Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu-stad, Filipijnen 6032 (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Quo Vadis Beach Resort

Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Receptie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Badkamer
Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Receptie Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel interieur Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Strand Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Zwembad
Ligging: Moalboal Aantal kamers: 25
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

7,6

uit 320 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,9
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,1
Alle beoordelingen (320)
Christian Y. Individuele reizigers Netherlands, 4 april 2013
aangenaam

dichtbij duiklocaties, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, lokaal georiënteerd
7
de internet op de garden view kamers zijn versterkt met een repeater waardoor het niet bruikbaar was voor iphones maar wel voor laptop. dat was wel jammer.
Eelco D. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2013
leuk laid back resort, prima voor t duiken

duiktoko is prima, goed onderhouden spullen, zeer behulpzame mensen.
6,7
We zaten in n bungalow (nr 8) in de tuin, leuk voor n paar dagen, beetje veel omgevingsgeluiden 's nachts: hanen, airco's en generatoren, de hele nacht lang. De matrassen zouden wel wat dikker mogen, en de badkamer heeft wat onderhoud nodig,.... Duikschool is prima, aardig en behulpzaam. Goed onderhouden spullen. We hebben 4 leuke duiken gemaakt, waarvan 2 op Pescador. Heel fijn zwembad bij t resort. Het eigen restaurant is ook wel oke, bereiding en bediening zou wel iets sneller mogen,.... maar kwaliteit is oke. Uitzicht over t water is prachtig. Ophaalservice van t resort gebruikt om van Cebu airport naar resort te gaan op maandagavond. Helaas niet door de mooie auto die op hun eigen site staat, maar door een aftands busje. Dan is 3 uur door de avondspits van Cebu en door de bergen een lange rit.
Rene S. Individuele reizigers Netherlands, 23 november 2011
Mooie locatie voor duikers

Duiken, persoonlijke service
8,3
quo vadis is een goed resort met zo een 12 bungalows en verschillende prijsklasse. ik verbleef in een "standaard" bungalow met fan en ac. geen warm water, maar dat heb je hier ook niet nodig. ben je 's morgens gelijk goed wakker na het douchen. kamers zijn schoon en ruim genoeg. matrassen zijn erg dun. voor de locale bevolking goed, maar ja ik weeg geen 40 kilo.... aangezien ik alleen in de bungalow verbleef en er twee bedden zijn, heb ik ook twee matrassen gebruikt. zwembad is helemaal oke. alleen de bedden kunnen soms vollopen met insecten... dus niet te lang blijven liggen. restaurantjes genoeg en ook het restaurant van quo vadis is helemaal goed. en allemaal niet duur. bungalows zijn niet allemaal afgeschermd en staan voor een deel gewoon langs de doorgaande "weg" waar iedereen gebruik van kan maken. dus zeker weten dat je de deur altijd op slot hebt en de waardevolle spullen (geld en paspoort) altijd in de kluis bij de duikshop leggen! in panagsama is niet veel te beleven. maar voor duikers een paradijs, hoewel het koraal op veel plaatsen wel al dood is. maar waar het koraal nog goed is, is het dan ook extreem mooi. veel schildpadden en natuurlijk de sardines die er nog steeds zijn (20-11-2011). duiken bij quo vadis is ook goed geregeld en de prijs is oke. ik heb zonder meer te moeten betalen gebruik mogen maken van een 15 liter tank ipv 12. en de dive master luistert naar de duikers v.w.b. de duikplaatsen om te duiken.
Sightseeing/attracties tip: Duiken natuurlijk
George V. (Echt)paren Netherlands, 8 april 2014
Perfect place to relax

Very nice garden, next to the sea with a lovely sea view.
7
We had a nice stay here. The room is big enough and from our terrace we had a nice sea view. Very nice swimming pool with a pool bar. It on walking distance to bars and restaurants. Pro: Nice room, nice garden, friendly staff, sea view, swimming pool Con: No TV in the room, most time slow WiFi, in the morning sometimes no water to shower, chinese divers talking loud early in the morning
Martin K. Gezinnen met jonge kinderen Norway, 1 april 2014
Nice room, good food, friendly staff, overall good

Professional dive center, good pool, nice and cosy restaurant
7,7
Overall a good experience. We were upgraded to their best room, the "executive suite" free of charge. That was nice. Room was nice and beds comfortable. The pool and the surrounding area was ok for the children (2,6,8) to play in. Staff was friendly. The dive center was very helpful and the diving experience was ok. The sea floor was a bit grey and dull and it was clear that they had some previous bad weather. Water quality during the dives was not good and visibility was quite poor (5-10m)
Andre G. (Echt)paren Canada, 30 maart 2014
Quiet and safe resort

Clean, cheap and comfortable
7,3
If your are not a diver, do not expect too much activities in Quo Vadis. But that was what we were looking for, quietness and rest. There are a good choice of restaurants with affordable prices.
Krister B. Gezinnen met jonge kinderen Sweden, 23 maart 2014
Nice snorkeling, house reef.

The house reef. A little garden for the kids to run/play and look at the bananatrees.
6
Great snorkeling. A swimmingpool to learn kids to snorkel in.
Tsang H. (Echt)paren Hong Kong, 18 maart 2014
nice and cheap food, beautiful beach

the no. 11 room with great seaview, pool small but deep enough and the helpful staff
6,7
1st day we lived in bungalow #1 that is no good then we changed to #11 thats great seaview room. Food there is ok and easy to access to other restaurants which with great food and just down there is a beautiful rocky beach. We rent shoes for going down the beach for seeing fishes and other stuff, its very clear and nice beach even we didn't dive. We enjoyed our vacation very much.
Marco L. (Echt)paren Switzerland, 15 maart 2014
good for scuba diving

good dive service, central location, quiet place
7,7
the rooms are big enough, there was not enough water for a shower in the evening, in the dive shop is friendly stuff and good service
Micael N. (Echt)paren Sweden, 13 maart 2014
frndly staff

food,staff,resturant
8,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Quo Vadis Dive Resort Cebu-stadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - BadkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel interieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - StrandQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - TuinQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - StrandQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Balkon/TerrasQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - BadkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Cebu-stad - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Quo Vadis Dive Resort, Cebu-stad

AS-AGWEB-3C05