Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach

Cavelossim Beach, Cavelossim Salcette, South Goa, Cavelossim, Zuid-Goa, India 403731 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Balzaal Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Villa Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Zwembad Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Lobby Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Gastenkamer Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Gastenkamer Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Gastenkamer Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Gastenkamer Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Zwembad Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Spa Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieur Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/Lounge Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Gastenkamer Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Gastenkamer Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Lobby
Gebied: Cavelossim Aantal kamers: 132
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 82
beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,2
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (82)
Sorteer op:
Sandra T. (Echt)paren Belgium, 21 februari 2013
Prachtig Hotel

goed gelegen vlakbij het strand
8,3
Dit Hotel is een aanrader , heeft zowel hotel kamers als hele mooie huisjes. dit hotel is zeker een bezoek waard en ligt op enkele meters van het mooie strand van Goa.
Georg B. (Echt)paren Netherlands, 2 februari 2013
" ik zou ook vandaag weer toiletpapier willen"

Goede ligging
8
Allervriendelijkst,maar toezeggingen niet nakomen Slechte kamer toegewezen.geprotesteerd i.v.m. Met verblijf 3 weken. Volgende dag nw kamer. Na aantal dagen voor elkaar gekregen dat de kamer voor 14.00u geschoond werd. ( ipv om 17.00 u) Aantal keren oorverdovende muziek ivm trouwerij. Hadden ze ons tevoren over moeten informeren ( zouden we b.v. Een excursie hebben gemaakt) Toiletpapier niet aanvullen,shampoo ,koffie,thee .etc.Herhaaldelijk vragen om de vloer te schonen. Maar : allervriendelijkst....
Joannes D. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2012
Uitstekend hotel

Nieu, mooi,schoon, rustig en vlak bij prachtig strand
10
Hier hebben we tien dagen gelogeerd. Uitstekende kamer met prima service en housekeeping. Inbegrepen ontbijt(buffet) is zeer uitgebreid, gezond en heerlijk. De keuken is verder zo goed dat we bijna alle avonden van het diner-buffet gebruik hebben gemaakt en veel aspecten van de Indiaase keuken hebben kunnen proeven. Het strand vlakbij is schoon, ruim en de zee is fantastisch. kortom: een aanrader.
Robert K. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2012
Topplek met weinig sfeer

Schoon, luxe, prachtig ontbijt en strand op loopafstand
8,3
5 sterren complex is relatief nieuw. de staff is zeer dienstverlenend en relaxed. het ontbijt is een feest. veel verse spulllen, zowel westers als uit goa. de wandeling naar het strand is een party. aanbeveling dus.
Sightseeing/attracties tip: Ga naar de een na grootste watervallen in Goa
Balaji R. (Echt)paren India, 14 april 2015
a good beach side hotel for a calm peaceful stay

cleanliness , rooms , architecture ..
8,3
it was a very pleasent , calm , peaceful stay at the resort . within walkable range all the good restaurants are available in beach side. it includes shopping areas as well.
Devinder B. (Echt)paren United Kingdom, 17 maart 2015
impressive

Location, staff and service
8
There was a mixup in the booking but very impressed in the way it was sorted by management (Priyash and Gita). Made our stay very comfortable and stress free.
Sumit S. Gezinnen met jonge kinderen India, 5 maart 2015
quality hotel

the staff is very helpful and friendly.
8,7
We had a good stay in Radisson but the only downside we didn't really enjoy food in cavelossim. Had terrible food in one of the shacks at cavelossim beach. But beach is very pretty. If we come next to cavelossim we would rather stay in donna Sylvia. As it looks pretty good, and donna Sylvia's resort tariff is almost half of Radisson. The breakfast at Radisson is amazing.
Abhijaat S. Gezinnen met jonge kinderen India, 4 maart 2015
Best beach

Location, deal, colourful villa houses
9
Excellent
Joseph B. Individuele reizigers United Kingdom, 5 januari 2015
Great stay with friendly staff

(1) The staff were excellent (2) The cleanliness was just great (3) Very helpful staff.
8,7
From the moment I arrived to the moment I left the Radisson, the staff were excellent to me. They were always so helpful and pleasant no matter what time of the day. The room was kept immaculate for me, and they always enquired if I required anything else. The restaurant and poolside staff could not be any more helpful than what they were to me and everyone else. The beach was very close by and a short walk, well protected by security. There was no issues regarding security. The hotel put on a superb show and meal for both Xmas and New Year.
Michael G. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 3 januari 2015
Review of stay

food, cleanness and rooms
8,7
It was good, however I did not think some of the staff were as helpful as they could been. Given that it supposes yo be 5 star. Some staff were really helpful but not especially on the front desk. We enquired if they could arrange some train ticket for my family to continue our tour once we had fished our stay at hotel. I felt that staff were very rude and unhelpful . We visited a neighbouring hotel who assisted us and sorted it out for us.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-GoaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - BalzaalRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - VillaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - LobbyRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - SpaRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Bar/LoungeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - LobbyRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ReceptieRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - TuinRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - RestaurantRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - TuinRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - ZwembadRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - EntreeRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Hotel exterieurRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - NachtclubRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - GastenkamerRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - TuinRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Zuid-Goa - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach, Zuid-Goa

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02