of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Putri Ayu Cottages

Jl Bisma, Ubud, Bali, Indonesië 80571 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Putri Ayu Cottages Bali - Omgeving Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Badkamer Putri Ayu Cottages Bali - Badkamer Putri Ayu Cottages Bali - Badkamer Putri Ayu Cottages Bali - Omgeving Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Balkon/Terras Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer
Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Gastenkamer Putri Ayu Cottages Bali - Badkamer Putri Ayu Cottages Bali - Lobby Putri Ayu Cottages Bali - Zwembad
Gebied: Ubud Aantal kamers: 19
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 313 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
6,3
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (313)
Sorteer op:
Barry B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 13 augustus 2013
Leuk hotel

Kamers schoon, leuke ligging, goed restaurant
6
Zijn maar een dagje geweest maar de ligging in de rijstvelden is leuk. Ook leuke winkels en marktjes hier. Dit hotel ligt iets wat te ver lopen naar alle dingen maar taxi of scooter kost niet veel
Rene H. (Echt)paren Netherlands, 16 november 2012
leuk hotel,lekker zwembad

shops
8
dichtbij shops,lekker winkelen en eten in de buurt
Abraham L. (Echt)paren Netherlands, 17 september 2012
Fijne kamer, prettige personeel

Relaxed Zwembad, shuttle service. locatie: net buiten centrum, maar niet te ver!
8,3
Relaxed hotel. Personeel was erg vriendelijk, wilden van alles voor je regelen. Men is druk bezig met het bouwen van nieuwe hotels / cottages in de buurt, daardoor wel een beetje geluidsoverlast en zonde van het uitzicht dat een aantal jaar geleden geweldig moet zijn geweest!
Manon V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 juli 2012
Prima hotel maar jammer vd bouwput naast t hotel

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel, gratis shuttlebus naar centrum, groot zwembad
7
Prima hotel (is wel toe aan opknapbeurt) met groot zwembad. Allervriendelijkst personeel maar naast t hotel is men aan t bouwen en dat begint om 8.00 al en gaat door tot 17.00. Niet fijn als je af en toe eens rust wil of wil uitslapen. Het uitzicht op de rijstvelden wordt inmiddels benomen door nieuwe vakantiebungalows.
Tip: Als je dit hotel wil gebruiken om te slapen en dus pas na 17.00 terug bent, is het een prima hotel.
Renate S. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2012
Ruime kamers, maar beetje buiten het centrum

Vriendelijk personeel
6,7
We werden warm ontvangen met een welkoms drankje. Het was even zoeken, dit kwam voornamelijk omdat de weg voor een groot deel was opgebroken. Het hotel heeft een lekker zwembad, met ligstoelen. De kamer was iets gedateerd, maar wel heel groot! Wij wilden graag wat eten toen wij aankwamen, maar zij bieden behalve het ontbijt geen eten aan. Dit was niet een heel groot probleem, aangezien zij je gratis ophalen en brengen naar het centrum. Het centrum is ongeveer 10 á 15 minuten lopen. Overdag op zich prima te doen. 's Avonds is het wel prettig dat ze je komen ophalen. Je moet ze even bellen, of je laat een restaurant voor je bellen en ze zijn er binnen 10 minuten.
Mirjam B. (Echt)paren Netherlands, 18 oktober 2011
Gemoedelijk hotel met prachtig uitzicht

Heerlijk zwembad, ruime kamers, bevenste etages prachtig uitzicht op rijstvelden.
8
Prima hotel, ruime kamers, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt.
Han B. (Echt)paren Netherlands, 21 september 2011
Betaalbaar maar sober

