of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach

Cavelossim Beach, Cavelossim Salcette, South Goa, Cavelossim, Zuid-Goa, India 403731 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Gastenkamer Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Gastenkamer Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Koffiehuis/Café Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Zwembad Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Zwembad Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Zwembad Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Spa Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Nachtclub Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel interieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel interieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Receptie Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur
Gebied: Cavelossim Aantal kamers: 132
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 65 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,2
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (65)
Sorteer op:
Sandra T. (Echt)paren Belgium, 21 februari 2013
Prachtig Hotel

goed gelegen vlakbij het strand
8,3
Dit Hotel is een aanrader , heeft zowel hotel kamers als hele mooie huisjes. dit hotel is zeker een bezoek waard en ligt op enkele meters van het mooie strand van Goa.
Georg B. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2013
" ik zou ook vandaag weer toiletpapier willen"

Goede ligging
8
Allervriendelijkst,maar toezeggingen niet nakomen Slechte kamer toegewezen.geprotesteerd i.v.m. Met verblijf 3 weken. Volgende dag nw kamer. Na aantal dagen voor elkaar gekregen dat de kamer voor 14.00u geschoond werd. ( ipv om 17.00 u) Aantal keren oorverdovende muziek ivm trouwerij. Hadden ze ons tevoren over moeten informeren ( zouden we b.v. Een excursie hebben gemaakt) Toiletpapier niet aanvullen,shampoo ,koffie,thee .etc.Herhaaldelijk vragen om de vloer te schonen. Maar : allervriendelijkst....
Joannes D. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2012
Uitstekend hotel

Nieu, mooi,schoon, rustig en vlak bij prachtig strand
10
Hier hebben we tien dagen gelogeerd. Uitstekende kamer met prima service en housekeeping. Inbegrepen ontbijt(buffet) is zeer uitgebreid, gezond en heerlijk. De keuken is verder zo goed dat we bijna alle avonden van het diner-buffet gebruik hebben gemaakt en veel aspecten van de Indiaase keuken hebben kunnen proeven. Het strand vlakbij is schoon, ruim en de zee is fantastisch. kortom: een aanrader.
Robert K. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2012
Topplek met weinig sfeer

Schoon, luxe, prachtig ontbijt en strand op loopafstand
8,3
5 sterren complex is relatief nieuw. de staff is zeer dienstverlenend en relaxed. het ontbijt is een feest. veel verse spulllen, zowel westers als uit goa. de wandeling naar het strand is een party. aanbeveling dus.
Sightseeing/attracties tip: Ga naar de een na grootste watervallen in Goa
Jose V. (Echt)paren India, 25 juli 2014
Holiday to Cavelossim

The location, the looks and the facilities and the excellent pool
7,3
The stay was satisfactory and have sent in a separate review to Radisson. I feel its opportunistic not to include breakfast in the tariff, especially when there are no restaurants nearby that opens early for breakfast. You should insist on it to be part of your website. Why would you go to Goa and be served North Indian cuisine in the buffet. Not as if the buffet was cheap by any standards.
Vishal K. Gezinnen met jonge kinderen India, 2 juni 2014
nicec butRadisson is like oomchi dukan fika pakwan

friendly staff,cleanlyness,swimming pool.
5,7
nice stay but air conditioning was not effective.
Karin G. (Echt)paren United Kingdom, 22 april 2014
Our stay at the Radisson Blu was amazing.

The best 3 things about the hotel were the staff were so friendly and attentive, the hotel was very clean, and the surroundings we're be airport
10
Taylor A. Individuele reizigers Australia, 17 april 2014
Close to beach

Beach, Pool .... ?
6,3
Close to beach. Nice facilities on the surface, but on inspection... not as expected. Maybe i was there in mosquito season (swarming near apartment entrance)... buffet food just OK. Don't go when there's a wedding, you'll be ignored.
Andrew T. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 16 april 2014
We had a blast!!

The staff, the pool, the food
8,3
It was perfect, we had a great stay and a great holida
Dejan D. (Echt)paren United Kingdom, 1 april 2014
Great Holiday Resort

Location, breakfast and staff
8,7
We stayed in Radisson for 3 nights and we loved the place from the moment we arrived. Staff were very friendly and we never waited long for anything we asked for. Location is also great with lots of nice shops and restaurant nearby. Breakfast is also great. We would like to thank all staff over there for their efficiency and friendliness and can highly recommend this hotel to anyone. Regards to all!")

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-GoaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Koffiehuis/CaféRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - SpaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - NachtclubRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel interieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel interieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ReceptieRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - BalzaalRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - VillaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Lobby

Beoordelingen door klanten - Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach, Zuid-Goa

AS-AGWEB-3C03