Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Puri Bunga Resort and Spa

Jl.Raya Kedewatan, Ubud, Bali, Indonesië 80571

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 284 beoordelingen

8 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,6
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (284)
Sorteer op:
Frank V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 augustus 2013
Was ooit mooi, nu vergane glorie

de ligging is prachtig, bedienend personeel heel aardig, heerlijke massages in de spa
6,3
Het begon al met de boeking. Ik kreeg zo snel een bevestiging dat ik vermoedde dat de beschikbaarheid van de kamer niet was gechecked. Overbooked. Aangekomen na een lange reis uit Sidemen hadden we geen zin om scene te maken en gingen we akkoord met het aanbod om ons naar een ander hotel te laten brengen. Dat was een prima hotel. Ze probeerde Agoda nog de schuld in de schoenen te schuiven maar dat klopte mijns inziens niet. De manager had de boeking gewoon geaccepteerd zodat we wel de tweede dag wel zouden afnemen. Ze hebben onze bagage de volgende dag opgehaald. Puri Bunga is voor de rest vergane glorie. je kan zien dat het ooit heel mooi was maar dat er weinig wordt geinvesteerd in onderhoud. Al met al teleurstellend. Het aardige personeel en het uitzicht maakt een hoop goed.
Rapporteer deze beoordeling
Maria H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 oktober 2011
geweldige kamer, raar hotel

uitzicht
6,3
We zijn een nacht hier gebleven en hebben op de agung rivier uitgekeken. We hadden een geweldige kamer, maar waren de enige mensen in het hotel en hebben daarom weinig van het hotel meegekregen. Het hotel is prima, maar het is net of het niet gemanaged wordt en daarom krijg je een beetje een verloren gevoel. Het ligt op een prachtlocatie en heeft alles in zich om een tophotel te zijn, want ook de tuin met zwembad is heel mooi aangelegd.
Hotel kenmerken tip: Neem het hotel om het prachtige uitzicht en om te relaxen
Rapporteer deze beoordeling
John M. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2011
Fantastisch uitzicht over Ayung rivier Ubud Bali

Bijzonder vriendelijke staf, Wifi door gehele hotel, kleinschalig
9,3
het hotel ligt op korte afstand van centraal ubud, ongeveer 10 minuten per motor. kamers zijn pas gerenoveerd en zien er zeer goed uit. de rest van het complex kan een opknapbeurt gebruiken. complex heeft twee zwembaden en een spa. voor transport naar ubud per auto kan gezorgd worden tegen heel redelijke vergoeding. de medewerkers van het hotel waren zeer behulpzaam en bijzonder vriendelijk. een aanrader
Restaurant tip: Heel bijzonder gelegen gloednieuw restaurant, zeker de moeite waard. Restaurant Bridges!
Rapporteer deze beoordeling
Sigrid H. Groepen Netherlands, 31 januari 2011
Puri Bunga resort Ubud

Mooi gelegen,goede service,prijs/kwaliteitverhouding
9,7
Puri bunga resort is een hotel wat super mooi is gelegen. Je hebt uitzicht over de ayung-rivier en de bergen. Het personeel is erg aardig en behulpzaam. Kamers zijn mooi en goed verzorgt. Onbijt is niet heel erg uitgebreid ,maar prima. Gratis wifi,ook op de kamers en je kan gratis mountainbikes huren. Het ligt wel wat ver van het centrum van Ubud,dit is niet te lopen,maar 2x per dag (10u en 16u)gaat er een gratis shuttlebus. Een taxi naar het centrum kost ongeveer 40.000 rp. Een klein minpunt: op dit moment zijn ze bij de buren een restaurant aan het bouwen,wat leidde tot geluidsoverlast. Hoop dat het niet te lang gaat duren! omdat wij daardoor ook geluisoverlast hadden op de kamer ,kregen wij een gratis upgrade naar een nog luxere kamer met jacuzzi. Super!
Hotel kenmerken tip: Neem de moutainbike en ga door de rijstvelden fietsen.
Rapporteer deze beoordeling
Edwin V. (Echt)paren Netherlands, 9 december 2010
Great location nice view

view
6,7
de luxe suite ,big, great nice view!!! same as de luxe resort kupu kupu barong (neighbors). 2 small pools, free 15 min. massage,2 times a day free shuttle (drop only)
Rapporteer deze beoordeling
Carmen V. (Echt)paren Netherlands, 25 mei 2010
puri bunga

heerlijk rustig
7,3
super mooie locatie. je moet wel met scooter de stad in. ontbijt was niet ok.
Sightseeing/attracties tip: ubud palace
Rapporteer deze beoordeling
Sarah M. Groepen Netherlands, 22 mei 2010
Prachtige locatie

Echt een hele mooie locatie op een berg langs de rivier.
8
Het is een prima hotel op een prachtige locatie. De kamer is voor deze prijs simpel. We hebben meerdere kamers gehad in deze prijs klasse, en deze was het minst luxe, maar wel gewoon goed hoor. Het is alleen geen eigen bungalow en de badkamer is wat simpeler dan je denkt als je op
Rapporteer deze beoordeling
Cor H. (Echt)paren Netherlands, 29 april 2010
Prachtig hotel

Mooie natuur, vriendelijke bediening, zeer schone kamers, twee zwembaden, prachtig uitzicht.
9,7
Het is een oase van rust. Zeer aan te bevelen bij mensen die van rust en natuur houden. Fabelachtig uitzicht over het dal, met rijstvelden en riviertje. De overkant een prachtige met kokospalmen begroeide berg. Kortom, een en al pure natuur. Het complex beschikt over een schitterende tuin, een restaurant met datzelfde prachtige uitzicht. Heerlijk eten en vriendelijke bediening.
Sightseeing/attracties tip: Prachtige natuur. Aan te raden is om te gaan raften. U kunt het raften bespreken naast het hotel. Het apenbos.
Rapporteer deze beoordeling
Marlene D. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 27 december 2015
Beautiful view but rooms old

Beautiful valley view, breakfast.
7
Lovely location and view over the valley. The staff were very pleasant and the breakfast good. The room however was terrible. Although big, the room is in desperate need of renovation. The decorations are old, the t.v. difficult to work and the cable signal so bad we couldn't watch it. The balcony had broken boards and nails sticking out making a safety hazard. The bathroom and toilet were so dark.
Rapporteer deze beoordeling
Yoke P. (Echt)paren Malaysia, 1 oktober 2015
bad location and bad service

view is great
2,3
Unpleasant stay. We booked a room that comes with a princess bed but the staff gave my preferred room to another guest who checked in earlier than me. Although they upgraded me to a larger suite but its not our preference. location is far from ubud center but no 24 hours shuttle service provided. No wifi in the room. Too much stairs to and from the room, tiring and exhausted. The bathroom is dirty and not well maintained. Luckily its only for a night, wont be back again. Think twice before you decide to book puri bunga.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 8 van 8 beoordelingen
Puri Bunga Resort and Spa BaliPuri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieurPuri Bunga Resort and Spa Bali - TuinPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - UitzichtPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - TuinPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - EntreePuri Bunga Resort and Spa Bali - GastenkamerPuri Bunga Resort and Spa Bali - TuinPuri Bunga Resort and Spa Bali - GastenkamerPuri Bunga Resort and Spa Bali - GastenkamerPuri Bunga Resort and Spa Bali - GastenkamerPuri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieurPuri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieurPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04