of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu-stad, Filipijnen 6032 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Receptie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Receptie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel interieur
Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Strand Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Tuin Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Strand
Gebied: Moalboal Aantal kamers: 25
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 378 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,8
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (378)
Sorteer op:
Christian Y. Individuele reizigers Netherlands, 4 april 2013
aangenaam

dichtbij duiklocaties, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, lokaal georiënteerd
7
de internet op de garden view kamers zijn versterkt met een repeater waardoor het niet bruikbaar was voor iphones maar wel voor laptop. dat was wel jammer.
Eelco D. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2013
leuk laid back resort, prima voor t duiken

duiktoko is prima, goed onderhouden spullen, zeer behulpzame mensen.
6,7
We zaten in n bungalow (nr 8) in de tuin, leuk voor n paar dagen, beetje veel omgevingsgeluiden 's nachts: hanen, airco's en generatoren, de hele nacht lang. De matrassen zouden wel wat dikker mogen, en de badkamer heeft wat onderhoud nodig,.... Duikschool is prima, aardig en behulpzaam. Goed onderhouden spullen. We hebben 4 leuke duiken gemaakt, waarvan 2 op Pescador. Heel fijn zwembad bij t resort. Het eigen restaurant is ook wel oke, bereiding en bediening zou wel iets sneller mogen,.... maar kwaliteit is oke. Uitzicht over t water is prachtig. Ophaalservice van t resort gebruikt om van Cebu airport naar resort te gaan op maandagavond. Helaas niet door de mooie auto die op hun eigen site staat, maar door een aftands busje. Dan is 3 uur door de avondspits van Cebu en door de bergen een lange rit.
Rene S. Individuele reizigers Netherlands, 23 november 2011
Mooie locatie voor duikers

Duiken, persoonlijke service
8,3
quo vadis is een goed resort met zo een 12 bungalows en verschillende prijsklasse. ik verbleef in een "standaard" bungalow met fan en ac. geen warm water, maar dat heb je hier ook niet nodig. ben je 's morgens gelijk goed wakker na het douchen. kamers zijn schoon en ruim genoeg. matrassen zijn erg dun. voor de locale bevolking goed, maar ja ik weeg geen 40 kilo.... aangezien ik alleen in de bungalow verbleef en er twee bedden zijn, heb ik ook twee matrassen gebruikt. zwembad is helemaal oke. alleen de bedden kunnen soms vollopen met insecten... dus niet te lang blijven liggen. restaurantjes genoeg en ook het restaurant van quo vadis is helemaal goed. en allemaal niet duur. bungalows zijn niet allemaal afgeschermd en staan voor een deel gewoon langs de doorgaande "weg" waar iedereen gebruik van kan maken. dus zeker weten dat je de deur altijd op slot hebt en de waardevolle spullen (geld en paspoort) altijd in de kluis bij de duikshop leggen! in panagsama is niet veel te beleven. maar voor duikers een paradijs, hoewel het koraal op veel plaatsen wel al dood is. maar waar het koraal nog goed is, is het dan ook extreem mooi. veel schildpadden en natuurlijk de sardines die er nog steeds zijn (20-11-2011). duiken bij quo vadis is ook goed geregeld en de prijs is oke. ik heb zonder meer te moeten betalen gebruik mogen maken van een 15 liter tank ipv 12. en de dive master luistert naar de duikers v.w.b. de duikplaatsen om te duiken.
Sightseeing/attracties tip: Duiken natuurlijk
Miron M. Individuele reizigers United States of America, 24 september 2014
Quo Vadis

location, affordability, staff
6,7
It was good. This is my 2nd time there. It is an ok place to stay.
Hiu C. Individuele reizigers Hong Kong, 11 september 2014
Nice diving resort at MoalBoal

DM performance, Room cleanness, Resort facilities
7
The staff in Quo Vadis are very nice, especially the DM inside. All diving equipments are good condition. The resort is very close to the beach (i.e. near the diving site). Sardine storm is very attactive. Will choose Quo Vidas again next time.
Yukimasa U. Individuele reizigers Japan, 9 september 2014
Good enough for budget travelers

Swimming pool, location, restaurant
6
Mihail S. (Echt)paren Bulgaria, 8 september 2014
Nice place to stay

Nice garden, clean rooms, wifi everywhere
7,7
Nice garden, clean rooms, wifi everywhere. Food at the restaurant is expensive. Water in the room is 4 times more expensive than the mini market located 50m from the resort.
Hyeongjin J. Groepen South Korea, 8 september 2014
Peaceful resort

Calm, Independent, easy access to the beach
7
We've stayed for three nights at Seaview Delux. Generally, I liked the resort. From the several comments about the staff, I was little bit difensive against the staff. However, i found out that I didn't have to concern about the staff, they were kind enough to stay. I might go there again, if I visit Moalboal again. You should know onething that you should walk more than 5minutes to find other pubs or bars.
Hojin K. Gezinnen met jonge kinderen South Korea, 6 september 2014
best for snokeling/diving

staff/swimming pool/location
7,3
our family is 5 members, and had a reservation for bangalo5,6..I think it;s very good solution. we enjoyed skin, snorkeling, but It's very expensive boat fee(about 350 peso..).But Fortunitly, nearest scuba shop fee is very good(adult 200. kid 0). we met the turtle in the front of resort, and another region(by boat)
Cherryven A. Individuele reizigers United Kingdom, 13 augustus 2014
Adequate

individual cottages, swimming pool on site
6
Was only booked for 1 night but my room had no tv so did not stay look. Place is suitable for divers who wants to be near the sea..

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Quo Vadis Dive Resort Cebu-stadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel interieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - StrandQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - TuinQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - StrandQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Balkon/TerrasQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - BadkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - FaciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Balkon/TerrasQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten

Beoordelingen door klanten - Quo Vadis Dive Resort, Cebu-stad

AS-AGWEB-3C02