of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu-stad, Filipijnen 6032 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Badkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Winkels Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Receptie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Winkels Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving
Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Winkels Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Receptie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractie
Gebied: Moalboal Aantal kamers: 25
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 453 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,9
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (453)
Sorteer op:
Gerardus C. (Echt)paren Netherlands, 18 december 2014
Mooie locatie en kamers

Ligging in de buurt van het "uitgaans centrum" maar toch rustig
8,3
Lekker duikcentrum voor de deur. Zwembad erbij helemaal okay. Het enige nadeel zijn de cock fight hanen in de buurt die de hele nacht doorkraaien
Christian Y. Individuele reizigers Netherlands, 4 april 2013
aangenaam

dichtbij duiklocaties, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, lokaal georiënteerd
7
de internet op de garden view kamers zijn versterkt met een repeater waardoor het niet bruikbaar was voor iphones maar wel voor laptop. dat was wel jammer.
Eelco D. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2013
leuk laid back resort, prima voor t duiken

duiktoko is prima, goed onderhouden spullen, zeer behulpzame mensen.
6,7
We zaten in n bungalow (nr 8) in de tuin, leuk voor n paar dagen, beetje veel omgevingsgeluiden 's nachts: hanen, airco's en generatoren, de hele nacht lang. De matrassen zouden wel wat dikker mogen, en de badkamer heeft wat onderhoud nodig,.... Duikschool is prima, aardig en behulpzaam. Goed onderhouden spullen. We hebben 4 leuke duiken gemaakt, waarvan 2 op Pescador. Heel fijn zwembad bij t resort. Het eigen restaurant is ook wel oke, bereiding en bediening zou wel iets sneller mogen,.... maar kwaliteit is oke. Uitzicht over t water is prachtig. Ophaalservice van t resort gebruikt om van Cebu airport naar resort te gaan op maandagavond. Helaas niet door de mooie auto die op hun eigen site staat, maar door een aftands busje. Dan is 3 uur door de avondspits van Cebu en door de bergen een lange rit.
Rene S. Individuele reizigers Netherlands, 23 november 2011
Mooie locatie voor duikers

Duiken, persoonlijke service
8,3
quo vadis is een goed resort met zo een 12 bungalows en verschillende prijsklasse. ik verbleef in een "standaard" bungalow met fan en ac. geen warm water, maar dat heb je hier ook niet nodig. ben je 's morgens gelijk goed wakker na het douchen. kamers zijn schoon en ruim genoeg. matrassen zijn erg dun. voor de locale bevolking goed, maar ja ik weeg geen 40 kilo.... aangezien ik alleen in de bungalow verbleef en er twee bedden zijn, heb ik ook twee matrassen gebruikt. zwembad is helemaal oke. alleen de bedden kunnen soms vollopen met insecten... dus niet te lang blijven liggen. restaurantjes genoeg en ook het restaurant van quo vadis is helemaal goed. en allemaal niet duur. bungalows zijn niet allemaal afgeschermd en staan voor een deel gewoon langs de doorgaande "weg" waar iedereen gebruik van kan maken. dus zeker weten dat je de deur altijd op slot hebt en de waardevolle spullen (geld en paspoort) altijd in de kluis bij de duikshop leggen! in panagsama is niet veel te beleven. maar voor duikers een paradijs, hoewel het koraal op veel plaatsen wel al dood is. maar waar het koraal nog goed is, is het dan ook extreem mooi. veel schildpadden en natuurlijk de sardines die er nog steeds zijn (20-11-2011). duiken bij quo vadis is ook goed geregeld en de prijs is oke. ik heb zonder meer te moeten betalen gebruik mogen maken van een 15 liter tank ipv 12. en de dive master luistert naar de duikers v.w.b. de duikplaatsen om te duiken.
Sightseeing/attracties tip: Duiken natuurlijk
Deborah H. (Echt)paren United States of America, 12 april 2015
They never seem to disappoint

Location, Staff and price
9
Always a great time when staying here. Walk inning distance to many restaurants, bars and mini stores. Relax by the pool, dive and wind down. Doesn't have a sandy beach but the view is wonderful
Teodosio A. Groepen Philippines, 11 april 2015
Overnight dive trip

Location, affordAble, dive shop in front of bungalow
7,3
Room was big and spacious with one double and one single bed. A thicker more comfortable matress would be mire appropriate. The soap provided qas so thin it can only last for one bath.
Wanda W. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 10 april 2015
Best location local resort in Moalboal

By the water, many food choices around, close to their local town
8,3
Good as usual..
Wanda W. Individuele reizigers Hong Kong, 7 april 2015
great holiday

location, dive instructor, price
8
Great stay!
Wanda W. Individuele reizigers Hong Kong, 6 april 2015
excellent for diver

location, dive instructor Barbara, price
7,7
I have a fantastic time diving and making new friends at Quo Vidas. I took my AOW with instructor Barbara and she is a very very fun and energetic person which makes the whole thing really enjoyable. I saw lots of mandarin fishes mating in the night dive and she knows exactly the time and location to find them. I come for the sardines and was not disappointed. Saw tons of them. It's a very good stay over but the bungalows are a bit noisy since all the cars parked right outside bungalow 2 which is where I stay. If u want more quiet time stay at the sea view deluxe. It's cheaper and smaller but more secluded.
Senol G. Individuele reizigers Turkey, 28 maart 2015
no good diving in moalboal

location, room cleanliness, food
6,3
I think quo vadis not worth the money... rooms are clean but common areas not... diving boat is very very small and there were over than 20 people on the boat... you cannot move anywhere, you just have sit on your place all the time... the famous pescador island, there is nothing to see in there... no visibility, no corals, no marine life, nothing... I dived in a lot of spots in philippines including malapascua and apo island... there is nothing in moalboal to compare it to other places...

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Quo Vadis Dive Resort Cebu-stadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - BadkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - FaciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Balkon/TerrasQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - EntreeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten


AS-AGWEB-3C06