arrow-up-icon Verdien punten binnen uw premiepunten programma!
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 8,0
op basis van 572 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 572 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,4
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,6

5 Frederique H.
Nederland
22 maart 2012
Mooi hotel, maar ver van Stad en vieze kamers
Heerlijke dagbedden aan de zee
Het hotel ligt 20-30 minuten lopen van het stadje en de taxi's zijn belachelijk duur. Wel is het zo dat restaurants in de stad gratis taxi's regelen, maar dan moet je wel eerst weten waar je heen wil. Daarnaast ligt het hotel mooi aan zee en zwembad area is mooi met heerlijk lig- en dagbedden. De kamer was niet echt schoon, er waren kakkerlakken en er wordt flink met gif gestrooid. Ontbijt was heel basic.

6,3 Laurens V.
Nederland
13 september 2011
Luxe hotel - locatie niet heel gunstig
Mooi zwembad
Kamer gemiddeld, goed zwembad, redelijk restaurant, geen strand, ligging te ver uit het centrum (taxi nodig). Geen mogelijkheid tot geldopname in hotel, of centrum.

6,7 Hendrikus O.
Nederland
04 maart 2011
Mooi hotel aan de zee,maar geen strand.
Groot zwembad aan de zeekant met een mooi uitzicht
Kamer was goed met balkon en zeezicht,zwembad was top Eerste dag sàvond warm proberen te eten ,maar na neerzetten warm eten was de tafel vol met kakkerlakken,eten werdt snel weggehaald maar eetlust was ook weg. Oprijlaan naar hotel +- 400 meten en sàvonds donker. Taxidrijvers proberen na instappen een dagtoer te verkopen,geen probleem alleen ze kunnen niet stoppen met dagtrip verkopen, wij zijn op de hoek van de straat maar uitgestapt en terug naar hotel gelopen.

8 aart B.
Nederland
16 november 2010
prachtig ontworpen en rustige locatie.
mooi ontwerp, vriendelijke staf, rustig, fijn zwembad, duikcentrum naast het hotel
eten minder goed en te duur, internet via wifi moet je betalen, toegangsweg slecht en 's avonds donker
We hebben genoten van het zwembad, de gastvrijheid, de mooie en luxueuze ontwerpen en de rust. Maar om lekker te eten moesten we naar buiten. Service is geweldig. Extra was elke middag een High Tea waar je (gratis) allerlei hapjes kon eten en contact kon maken met andere hotelgasten.

8,7 Jan B.
Nederland
27 mei 2010
Rama Candidasa
Mooie ligging direct aan de zee.
Jammer dat de tankers direct voor de kust worden afgemeerd. Afstand tot Candidasa is 's avonds door de slechte verlichting en het ontbreken van een troitoir een nadeel. Wellicht zou het opzetten van een shuttle op afroep of vaste vetrektijden een oplossing.
Rama Candidasa is een hotel waar we 15 jaar geleden zijn geweest en de goede ervaringen van destijds zijn door ons recente bezoek zelfs versterkt. Het personeel is bijzonder behulpzaam en vriendelijk, waardoor het verblijf een waar genoegen wordt. De bungalows werden tijdens ons bezoek gerenoveerd en geven het hotel een nieuwe aanwinst voor de toekomst. Ook is de nieuwe receptie is een aanwinst voor het hotel. In het restaurant kan ik de Laksa van harte aanbevelen.

8 MJE W.
Nederland
30 maart 2010
luxe resort
mooie lobby, spa, goed restaurant
restaurant en spa zeer duur. veel ouderen
zeer mooi gerenoveerd hotel, ontzettend lekker restaurant. zeer dure spa. voor pedicure en massage van samen 45 min: 60 dollar. publiek bestond voornamelijk uit 60+' ers. kamers waren in balinese stijl, badkamers nog niet gerenoveerd en daardoor zeer oud en krakkemikkig.

9,3 Michiel L.
Nederland
23 juni 2009
Prachtig hotel, mooie kamers, keurig onderhouden
Rustig gelegen, fraai uitzicht op zee
Prijzen voor massages hoog vergeleken met alternatieven in de omgeving
Uitstekend hotel met goede service en fantastisch ontbijt. Aanrader neem contact op met plaatselijke bevolking, wonende pal naast het hotel. Via hun kun je heel voordelig snorkelen op een locatie ca 1,5 uur varen (boten liggen vlak naast het hotel).

6 darran P.
Nieuw-Zeeland
27 juni 2016
Average :(
The bed was so soft and unsupportive that it was hard to sleep in ,as for the restaurant I think the chef needs a back to basics cooking class It's either burnt to a crisp or pissing blood but when told they are happy to try and fix the problem even if it takes a few goes , not ideal when this is your only port of call to eat.

10 JENNIFER B.
Verenigd Koninkrijk
08 juni 2016
3rd visit & will be back again & again
Just stayed for our 3rd visit in 4 years. Usually stay in the Junior Suite but opted for the Rama Suite this time. This room (325) is the Best of the Best. All there Beds, Bedding etc are of the finest quality. I wish I could take it home ! The Air Con is Allways icy & the wifi is always running. The Rama Suite is 2 storey, and because it is on the highest floor (Best Views in Bali) there are over 60 steps to get up there. But so worth it. The staff remember us & always made us feel special. Food is amazing ! Room service ( because you don't want to leave that room ) was never a problem. Absolutely 1 of the best hotels in all of Bali & I have stayed at over 50 of them. Trust me, this IS the best nights sleep you will ever have. Thankyou Rama & see you again soon.

10 Yasmin C.
Verenigd Koninkrijk
05 juni 2016
Amazing
Had the most amazing time at Rama Candidasa! Beautiful rooms, beautiful restaurant, beautiful views... Need I say anymore! I reccommend all the tours and ask for 'Rata' when booking, he was amazing and such a sweet guy who wants to make every part of your trip enjoyable! Highly recommend him!