of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Puri Bunga Resort and Spa

Jl.Raya Kedewatan, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Puri Bunga Village Hotel
Puri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieur Puri Bunga Resort and Spa Bali - Tuin Puri Bunga Resort and Spa Bali - Zwembad Puri Bunga Resort and Spa Bali - Uitzicht Puri Bunga Resort and Spa Bali - Zwembad Puri Bunga Resort and Spa Bali - Tuin Puri Bunga Resort and Spa Bali - Zwembad Puri Bunga Resort and Spa Bali - Entree Puri Bunga Resort and Spa Bali - Gastenkamer Puri Bunga Resort and Spa Bali - Tuin Puri Bunga Resort and Spa Bali - Gastenkamer Puri Bunga Resort and Spa Bali - Gastenkamer Puri Bunga Resort and Spa Bali - Gastenkamer Puri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieur Puri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieur Puri Bunga Resort and Spa Bali - Zwembad
Puri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieur
Gebied: Ubud Aantal kamers: 10
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 270 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,7
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (270)
Sorteer op:
Frank V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 augustus 2013
Was ooit mooi, nu vergane glorie

de ligging is prachtig, bedienend personeel heel aardig, heerlijke massages in de spa
6,3
Het begon al met de boeking. Ik kreeg zo snel een bevestiging dat ik vermoedde dat de beschikbaarheid van de kamer niet was gechecked. Overbooked. Aangekomen na een lange reis uit Sidemen hadden we geen zin om scene te maken en gingen we akkoord met het aanbod om ons naar een ander hotel te laten brengen. Dat was een prima hotel. Ze probeerde Agoda nog de schuld in de schoenen te schuiven maar dat klopte mijns inziens niet. De manager had de boeking gewoon geaccepteerd zodat we wel de tweede dag wel zouden afnemen. Ze hebben onze bagage de volgende dag opgehaald. Puri Bunga is voor de rest vergane glorie. je kan zien dat het ooit heel mooi was maar dat er weinig wordt geinvesteerd in onderhoud. Al met al teleurstellend. Het aardige personeel en het uitzicht maakt een hoop goed.
Maria H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 oktober 2011
geweldige kamer, raar hotel

uitzicht
6,3
We zijn een nacht hier gebleven en hebben op de agung rivier uitgekeken. We hadden een geweldige kamer, maar waren de enige mensen in het hotel en hebben daarom weinig van het hotel meegekregen. Het hotel is prima, maar het is net of het niet gemanaged wordt en daarom krijg je een beetje een verloren gevoel. Het ligt op een prachtlocatie en heeft alles in zich om een tophotel te zijn, want ook de tuin met zwembad is heel mooi aangelegd.
Hotel kenmerken tip: Neem het hotel om het prachtige uitzicht en om te relaxen
John M. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2011
Fantastisch uitzicht over Ayung rivier Ubud Bali

Bijzonder vriendelijke staf, Wifi door gehele hotel, kleinschalig
9,3
het hotel ligt op korte afstand van centraal ubud, ongeveer 10 minuten per motor. kamers zijn pas gerenoveerd en zien er zeer goed uit. de rest van het complex kan een opknapbeurt gebruiken. complex heeft twee zwembaden en een spa. voor transport naar ubud per auto kan gezorgd worden tegen heel redelijke vergoeding. de medewerkers van het hotel waren zeer behulpzaam en bijzonder vriendelijk. een aanrader
Restaurant tip: Heel bijzonder gelegen gloednieuw restaurant, zeker de moeite waard. Restaurant Bridges!
Sigrid H. Groepen Netherlands, 31 januari 2011
Puri Bunga resort Ubud

