of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Receptie Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Tuin Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Bar/Lounge Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Koffiehuis/Café Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Suite Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 400
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,9

uit 2410 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,9
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (2410)
Sorteer op:
Arnoldus V. (Echt)paren Netherlands, 5 mei 2014
heel fijn verblijf in een uitstekend hotel

comfortabele kamer, gunstige ligging t.o.v. luchthaven en waterverbindingen, deskundig en attent personeel
9,7
Dit hotel is erg goed. het ligt heel gunstig qua verbindingen en pal naast een groot winkelcentrum. Het eten is uitstekend (m.n. ontbijtbuffet is superbe)en het personeel uitstekend getrained en zeer taalvaardig. Een oase. Duur voor Philippijnse begrippen, maar vanuit westerse optiek een heel goede value for money. Een heel goed hotel voor zowel een nachtje tussendoor of om een paar dagen lekker te relaxen. (heel compleet, met zwembad, spa, fitness).
Cecille T. Zakelijke reizigers Netherlands, 30 maart 2014
Prima verblijf.

goede service, goede ligging, vriendelijke bediening
9,3
Prima verblijf. Schone kamers, prima bedden, goede service. Zeer uit gebreid ontbijt.
Anthonie D. Individuele reizigers Netherlands, 17 mei 2013
luxe zeer vriendelijk personeel klasse hotel

vriendelijkheid personeel, eten en uitstraling
9
Robert W. Groepen Netherlands, 18 maart 2012
Indrukwekkend hotel

Interieur, keuze bij ontbijt, gym faciliteit
8,3
Een prachtig hotel, groots en luxe, niets op aan te merken.
Binst G. Individuele reizigers Belgium, 8 februari 2012
keurig hotel

eten, zwembad
6
bij heb binnengaan van het grootse radisson hotel was ik erg onder de indruk van de indrukwekkende lobby. De check in verliep heel vlot en professioneel. Storend vond ik wel het staflid aan de lift; nergens voor nodig vind ik. Een welkomsdrinkje of een kleine attentie op de kamer had ik wel kunnen apprecieren maar helaas niets van dat.In veel 5 sterren hotels is dit toch wel het geval.De standaardkamer was ruim genoeg en gezellig, het ontbijt zeer gevarieerd, de roomservice vlot.Het zwembad is aan de kleine kant voor zo een imposant gebouw, wel goed voor kleine kinderen
Binst G. Individuele reizigers Belgium, 22 januari 2012
mooi hote

locatie en service
6,7
prachtig hotel op een heel goede locatie;het hotel ligt naast de grootste mall van cebu:sm mall.De lobby is indrukwekkend alsook de gehele inrichting van het hotel. Het zwembad is helaas wat aan de kleine kant voor zo een groot hotel. Wel heel geschikt voor kleine kinderen.De standaart kamers zijn ietswat aan de kleine kant, de suite is heel ruim en een stuk verfijnder.De kamers zijn voorzien van alle comfort dat men van een 5 sterren hotel mag verwachten.De prijzen zijn wel te duur, hetzij men een promotie kan boeken.Het ontbijt is zeer uitgebreid, de hamburger die we bestelden als roomservice heel lekker,de frieten waren wel koud.trage taxiservice bij regenweer.
Geert C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 5 juli 2011
Leuk hotel

Niet duur
9,3
Zeer goed hotel mooie kamers net naast De Mall. Ontbijt en Diner zeer lekker tegen een lage prijs. Cebu zelf stelt niet zoveel voor ,de andere eilanden zijn veel mooier.
Winkel tip: De mall naast het hotel
Robert R. (Echt)paren United Kingdom, 12 augustus 2014
Great stay!!

Staff, Rooms, food (business lounge)
8,7
We stayed for 4 nights, had 2 business class rooms, the business class lounge was exceptional for a number of factors. The food, views and general ambience were all excellent. Staff, almost without exception were friendly and helpful. We had a corner room on 20th floor with panoramic views over the city/port and over Mactan island towards Bohol. The lobby area was very lively with entertainment every evening. Whilst the food in the lounge was excellent, the main restaurant (Feria) was very large and very busy. It's very difficult to maintain food quality when prepared for a large number of people, so we felt that here the quality suffered (but only a little!!) Overall an outstanding hotel and would not hesitate to stay again or recommend the hotel.
Antoine G. Gezinnen met jonge kinderen France, 10 augustus 2014
Very good level of service

Nice pool - clean and confortable room
9,3
Very good stay as always. The room is very comfortable and clean, the pool is great and the hotel very central. But the best thing was the staff and the service : we required an early check-in (we arrived at 10 am) and it was accepted. We also required a late check-out (we left at 6 pm !) and it was also easily accepted :) very nice
Carmella M. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 10 augustus 2014
Very good hotel, value for Money

Service, Location, Room
10
We thoroughly enjoyed our stay. We arrived early morning and they allowed us to do early check in at 5am. This is very sweet especially we have a toddler who is very sleepy. The service staff are very nice and accommodating. Also, after check in they let us choose among snacks they have prepared in the lobby like fresh fruits and energy bar. The location is just beside SM Mall so very accessible.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!


AS-AGWEB-3B08