arrow-up-icon Verdien punten binnen uw premiepunten programma!
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,2
op basis van 2751 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2751 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,6
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

roelof S.
Nederland
02 april 2012
prima hotel met uitstekende service en ruime kamer
groot en ruim personeel erg vriendelijk
mooi hotel prima ligging centaal kamers ruim van opzet en luxe personeel erg vriendelijk en gastvrij leuke bar met leuke live muziek, stopt een beetje vroeg 23.30 bar closed at 23.30 ook een beetje aan de vroege kant, ontbijt erg ruim van opzet. gelegen in een soort van shoppingmall erg handig met leuke restaurantjes en coffeshop.

Arjen K.
Nederland
11 december 2011
Groot hotel, mooie kamers
Mooi zwembad, goede restaurants, prima kamers met grote badkamers.
het hotel pullman is prima gelegen in kuching. de lobby is enorm. mijn opmerkingen bij de agoda boeking waren helaas niet verwerkt. de kamers zien er prachtig uit, net als de rest van het hotel, maar de materialen zijn van lage kwaliteit. het meubilair is nog maar enkele maanden oud, maar ziet er her en der al versleten uit. de kranen en douche kop zitten vol met kalk. tijdens mijn verblijf werd de gevel van het hotel geverfd en liepen er mannen voor de ramen langs. dit werd met een briefje op het bureau bekend gemaakt met een excuus, geen compensatie in vorm van een gratis drankje oid. er is geen wifi op de kamers en voor internet betaal je per dag ringgit extra, via utp. dit is voor een hotel in dit segment echt belachelijk. en als je dan dit bedrag moet betalen dan verwacht je minstens glasvezel. het was helaas enorm traag.

Herman V.
Nederland
10 augustus 2011
Prachtig hotel op zeer goede locatie
Zwembad en locatie
Pullman Kuching is een uitstekend goed verzorgd hotel met een prachtig zwembad op een zeer goede locatie nabij Waterfront. Vanuit het hotel is alles goed te belopen. Indien je geen ontbijt hebt geboekt is het uitstekend eten in een van de koffiebars onder het hotel voor een zeer schappelijke prijs. Wij hebben 's avonds voornamelijk buiten het hotel gegeten in een van de tentjes bij Waterfront; veel keuze en lekker eten.

Ronald S.
Nederland
10 augustus 2011
Super hotel
luxe
Het Pullman is een prachtig, luxe hotel. Prachtige kamers en een enorme ruime badkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Het is wel meer een hotel voor zaken mensen dus voor een week zou ik het wat minder sfeervol vinden maar voor een paar nachten is het prima. Ook het zwembad is goed. Met een bubbelbad erbij.

CHris C.
België
21 maart 2011
fantastisch hotel
klasse hotel
wij hebben hier 5 nachten verbleven en kunnen absoluut niets aanmerken op uitzondering dan dat je voor WIFI extra moet betalen wat voor een duur hotel als dit toch wel overdreven is maar blijkt dat niet meer voor komt,de buffetten zijn zeer uitgebreid en niet te versmaden

Dick L.
Nederland
11 december 2010
prima hotel prijs/kwaliteit
prima service en staff zeer behulpzaam
meubilair zal het niet lang volhouden.
het hotel lag zeer centraal. er was veel ruimte zowel in de lobby ,het zwembad en de kamer.er was een goede mix van eetgelegenheden.het personeel was byzonder attent en overvloedig aanwezig.bij elke vraag kwam er zonder meer een prima antwoord.

Yip H.
Maleisië
21 juli 2016
Take floor above 5
Level 7 and above got better view. New and near eating place at UTC. nth much other than that

Theng L.
Maleisië
17 juli 2016
OK
Just ok..value for money??

Jocelyn H.
Maleisië
17 juli 2016
Not well maintained
Been staying here every chance we have when we're in Kuching. The main highlight of this hotel is the location. However, room is not well maintained and moulds are quite visible in the room (which is VERY unhealthy) , AC leaking in the other room (we had connecting rooms), pool towels are torn and they stitched it over instead of replacing the towels. They were once the best hotel to stayed when in Kuching but if they do not maintain the conditions of the property and change their linens, business will not look good as more hotels are coming up in Kuching and new hotels will be THE choice instead.

Diesel L.
Singapore
16 juli 2016
Walking distance
Walking distance could be far as it located on a small hill.