Mooi gelegen,goede service,prijs/kwaliteitverhouding
9,7
Puri bunga resort is een hotel wat super mooi is gelegen. Je hebt uitzicht over de ayung-rivier en de bergen. Het personeel is erg aardig en behulpzaam. Kamers zijn mooi en goed verzorgt. Onbijt is niet heel erg uitgebreid ,maar prima. Gratis wifi,ook op de kamers en je kan gratis mountainbikes huren. Het ligt wel wat ver van het centrum van Ubud,dit is niet te lopen,maar 2x per dag (10u en 16u)gaat er een gratis shuttlebus. Een taxi naar het centrum kost ongeveer 40.000 rp. Een klein minpunt: op dit moment zijn ze bij de buren een restaurant aan het bouwen,wat leidde tot geluidsoverlast. Hoop dat het niet te lang gaat duren! omdat wij daardoor ook geluisoverlast hadden op de kamer ,kregen wij een gratis upgrade naar een nog luxere kamer met jacuzzi. Super!
Hotel kenmerken tip: Neem de moutainbike en ga door de rijstvelden fietsen.
Edwin V. (Echt)paren Netherlands, 9 december 2010
Great location nice view

view
6,7
de luxe suite ,big, great nice view!!! same as de luxe resort kupu kupu barong (neighbors). 2 small pools, free 15 min. massage,2 times a day free shuttle (drop only)
Carmen V. (Echt)paren Netherlands, 25 mei 2010
puri bunga

heerlijk rustig
7,3
super mooie locatie. je moet wel met scooter de stad in. ontbijt was niet ok.
Sightseeing/attracties tip: ubud palace
Sarah M. Groepen Netherlands, 22 mei 2010
Prachtige locatie

Echt een hele mooie locatie op een berg langs de rivier.
8
Het is een prima hotel op een prachtige locatie. De kamer is voor deze prijs simpel. We hebben meerdere kamers gehad in deze prijs klasse, en deze was het minst luxe, maar wel gewoon goed hoor. Het is alleen geen eigen bungalow en de badkamer is wat simpeler dan je denkt als je op
Cor H. (Echt)paren Netherlands, 29 april 2010
Prachtig hotel

Mooie natuur, vriendelijke bediening, zeer schone kamers, twee zwembaden, prachtig uitzicht.
9,7
Het is een oase van rust. Zeer aan te bevelen bij mensen die van rust en natuur houden. Fabelachtig uitzicht over het dal, met rijstvelden en riviertje. De overkant een prachtige met kokospalmen begroeide berg. Kortom, een en al pure natuur. Het complex beschikt over een schitterende tuin, een restaurant met datzelfde prachtige uitzicht. Heerlijk eten en vriendelijke bediening.
Sightseeing/attracties tip: Prachtige natuur. Aan te raden is om te gaan raften. U kunt het raften bespreken naast het hotel. Het apenbos.
Nanang Q. Groepen Indonesia, 18 september 2014
What a splendid stay!

Convenient, Great Location, Amazing view
8
Bhavani P. (Echt)paren Singapore, 6 september 2014
Beautiful Location

STAFF, LOCATION, WEATHER
8
Excellent Location, Staffs were very friendly and helpful. Rooms need a little refurbishment. Food is average. I find it a little too salty. The hotel Driver Mr. Wayang was of a great help to us as we hired him as our driver for Full Day trip for about 8 - 10 hours per day for an amount. The weather is a little on the cold side as it is situated around hills and forest. You can hear sound the gushing sound of water in the river from your room. Overall, We had a pleasant stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Puri Bunga Resort and Spa BaliPuri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieurPuri Bunga Resort and Spa Bali - TuinPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - UitzichtPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - TuinPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - EntreePuri Bunga Resort and Spa Bali - GastenkamerPuri Bunga Resort and Spa Bali - TuinPuri Bunga Resort and Spa Bali - GastenkamerPuri Bunga Resort and Spa Bali - GastenkamerPuri Bunga Resort and Spa Bali - GastenkamerPuri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieurPuri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieurPuri Bunga Resort and Spa Bali - ZwembadPuri Bunga Resort and Spa Bali - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3A01