Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Receptie Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Tuin Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Bar/Lounge Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Koffiehuis/Café Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Suite Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant
Ligging: Cebu City Aantal kamers: 400
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,9

uit 2144 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,9
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (2144)
Cecille T. Zakelijke reizigers Netherlands, 30 maart 2014
Prima verblijf.

goede service, goede ligging, vriendelijke bediening
9,3
Prima verblijf. Schone kamers, prima bedden, goede service. Zeer uit gebreid ontbijt.
Anthonie D. Individuele reizigers Netherlands, 17 mei 2013
luxe zeer vriendelijk personeel klasse hotel

vriendelijkheid personeel, eten en uitstraling
9
Robert W. Groepen Netherlands, 18 maart 2012
Indrukwekkend hotel

Interieur, keuze bij ontbijt, gym faciliteit
8,3
Een prachtig hotel, groots en luxe, niets op aan te merken.
Binst G. Individuele reizigers Belgium, 8 februari 2012
keurig hotel

eten, zwembad
6
bij heb binnengaan van het grootse radisson hotel was ik erg onder de indruk van de indrukwekkende lobby. De check in verliep heel vlot en professioneel. Storend vond ik wel het staflid aan de lift; nergens voor nodig vind ik. Een welkomsdrinkje of een kleine attentie op de kamer had ik wel kunnen apprecieren maar helaas niets van dat.In veel 5 sterren hotels is dit toch wel het geval.De standaardkamer was ruim genoeg en gezellig, het ontbijt zeer gevarieerd, de roomservice vlot.Het zwembad is aan de kleine kant voor zo een imposant gebouw, wel goed voor kleine kinderen
Binst G. Individuele reizigers Belgium, 22 januari 2012
mooi hote

locatie en service
6,7
prachtig hotel op een heel goede locatie;het hotel ligt naast de grootste mall van cebu:sm mall.De lobby is indrukwekkend alsook de gehele inrichting van het hotel. Het zwembad is helaas wat aan de kleine kant voor zo een groot hotel. Wel heel geschikt voor kleine kinderen.De standaart kamers zijn ietswat aan de kleine kant, de suite is heel ruim en een stuk verfijnder.De kamers zijn voorzien van alle comfort dat men van een 5 sterren hotel mag verwachten.De prijzen zijn wel te duur, hetzij men een promotie kan boeken.Het ontbijt is zeer uitgebreid, de hamburger die we bestelden als roomservice heel lekker,de frieten waren wel koud.trage taxiservice bij regenweer.
Geert C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 5 juli 2011
Leuk hotel

Niet duur
9,3
Zeer goed hotel mooie kamers net naast De Mall. Ontbijt en Diner zeer lekker tegen een lage prijs. Cebu zelf stelt niet zoveel voor ,de andere eilanden zijn veel mooier.
Winkel tip: De mall naast het hotel
Janet T. (Echt)paren Singapore, 17 april 2014
Most satisfied stay among the 3 in my whole trip!

Room size & facilities, service provided & centralised location!
9,3
Initially i booked the hotel stay for 4 nites. It was a pity that I have shortened my stay to 2nites, owing to the long holy week holiday! The hotel is beautifully furnished and the services provided by the staff do exhibit the characteristics of a 5-star hotel! Hotel staff are friendly and quick to offer help! Check-in has been fast. The room that I have had is of comfortable size, though it's more like for people who are on business trip. You can segregate the room to bed room and also sitting area, where you can maintain the privacy! TV channels and wifi are working well too!! The hotel is just besides the biggest mall (where the staff claimed tat there's everything! Hahahahh) & you can find loads of food places (fastfood, restaurants, bowling alley, theatre, supermart & dept store). Besides the mall, the location is about 10mins away (even by foot) frm the tourist attraction, like the fort san pedro! This is really a highly recommended hotel for city stay! Kudos!!!
Cherrie A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 17 april 2014
it mety expectations

cleanliness, location, good food
10
we stayed for 3 days and it was flawless. we enjoyed the wide array of buffet, the kids loved the pool, we went to the gym. we loved the location bec we go back and forth to the mall just walking. very nice. we'll definitely go back.
Yannick P. (Echt)paren Switzerland, 16 april 2014
Fabulous stay in Radisson...

Comfortable room, amazing breakfast, nice business lounge
9,3
We had a Business Class room, which means you basically get a "all-included" stay. The lounge offers drinks and food the whole day, even alcoholic drinks, all you can. The breakfast buffet is amazing, has everything you need, nice variety of different breads... Even sushi is served for Breakfast. The swimming pool is huge. The bars are good and have nice drinks. The staff is superb, helping you in any possible way they can. The room was big, the bed even bigger.. Amazingly comfortable, had our own coffee machine in the room which made it very cozy. Will definitely stay in Radisson again.
Stig G. (Echt)paren Norway, 13 april 2014
Radisson in Cebu is always a very safe bet

Breakfast. Staff. Rooms
9
The stay was very nice. I've stayed there a few times, and it's always very nice in every way. Can absolutely recommend travellers to stay there.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ZwembadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ReceptieRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - TuinRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Bar/LoungeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Koffiehuis/CaféRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ZwembadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ZwembadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ZwembadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - GastenkamerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - SuiteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - GastenkamerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - FitnessruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - FitnessruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - GastenkamerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BadkamerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Radisson Blu Hotel Cebu, Cebu-stad

AS-AGWEB-3C04