arrow-up-icon Verdien punten binnen uw premiepunten programma!
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,2
op basis van 2734 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2734 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,7
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

roelof S.
Nederland
02 april 2012
prima hotel met uitstekende service en ruime kamer
groot en ruim personeel erg vriendelijk
mooi hotel prima ligging centaal kamers ruim van opzet en luxe personeel erg vriendelijk en gastvrij leuke bar met leuke live muziek, stopt een beetje vroeg 23.30 bar closed at 23.30 ook een beetje aan de vroege kant, ontbijt erg ruim van opzet. gelegen in een soort van shoppingmall erg handig met leuke restaurantjes en coffeshop.

Arjen K.
Nederland
11 december 2011
Groot hotel, mooie kamers
Mooi zwembad, goede restaurants, prima kamers met grote badkamers.
het hotel pullman is prima gelegen in kuching. de lobby is enorm. mijn opmerkingen bij de agoda boeking waren helaas niet verwerkt. de kamers zien er prachtig uit, net als de rest van het hotel, maar de materialen zijn van lage kwaliteit. het meubilair is nog maar enkele maanden oud, maar ziet er her en der al versleten uit. de kranen en douche kop zitten vol met kalk. tijdens mijn verblijf werd de gevel van het hotel geverfd en liepen er mannen voor de ramen langs. dit werd met een briefje op het bureau bekend gemaakt met een excuus, geen compensatie in vorm van een gratis drankje oid. er is geen wifi op de kamers en voor internet betaal je per dag ringgit extra, via utp. dit is voor een hotel in dit segment echt belachelijk. en als je dan dit bedrag moet betalen dan verwacht je minstens glasvezel. het was helaas enorm traag.

Herman V.
Nederland
10 augustus 2011
Prachtig hotel op zeer goede locatie
Zwembad en locatie
Pullman Kuching is een uitstekend goed verzorgd hotel met een prachtig zwembad op een zeer goede locatie nabij Waterfront. Vanuit het hotel is alles goed te belopen. Indien je geen ontbijt hebt geboekt is het uitstekend eten in een van de koffiebars onder het hotel voor een zeer schappelijke prijs. Wij hebben 's avonds voornamelijk buiten het hotel gegeten in een van de tentjes bij Waterfront; veel keuze en lekker eten.

Ronald S.
Nederland
10 augustus 2011
Super hotel
luxe
Het Pullman is een prachtig, luxe hotel. Prachtige kamers en een enorme ruime badkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Het is wel meer een hotel voor zaken mensen dus voor een week zou ik het wat minder sfeervol vinden maar voor een paar nachten is het prima. Ook het zwembad is goed. Met een bubbelbad erbij.

CHris C.
België
21 maart 2011
fantastisch hotel
klasse hotel
wij hebben hier 5 nachten verbleven en kunnen absoluut niets aanmerken op uitzondering dan dat je voor WIFI extra moet betalen wat voor een duur hotel als dit toch wel overdreven is maar blijkt dat niet meer voor komt,de buffetten zijn zeer uitgebreid en niet te versmaden

Dick L.
Nederland
11 december 2010
prima hotel prijs/kwaliteit
prima service en staff zeer behulpzaam
meubilair zal het niet lang volhouden.
het hotel lag zeer centraal. er was veel ruimte zowel in de lobby ,het zwembad en de kamer.er was een goede mix van eetgelegenheden.het personeel was byzonder attent en overvloedig aanwezig.bij elke vraag kwam er zonder meer een prima antwoord.

Simon V.
Maleisië
28 juni 2016
Maintenance !
Maintenance, Maintenance, Maintenance !! Housekeeping can do a better job in highlighting the problems that needs to be fixed in each rooms. There are many that I can think off but do they have an eye for perfection or is it just another job ? For a 5 star hotel, you need to look into your maintenance in order to remain 5 stars but its questionable at this moment..

ZE T.
Maleisië
28 juni 2016
nice
nice

Yudhi T.
Indonesië
25 juni 2016
Great stay
room is clean and neat, amenities topped up everyday, taxi is easy to get, in room dining are great and value for money. good job and keep it up!

Philip F.
Singapore
23 juni 2016
Overall satisfactory
Condition of room can be improved