of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Receptie Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieur Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Lobby
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Tuin Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Bar/Lounge Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Koffiehuis/Café Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Suite Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Gastenkamer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Restaurant
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 400
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,9

uit 2553 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,9
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (2553)
Sorteer op:
Frederik K. Individuele reizigers Netherlands, 7 september 2014
Zeer goed hotel

vriendelijkheid personeel, kamer, maaltijden
10
Prachtig hotel met vriendelijk personeel. De kamer en douche zijn schoon en ruim. Zwembad is niet diep, maar je kunt er goed in zwemmen Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. Hetzelfde geldt voor het dinnerbuffet. Kortom een superhotel, waar ik zeker naar terug zal gaan als ik weer in Cebu ben
Arnoldus V. (Echt)paren Netherlands, 5 mei 2014
heel fijn verblijf in een uitstekend hotel

comfortabele kamer, gunstige ligging t.o.v. luchthaven en waterverbindingen, deskundig en attent personeel
9,7
Dit hotel is erg goed. het ligt heel gunstig qua verbindingen en pal naast een groot winkelcentrum. Het eten is uitstekend (m.n. ontbijtbuffet is superbe)en het personeel uitstekend getrained en zeer taalvaardig. Een oase. Duur voor Philippijnse begrippen, maar vanuit westerse optiek een heel goede value for money. Een heel goed hotel voor zowel een nachtje tussendoor of om een paar dagen lekker te relaxen. (heel compleet, met zwembad, spa, fitness).
Cecille T. Zakelijke reizigers Netherlands, 30 maart 2014
Prima verblijf.

goede service, goede ligging, vriendelijke bediening
9,3
Prima verblijf. Schone kamers, prima bedden, goede service. Zeer uit gebreid ontbijt.
Anthonie D. Individuele reizigers Netherlands, 17 mei 2013
luxe zeer vriendelijk personeel klasse hotel

vriendelijkheid personeel, eten en uitstraling
9
Robert W. Groepen Netherlands, 18 maart 2012
Indrukwekkend hotel

Interieur, keuze bij ontbijt, gym faciliteit
8,3
Een prachtig hotel, groots en luxe, niets op aan te merken.
Binst G. Individuele reizigers Belgium, 8 februari 2012
keurig hotel

eten, zwembad
6
bij heb binnengaan van het grootse radisson hotel was ik erg onder de indruk van de indrukwekkende lobby. De check in verliep heel vlot en professioneel. Storend vond ik wel het staflid aan de lift; nergens voor nodig vind ik. Een welkomsdrinkje of een kleine attentie op de kamer had ik wel kunnen apprecieren maar helaas niets van dat.In veel 5 sterren hotels is dit toch wel het geval.De standaardkamer was ruim genoeg en gezellig, het ontbijt zeer gevarieerd, de roomservice vlot.Het zwembad is aan de kleine kant voor zo een imposant gebouw, wel goed voor kleine kinderen
Binst G. Individuele reizigers Belgium, 22 januari 2012
mooi hote

locatie en service
6,7
prachtig hotel op een heel goede locatie;het hotel ligt naast de grootste mall van cebu:sm mall.De lobby is indrukwekkend alsook de gehele inrichting van het hotel. Het zwembad is helaas wat aan de kleine kant voor zo een groot hotel. Wel heel geschikt voor kleine kinderen.De standaart kamers zijn ietswat aan de kleine kant, de suite is heel ruim en een stuk verfijnder.De kamers zijn voorzien van alle comfort dat men van een 5 sterren hotel mag verwachten.De prijzen zijn wel te duur, hetzij men een promotie kan boeken.Het ontbijt is zeer uitgebreid, de hamburger die we bestelden als roomservice heel lekker,de frieten waren wel koud.trage taxiservice bij regenweer.
Geert C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 5 juli 2011
Leuk hotel

Niet duur
9,3
Zeer goed hotel mooie kamers net naast De Mall. Ontbijt en Diner zeer lekker tegen een lage prijs. Cebu zelf stelt niet zoveel voor ,de andere eilanden zijn veel mooier.
Winkel tip: De mall naast het hotel
Susana D. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 19 oktober 2014
Family vacation in Radisson

location near the city, accessibility to shopping and dining places, friendliness of the staff
5,3
I recommended this hotel to my family for our annual holiday in Cebu. My experience this time was the opposite of my great experience on my first visit during my business meetings. This time, with my family, was disappointing: 1. we waited 3 hours to get our 3 booked rooms 2. the rooms were not complete with amenities such as sleepers, toiletries, bathrobes, laundry bags, drinking water and fresh towels. You have to dial service one to get all of these! It also takes 30 minutes for someone to bring the requests to our rooms. I had to make follow ups too to get these done. 3. The pillows were not at all comfortable 4. They seem to be automatically turning air-conditioning to an economy mode, that even I set the temperature to 19 degrees, the temp will bring it back to 22 which to me is uncomfortable. 5. the lady serving at the lounge was snubbish and arrogant while all the rest are friendly and helpful. It's a pity I was not able to get her name, but definitely, she brings the customer experience down She was on duty during the nights of Oct 17 and 18.
Cymbelline O. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 19 oktober 2014
Great time at Radisson Blu!

friendly staff, efficient and comfortable stay
8
My stay at Radisson Blu was great. Everything turned out very well. The staff was very professional and made sure that I would enjoy my stay. My only comment would be the mattresses, they were a bit hard, but nonetheless, it was alright. I would definitely recommend to my friends and family! Til the next time ;)

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu-stadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ZwembadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ReceptieRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - TuinRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Bar/LoungeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Koffiehuis/CaféRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ZwembadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ZwembadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - ZwembadRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - GastenkamerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - SuiteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - GastenkamerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - FitnessruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - FitnessruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel interieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BalzaalRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - GastenkamerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - BadkamerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - VergaderruimteRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - LobbyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Hotel exterieurRadisson Blu Hotel Cebu Cebu-stad - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Radisson Blu Hotel Cebu, Cebu-stad

AS-AGWEB-3C01