of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu-stad, Filipijnen 6032 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Badkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Winkels Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Receptie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Winkels Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving
Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Winkels Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Receptie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractie
Gebied: Moalboal Aantal kamers: 25
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 429 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,8
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (429)
Sorteer op:
Gerardus C. (Echt)paren Netherlands, 18 december 2014
Mooie locatie en kamers

Ligging in de buurt van het "uitgaans centrum" maar toch rustig
8,3
Lekker duikcentrum voor de deur. Zwembad erbij helemaal okay. Het enige nadeel zijn de cock fight hanen in de buurt die de hele nacht doorkraaien
Christian Y. Individuele reizigers Netherlands, 4 april 2013
aangenaam

dichtbij duiklocaties, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, lokaal georiënteerd
7
de internet op de garden view kamers zijn versterkt met een repeater waardoor het niet bruikbaar was voor iphones maar wel voor laptop. dat was wel jammer.
Eelco D. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2013
leuk laid back resort, prima voor t duiken

duiktoko is prima, goed onderhouden spullen, zeer behulpzame mensen.
6,7
We zaten in n bungalow (nr 8) in de tuin, leuk voor n paar dagen, beetje veel omgevingsgeluiden 's nachts: hanen, airco's en generatoren, de hele nacht lang. De matrassen zouden wel wat dikker mogen, en de badkamer heeft wat onderhoud nodig,.... Duikschool is prima, aardig en behulpzaam. Goed onderhouden spullen. We hebben 4 leuke duiken gemaakt, waarvan 2 op Pescador. Heel fijn zwembad bij t resort. Het eigen restaurant is ook wel oke, bereiding en bediening zou wel iets sneller mogen,.... maar kwaliteit is oke. Uitzicht over t water is prachtig. Ophaalservice van t resort gebruikt om van Cebu airport naar resort te gaan op maandagavond. Helaas niet door de mooie auto die op hun eigen site staat, maar door een aftands busje. Dan is 3 uur door de avondspits van Cebu en door de bergen een lange rit.
Rene S. Individuele reizigers Netherlands, 23 november 2011
Mooie locatie voor duikers

Duiken, persoonlijke service
8,3
quo vadis is een goed resort met zo een 12 bungalows en verschillende prijsklasse. ik verbleef in een "standaard" bungalow met fan en ac. geen warm water, maar dat heb je hier ook niet nodig. ben je 's morgens gelijk goed wakker na het douchen. kamers zijn schoon en ruim genoeg. matrassen zijn erg dun. voor de locale bevolking goed, maar ja ik weeg geen 40 kilo.... aangezien ik alleen in de bungalow verbleef en er twee bedden zijn, heb ik ook twee matrassen gebruikt. zwembad is helemaal oke. alleen de bedden kunnen soms vollopen met insecten... dus niet te lang blijven liggen. restaurantjes genoeg en ook het restaurant van quo vadis is helemaal goed. en allemaal niet duur. bungalows zijn niet allemaal afgeschermd en staan voor een deel gewoon langs de doorgaande "weg" waar iedereen gebruik van kan maken. dus zeker weten dat je de deur altijd op slot hebt en de waardevolle spullen (geld en paspoort) altijd in de kluis bij de duikshop leggen! in panagsama is niet veel te beleven. maar voor duikers een paradijs, hoewel het koraal op veel plaatsen wel al dood is. maar waar het koraal nog goed is, is het dan ook extreem mooi. veel schildpadden en natuurlijk de sardines die er nog steeds zijn (20-11-2011). duiken bij quo vadis is ook goed geregeld en de prijs is oke. ik heb zonder meer te moeten betalen gebruik mogen maken van een 15 liter tank ipv 12. en de dive master luistert naar de duikers v.w.b. de duikplaatsen om te duiken.
Sightseeing/attracties tip: Duiken natuurlijk
Larry R. (Echt)paren United States of America, 25 januari 2015
Great place for snorleling

The location on the beach. The snorkeling from the beach. The tranportation from the airport in Cebu City.We
6,7
We enjoyed our stay. The only problem was that the extended range wifi (pool) did not work. You had to stand near reception to connect.
Anthony P. Groepen Canada, 20 januari 2015
Enjoyable 7 days

This is a well run dive resort where everything seemed to work. If course the staff were great, rooms cleaned everyday. The price was good value. We were a group of three with three bungalows.
9
Colin L. Individuele reizigers United Kingdom, 15 januari 2015
review

Staff frendly, good service, helpful
8
Elaine L. Individuele reizigers Hong Kong, 11 januari 2015
Clean Room for Divers

Nice and Helpful Staffs, Easy to access to bars and restaurant, Good Dive Shop
7,7
Clean room with air-con and hot shower, but water pressure from shower a bit weak. The teapot for boiling water is a bit dirty, suggest to buy bottle water from mini-mart nearby. The restaurant is not that tasty and only opens at 7:30am, only 5 mins walk to other bars and restaurants with various of choices. Dive shop is only few steps from rooms, with a big area for shower and cleaning the equipments. Driver and Staffs (reception and dive shop) are nice and helpful. A safe place with security guards.
Jon G. (Echt)paren United Kingdom, 26 december 2014
Good place to stay but nothing more

If you're diving it's only steps to the dive shop. The diving is very good and the location of the resort is close to restaurants and bars
6,7
We stayed here 2 nights over Xmas. The resort is ok. We paid for a deluxe room which gives a view of the sea but as beach is rocky, this isn't much of a benefit and you're not directly on the beach but facing a grass lawn next to the beach. The room was basic, the fan didn't work but the air-con was functional although old and noisy. This actually ended up being a good thing as the noise from the air-con drowned out some of the noise from behind the room. Directly behind our room is a road and a restaurant so you'll here people dining, drinking in the restaurant and mopeds and people walking past. I ended using earplugs to help get some sleep. The restaurant seemed ok but nothing special. It was peak time there so this was the best we could get but for $50 a night I would expect better in the Philippines. Not bad but nothing special.
Paul T. (Echt)paren Australia, 26 december 2014
Lovely Stay

Cleanliness, location facilities
7,7
Very comfortable and enjoyable

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Quo Vadis Dive Resort Cebu-stadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - BadkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Nabij attractieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - FaciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Balkon/TerrasQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - EntreeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteiten

Beoordelingen door klanten - Quo Vadis Dive Resort, Cebu-stad

AS-AGWEB-3A01