Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,2
op basis van 2795 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2795 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,6
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Sufarman M. van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Excellent service & wonderful hotel
The staffs are very nice,handy & was mostly helpful. The room is large, comfortable, great bathroom, the lobby was awesome.
The room was very spacious,comfortable and nice decor. Hotel staff were very friendly and willing to help. I had lunch on our 2nd day, the restaurant food was superb. This hotel is my 1st choice for my future trip.
Beoordeeld 08 augustus 2014

Timothy T. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Large room, comfortable and clean
Large room, very comfortable and clean
The staff are very attentive and provide fast service. The room are very large and comfortable.
Beoordeeld 07 augustus 2014

Maizurah Y. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juni 2014
EASY PLACE
WHITE,AFFORDABLE AND EASY
WAS A GOOD STAY, NICE STAFF
Beoordeeld 07 augustus 2014

Emily Y. van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Good location
Clean. Good location and good security
It was okay. Good location.
Beoordeeld 05 augustus 2014

Amir S. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Excellent
Location, Elegance, Luxury
Excellent
Beoordeeld 05 augustus 2014

Chin S. van Brunei Darussalam
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Nice and relax feel hotel
location, clean and comfort
impress with the hotel. room are new and comfort.
Beoordeeld 04 augustus 2014

Grace O. van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Comfort n nice hotel
Value for money, big room, comfort
Me n family like it very much
Beoordeeld 04 augustus 2014

Jim C. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2014
value for money
location value and pool
nice view of Sarawak river
Beoordeeld 04 augustus 2014

Karim G. van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2014
An Ideal Place for a Family Gathering
Cleanliness, fast check in check out process, a varieties of foods
It was a family stayed, my kids enjoyed their stay and noticed a spacious family room, its cleanliness and facilities provided. Swimming pools and Jacuzzi is such an attracted spot for kids where they had spent most of their time during our stay. Hotel lobby is spacious and have an ample space even a few group check in and check out at the same time.
Beoordeeld 04 augustus 2014

Saravana A. van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Bad food, musty smelling
One of my biggest mistakes this year... The corridors were smelling horribly musty like some back lane hour rate hotel. If this was bad, the breakfast was even worse... surprised that the normal Accor spread was missing with substandard bread. To top it off, the staff need to be retrained...
Beoordeeld 03 augustus 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: