of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Puri Hasu Bali

Jl. Goa Gong Ungasan, Uluwatu, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Puri Hasu Bali Bali - Zwembad Puri Hasu Bali Bali - Balkon/Terras Puri Hasu Bali Bali - Uitzicht Puri Hasu Bali Bali - Tuin Puri Hasu Bali Bali - Hotel exterieur Puri Hasu Bali Bali - Restaurant Puri Hasu Bali Bali - Restaurant Puri Hasu Bali Bali - Zwembad Puri Hasu Bali Bali - Tuin Puri Hasu Bali Bali - Zwembad Puri Hasu Bali Bali - Tuin Puri Hasu Bali Bali - Restaurant Puri Hasu Bali Bali - Entree Puri Hasu Bali Bali - Hotel exterieur Puri Hasu Bali Bali - Zwembad Puri Hasu Bali Bali - Zwembad
Puri Hasu Bali Bali - Gastenkamer Puri Hasu Bali Bali - Uitzicht Puri Hasu Bali Bali - Zwembad Puri Hasu Bali Bali - Balkon/Terras Puri Hasu Bali Bali - Faciliteiten
Gebied: Uluwatu Aantal kamers: 8
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 116 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
9,2
Ligging
6,4
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (116)
Sorteer op:
Ellen R. (Echt)paren Netherlands, 14 oktober 2012
Leuk en schoon hotel

Heerlijke bedden
8,7
Het is een klein en intiem hotel waar alles zeer goed wordt onderhouden en schoon is. De sate in het restaurant kan ik aanbevelen. Heel aardige mensen. Heerlijk om tot rust te komen en het zuiden van bali te bekijken. De eigenaar rijdt je tegen redelijke vergoeding overal naar toe. De kamers zij groot en schoon en hebben grote, heerlijke bedden.
Mandy K. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2012
Tegenvaller, overrated

prijs, goedkoop motorbike verhuur
5,7
O.b.v. zeer goede recensies zijn we hier naartoe gegaan. Het ligt letterlijk in the middle of nowhere, maar met de motor is alles goed aan te rijden. Zeer vriendelijke hotelmanager, doet alles. Voorraad beperkt (alleen cola en bintang), eten is redelijk. Kamer was niet schoon, vieze vloer en badkamer. Ongezellige sfeer.
Sightseeing/attracties tip: Huur een motor en verken de prachtige stranden in de omgeving. Balangan is heel erg mooi (+/- 30 min). Ook de tempel van Uluwatu is een aanrader.
Alexandra R. Individuele reizigers Netherlands, 30 september 2012
brandschone oase

zeer schoon,goede prijs/kwaliteit verhouding uitstekende keuken
9
Enig minpuntje hier is de afgelegen ligging.Men moet echt een scooter huren om ergens te komen.Wandelen gevaarlijk.Geen winkels in de buurt (behalve een kleine warung om de hoek,geen verse groenten/fruit verkrijgbaar).Lunch niet te krijgen in restaurant van Puri Hasu,wel voortreffelijk ontbijt en diner.Alles heel duidelijk.Er is een menukaart met buitenlands en Indonesisch eten..Brandschone keuken en kamers.Heel attent,behalve zeep/shampoo ook tandenborstel/tandpasta en wattenstaafjes/haarelastiek.Andere voordelen,ijkast,waterkoker en instant koffie/thee aanwezig op de kamer.Zeer lief personeel.Schoon zwembad.Veilig.
Maartje G. (Echt)paren Netherlands, 16 augustus 2012
nieuw, kleinschalig en rustig/afgelegen ligging

nieuw, schoon, grote kamers, wifi, rustige ligging
9
goed verblijf en met een scooter bereik je alle stranden in het zuiden in een minuut of 10. De nasi noreng als ontbijt is heerlijk.
Sightseeing/attracties tip: probeer secret beach, prachtig wit strand, 1 strandtent en slechts een enkele toerist,maar gezien de grote geasfalteerde weg die ze op dit moment hier naartoe aanleggen, zal dit best snel kunnen gaan veranderen.
Michelle K. Groepen Netherlands, 14 mei 2012
Mooi hotel en heel vriendelijk personeel

