Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach

Cavelossim Beach, Cavelossim, Zuid-Goa, India 403731

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 86 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,2
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (86)
Sorteer op:
Sandra T. (Echt)paren Belgium, 21 februari 2013
Prachtig Hotel

goed gelegen vlakbij het strand
8,3
Dit Hotel is een aanrader , heeft zowel hotel kamers als hele mooie huisjes. dit hotel is zeker een bezoek waard en ligt op enkele meters van het mooie strand van Goa.
Rapporteer deze beoordeling
Georg B. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2013
" ik zou ook vandaag weer toiletpapier willen"

Goede ligging
8
Allervriendelijkst,maar toezeggingen niet nakomen Slechte kamer toegewezen.geprotesteerd i.v.m. Met verblijf 3 weken. Volgende dag nw kamer. Na aantal dagen voor elkaar gekregen dat de kamer voor 14.00u geschoond werd. ( ipv om 17.00 u) Aantal keren oorverdovende muziek ivm trouwerij. Hadden ze ons tevoren over moeten informeren ( zouden we b.v. Een excursie hebben gemaakt) Toiletpapier niet aanvullen,shampoo ,koffie,thee .etc.Herhaaldelijk vragen om de vloer te schonen. Maar : allervriendelijkst....
Rapporteer deze beoordeling
Joannes D. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2012
Uitstekend hotel

Nieu, mooi,schoon, rustig en vlak bij prachtig strand
10
Hier hebben we tien dagen gelogeerd. Uitstekende kamer met prima service en housekeeping. Inbegrepen ontbijt(buffet) is zeer uitgebreid, gezond en heerlijk. De keuken is verder zo goed dat we bijna alle avonden van het diner-buffet gebruik hebben gemaakt en veel aspecten van de Indiaase keuken hebben kunnen proeven. Het strand vlakbij is schoon, ruim en de zee is fantastisch. kortom: een aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Robert K. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2012
Topplek met weinig sfeer

Schoon, luxe, prachtig ontbijt en strand op loopafstand
8,3
5 sterren complex is relatief nieuw. de staff is zeer dienstverlenend en relaxed. het ontbijt is een feest. veel verse spulllen, zowel westers als uit goa. de wandeling naar het strand is een party. aanbeveling dus.
Sightseeing/attracties tip: Ga naar de een na grootste watervallen in Goa
Rapporteer deze beoordeling
Jamie C. (Echt)paren United Kingdom, 4 januari 2016
Great staff and location

Friendly staff, good pool, good location
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Swati M. (Echt)paren India, 26 november 2015
Service and room quality don't match 5-star tag

Breakfast, Housekeeping staff, -
7,3
The best part of the stay has to be the breakfast. Superb range of dishes, and chefs who were interacting with guests to understand what they'd like to have. The meals have to be mentioned as our highlight. We faced quite a few hiccups in the service, which we didn't really expect a 5-star rated hotel to have. Certain staff members went out of the way to help and we're very thankful for their help, but of course, these were problems that shouldn't have existed in a 5 star hotel. The hotel has received our feedback on this which we hope they'd consider for future improvements. I would like to highlight to others considering this hotel to keep aside cash for taxi services. We were unaware of the high rates for service beforehand. While the drivers were wonderful and their service much appreciated, we were just extremely surprised with the cash we had to fork out for a trip to Margaon (city centre) , or even the airport from the hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Ujjwal B. Gezinnen met jonge kinderen India, 15 november 2015
Something is missing

Location is good and the beach. Room is clean.
7
It's a good property to stay, but there is not much resort facility available. The swimming pool is even not of resort standard. Good part is the accessibility to the resort. It's overrated for the facility the resort offers.
Rapporteer deze beoordeling
Vinay U. Individuele reizigers India, 18 mei 2015
Pretty high rated for the service the staff provid

Location, cleanliness
6
For the money paid I think the hotel is overrated the staff were rude and not courteous for a radisson standard. The food quality was bad
Rapporteer deze beoordeling
Balaji R. (Echt)paren India, 14 april 2015
a good beach side hotel for a calm peaceful stay

cleanliness , rooms , architecture ..
8,3
it was a very pleasent , calm , peaceful stay at the resort . within walkable range all the good restaurants are available in beach side. it includes shopping areas as well.
Rapporteer deze beoordeling
Devinder B. (Echt)paren United Kingdom, 17 maart 2015
impressive

Location, staff and service
8
There was a mixup in the booking but very impressed in the way it was sorted by management (Priyash and Gita). Made our stay very comfortable and stress free.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-GoaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - EntreeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - BalzaalRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - VillaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - LobbyRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - SpaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - LobbyRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ReceptieRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - TuinRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel interieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - TuinRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - EntreeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - NachtclubRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - TuinRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Zwembad


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02