Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filipijnen 6032 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Badkamer Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Winkels Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Bar/Lounge Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Receptie Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Winkels Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Winkels Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurant Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Nabij attractie Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restaurant
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Nabij attractie Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Gastenkamer Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieur Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Omgeving Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteiten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recreatie-faciliteiten Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Receptie
Gebied: Moalboal Aantal kamers: 25

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,9
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (496)
Sorteer op:
Gerardus C. (Echt)paren Netherlands, 18 december 2014
Mooie locatie en kamers

Ligging in de buurt van het "uitgaans centrum" maar toch rustig
8,3
Lekker duikcentrum voor de deur. Zwembad erbij helemaal okay. Het enige nadeel zijn de cock fight hanen in de buurt die de hele nacht doorkraaien
Rapporteer deze beoordeling
Christian Y. Individuele reizigers Netherlands, 4 april 2013
aangenaam

dichtbij duiklocaties, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, lokaal georiënteerd
7
de internet op de garden view kamers zijn versterkt met een repeater waardoor het niet bruikbaar was voor iphones maar wel voor laptop. dat was wel jammer.
Rapporteer deze beoordeling
Eelco D. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2013
leuk laid back resort, prima voor t duiken

duiktoko is prima, goed onderhouden spullen, zeer behulpzame mensen.
6,7
We zaten in n bungalow (nr 8) in de tuin, leuk voor n paar dagen, beetje veel omgevingsgeluiden 's nachts: hanen, airco's en generatoren, de hele nacht lang. De matrassen zouden wel wat dikker mogen, en de badkamer heeft wat onderhoud nodig,.... Duikschool is prima, aardig en behulpzaam. Goed onderhouden spullen. We hebben 4 leuke duiken gemaakt, waarvan 2 op Pescador. Heel fijn zwembad bij t resort. Het eigen restaurant is ook wel oke, bereiding en bediening zou wel iets sneller mogen,.... maar kwaliteit is oke. Uitzicht over t water is prachtig. Ophaalservice van t resort gebruikt om van Cebu airport naar resort te gaan op maandagavond. Helaas niet door de mooie auto die op hun eigen site staat, maar door een aftands busje. Dan is 3 uur door de avondspits van Cebu en door de bergen een lange rit.
Rapporteer deze beoordeling
Rene S. Individuele reizigers Netherlands, 23 november 2011
Mooie locatie voor duikers

Duiken, persoonlijke service
8,3
quo vadis is een goed resort met zo een 12 bungalows en verschillende prijsklasse. ik verbleef in een "standaard" bungalow met fan en ac. geen warm water, maar dat heb je hier ook niet nodig. ben je 's morgens gelijk goed wakker na het douchen. kamers zijn schoon en ruim genoeg. matrassen zijn erg dun. voor de locale bevolking goed, maar ja ik weeg geen 40 kilo.... aangezien ik alleen in de bungalow verbleef en er twee bedden zijn, heb ik ook twee matrassen gebruikt. zwembad is helemaal oke. alleen de bedden kunnen soms vollopen met insecten... dus niet te lang blijven liggen. restaurantjes genoeg en ook het restaurant van quo vadis is helemaal goed. en allemaal niet duur. bungalows zijn niet allemaal afgeschermd en staan voor een deel gewoon langs de doorgaande "weg" waar iedereen gebruik van kan maken. dus zeker weten dat je de deur altijd op slot hebt en de waardevolle spullen (geld en paspoort) altijd in de kluis bij de duikshop leggen! in panagsama is niet veel te beleven. maar voor duikers een paradijs, hoewel het koraal op veel plaatsen wel al dood is. maar waar het koraal nog goed is, is het dan ook extreem mooi. veel schildpadden en natuurlijk de sardines die er nog steeds zijn (20-11-2011). duiken bij quo vadis is ook goed geregeld en de prijs is oke. ik heb zonder meer te moeten betalen gebruik mogen maken van een 15 liter tank ipv 12. en de dive master luistert naar de duikers v.w.b. de duikplaatsen om te duiken.
Sightseeing/attracties tip: Duiken natuurlijk
Rapporteer deze beoordeling
Mohamed R. Individuele reizigers United States of America, 24 augustus 2015
Bed sheets are polyester...very unconfotable

location
6,3
Bed sheets are polyester...very uncomfortable...Very cheap uncomfortable mattress and pillows...both resulted into lousy sleep
Rapporteer deze beoordeling
Jett R. Groepen Philippines, 8 augustus 2015
Good place to stay!

Staffs were accomodating, comfortable and spacious, location
7,7
We stayed for a limited time but the overall experience was satisfying.
Rapporteer deze beoordeling
Kristell R. (Echt)paren Philippines, 3 augustus 2015
Overnight stay

Room, location, cleanliness
8
Clean and big room. Beach front. Nice stay to unwind. Very peaceful but limited choice of foods.
Rapporteer deze beoordeling
Nicholas B. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 3 augustus 2015
Overnight stay only

Efficient check in service. Good location and facilities appeared clean.
7
Only stayed one night and the check in check out process was great. Nothing to say bad about this place other than the rooms shown in the pictures for this resort on agoda were nothing like the one we stayed in. The rooms we were given were basic fan rooms so don't expect the semi modern ones I saw in the agoda pics.
Rapporteer deze beoordeling
Kawahara K. Gezinnen met oudere kinderen Japan, 29 juli 2015
Enjoyed No complaints

Good house reef Friendly staff Good location
9,7
Staff were all very friendly and kind Hotel was at the end of Panagsama Beach, which was away from the noise Quiet and peaceful, good for relaxing Water in the swimming pool was not very clear but clean, which maybe because they do not use chemicals such as Chlorine We were happy with their pool Their house reef was so beautiful as Pescador Isaland We had seen many kind of fish and turtle with snorkelling We cannot think of bad things except bathroom smelled badly...That's all,not big matter at all Overall very nice staying there!
Rapporteer deze beoordeling
Sigrid S. Individuele reizigers Netherlands, 14 juli 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BadkamerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WinkelsQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Nabij attractieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Nabij attractieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FaciliteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Moalboal - GastenkamerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ReceptieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport en activiteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel exterieurQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestaurantQuo Vadis Dive Resort Moalboal - UitzichtQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ZwembadQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Bar/LoungeQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - UitzichtQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OmgevingQuo Vadis Dive Resort Moalboal - LobbyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Recreatie-faciliteitenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Bar/Lounge

Beoordelingen door klanten - Quo Vadis Dive Resort, Moalboal

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05