Ligging en vriendelijkheid van het personeel
6,3
welkom is hartelijk. de ligging: aan de rand van ubud via een slecht begaanbaar weggetje. tussen de rijstvelden, maar naast het hotel zit een eendenhouderij. ' s morgenvroeg om 06.30 uur wordt je gewekt door het best wel opdringerige geluid van deze dieren. ach, tis ook wel een aandoenlijk gezicht en d'r zijn ergere dingen. accomodatie is gedateerd. er wordt wel schoongemaakt, maar daar heb je het ook mee gehad. ontbijt is sober en de placemats die kennelijk al jaren gebruikt worden, zijn gewoon niet meer schoon te krijgen. typisch toch dat niet de moeite wordt genomen om een paar van die rieten placemats te gebruiken. dit staat ook voor het geheel. doet armetierig aan. ruime kamer(s) met airco en ruim terras. als je boven zit (vlgs ons is dit het geval bij de luxe variant) heb je uitzicht op de rijstvelden. klamboe om het bed, maar wij hebben het niet gebruikt. badkamer eveneens gedateerd. wordt wel elke dag schoongemaakt en schone handdoeken. bed wordt keurig opgemaakt. de kamer is erg ruim ( zeker 6x4 mtr) met een overheerlijk bed. (eerste keer dat we op bali een supermatras hadden!) . zwembad is groot genoeg om na een dag shoppen te zwemmen en bij te komen. als je niet te hoge eisen stelt, kun je hier prima vertoeven. centrum ubud is 10 minuten lopen. wij huurden een motorfiets van een van de bediendes. beetje onderhandelen over de prijs. voor 4 dagen betaalden we 225.000 rp. = omgerekend € 20,-. benzine is supergoedkoop. 5000 voor 1 ltr. en tuffen maar. is prima te doen, als je enige rijervaring (motorrijbewijs is nodig!) hebt. omgeving ubud verkennen vanuit deze accomodatie is uitstekend te doen.
Uitgaansleven tip: Heerlijke koffie en Arak-atack dronken we bij Bollero, vlak bij de Markt. Relaxte sfeer. Je kunt er ook uitstekend eten. Prachtige wandversiering en fotoreportage. Echt een aanrader = 20 min. lopen vanaf het hotel. Maar als je toch een motortje hebt gehuurd, ben je er in mum van tijd.
Steven S. Groepen Netherlands, 14 september 2011
Prachtige hotel gelegen tussen de rijstvelden.

Dichtbij het centrum; op loop afstand.
8
Het verblijf was mooi en had zeer grote verblijven. Het personeel was zeer behulpzaam en aardig.
Sightseeing/attracties tip: Ga zeker de koffie plantage bezoeken en geniet van speciale koffie en geniet onderweg er naar toe van de mooie rijstvelden.
Marlies B. (Echt)paren Netherlands, 28 augustus 2011
achteraf en weinig charme

ontbijt bestond uit pannekoeken en fruit, was goed
4,7
bij aankomst bleek onze kamer, 2 eenpersoonsbedden te hebben, andere kamers waren niet meer beschikbaar. Vervolgens is er tijdens het verdere verblijf weinig hulp geboden. Kamer had geen charme, te duur voor locatie en kamer.
Bertha P. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 juli 2011
Waar voor je geld bij dit hotel!

Aan de rijstvelden, schoon, hele grote kamer met dito badkamer en apart bad en douche. Vriendelijk behulpzaam personeel. Kleinschalig hotel met mooie tuin en klein zwembad met handdoekgebruik..
8,7
Het hotel is zeker aan te bevelen, als je graag een hotel wilt wat rustig gelegen is en aan de rijstvelden wilt zitten. Het laatste stuk van de weg is wel erg slecht en 's avonds aardedonker, dus een zaklantaarn is geen overbodige luxe.Het zwembad was kapot bij aankomst, maar wij mochten gebruik maken van het zwembad van een luxe resort aan de overkant van de straat, wat geen straf was. Ontbijt was simpel maar vers en niets op aan te merken. Niet ver naar Monkey Forest lopen, wat ook handig is.
Uitgaansleven tip: Via het Pertiwi resort kun je een shortcut nemen naar Monkeyforest road, komt dan als je het hotel verlaat uit bij de Laughing Budda Bar, hier hebben ze van 17.00 tot 19.00 uur Happy hour en gratis wifi. Een gezellige tent, met goede life music.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Putri Ayu Cottages BaliPutri Ayu Cottages Bali - OmgevingPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - BadkamerPutri Ayu Cottages Bali - BadkamerPutri Ayu Cottages Bali - BadkamerPutri Ayu Cottages Bali - OmgevingPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - Balkon/TerrasPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - BadkamerPutri Ayu Cottages Bali - LobbyPutri Ayu Cottages Bali - ZwembadPutri Ayu Cottages Bali - Hot tubPutri Ayu Cottages Bali - FaciliteitenPutri Ayu Cottages Bali - ZwembadPutri Ayu Cottages Bali - ZwembadPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - Hot tubPutri Ayu Cottages Bali - RestaurantPutri Ayu Cottages Bali - LobbyPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - Eten en drinkenPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - GastenkamerPutri Ayu Cottages Bali - ZwembadPutri Ayu Cottages Bali - Zwembad


AS-AGWEB-3B06