Grote kamers met heerlijke bedden, vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat
9,3
Na ons verblijf in het drukke Kuta was dit hotel een verademing. Ruime, schone kamers en heerlijk kingsize bedden. Een rustige tuin met zwembad. Het ontbijt was ook heerlijk, al moesten we even wennen aan friet in de ochtend, maargoed het is vakantie dus waarom niet? Huur een scooter en verken de omgeving, dan zie je allerlei mooie stranden en plekjes. Het personeel helpt je om alles te vinden.
Sightseeing/attracties tip: Dreamland, Ubud Temple and cliff, Secret Beach
Danny P. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 13 januari 2012
Super netjes verblijf!

Grote kamer en heel netjes, groot en zalig bed!
8,3
Dit verblijf is gloednieuw en ligt ergens achterin maar je kan een brommertje huren en dan heb je alles bij de hand. Vlak naast het verblijf is er een winkeltje met vanalles en nog wat. Het ontbijt is super verzorgd en heel lekker, voor dinner kan je hier ook terecht maar je moet geduld hebben,ze zijn er niet echt op voorzien, maar dat heeft zijn charmes wel! De kamers zijn groot en heel netjes, een zalig groot bed! Zwembad is ook aanwezig en groot genoeg voor de maar 8 kamers! Een aanrader!
Sightseeing/attracties tip: Bestel een meter taxi of huur een brommertje want de service van hotel uit is duur!
Cyde C. Groepen Philippines, 29 mei 2014
Good. Friendly staff

Clean, friendly staff, near to tourist sttractions
8
Good value for money... Nice staff. Place is practically nice for people under budget who loves to travel.
Gloria P. (Echt)paren New Zealand, 26 mei 2014
We had an awesome time at Puri Hasu Bali.

We felt very welcome when we arrived at this hotel.We enjoyed the peaceful surroundings.We really appreciated the helpful staff.
9
We had a very enjoyable stay at the Puri Hasu Bali.It was a little bit difficult to find at first but as soon as we arrived we were made to feel very welcome.We enjoyed the peaceful,friendly atmosphere of a small hotel.Other family members who had a room there at the same time also enjoyed themselves.It was a very family friendly environment.It was nice to have the pool right outside our room.It was nice to meet people from around the world there.We would definitely go back again.Gloria n Hune
Krish V. (Echt)paren United States of America, 26 mei 2014
Okay

Room is clean and okay for sleeping for a night or two
3,7
The location is completely out of the world and none of the places are closer... Taxi rates to go anywhere is too expensive.. There is nothing to do other than sleeping or swimming when it is not too hot sun up there.. We actually booked for four nights but left after two.. as we got bored easily. Breakfast is disgusting and staff can't understand English.
Eva P. Gezinnen met oudere kinderen New Zealand, 26 mei 2014
Relaxing very friendly and helpful staff

Quiet clean staff
9
Very enjoyable small hotel therefore the people staying we're also friendly and the staff would go out of their way to do anything to please us. Loved it

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Puri Hasu Bali BaliPuri Hasu Bali Bali - ZwembadPuri Hasu Bali Bali - Balkon/TerrasPuri Hasu Bali Bali - UitzichtPuri Hasu Bali Bali - TuinPuri Hasu Bali Bali - Hotel exterieurPuri Hasu Bali Bali - RestaurantPuri Hasu Bali Bali - RestaurantPuri Hasu Bali Bali - ZwembadPuri Hasu Bali Bali - TuinPuri Hasu Bali Bali - ZwembadPuri Hasu Bali Bali - TuinPuri Hasu Bali Bali - RestaurantPuri Hasu Bali Bali - EntreePuri Hasu Bali Bali - Hotel exterieurPuri Hasu Bali Bali - ZwembadPuri Hasu Bali Bali - ZwembadPuri Hasu Bali Bali - GastenkamerPuri Hasu Bali Bali - UitzichtPuri Hasu Bali Bali - ZwembadPuri Hasu Bali Bali - Balkon/TerrasPuri Hasu Bali Bali - Faciliteiten


AS-AGWEB-3A07