin Chinese ( as they mix Cantonese and Mandarin together) and it's hard to understand, better use English. Superior room come with bathtub, but bathtub stopper was broken so couldn't use it.
Rapporteer deze beoordeling
Li C. (Echt)paren Malaysia, 24 april 2016
Location
6,7
Excellent location
Rapporteer deze beoordeling
Low C. (Echt)paren Singapore, 22 april 2016
Good location
4,7
Location was good. But there is no lift to the hotel lobby. You have to take escalator 2 storey up to the lobby. The escalator is very narrow so if you are carry a big luggage there is a problem. Overall is still very good.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - SuitePrudential Hotel Hong Kong - SuitePrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteitenPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteitenPrudential Hotel Hong Kong - FaciliteitenPrudential Hotel Hong Kong - Business Center Prudential Hotel Hong Kong - Business Center Prudential Hotel Hong Kong - LobbyPrudential Hotel Hong Kong - Hotel exterieurPrudential Hotel Hong Kong - SuitePrudential Hotel Hong Kong - SuitePrudential Hotel Hong Kong - Hotel exterieurPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - SuitePrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - Business Center Prudential Hotel Hong Kong - ZwembadPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - RestaurantPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - EntreePrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - BalzaalPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - RestaurantPrudential Hotel Hong Kong - BalzaalPrudential Hotel Hong Kong - SuitePrudential Hotel Hong Kong - FitnessruimtePrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - SuitePrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - BadkamerPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - RestaurantPrudential Hotel Hong Kong - BalzaalPrudential Hotel Hong Kong - GastenkamerPrudential Hotel Hong Kong - Zwembad


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07