of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Rama Shinta Hotel Candidasa

Jalan Raya Candidasa, Dusun Samuh, Bugbug, Candidasa, Bali, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Gastenkamer Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Zwembad Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Gastenkamer Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Badkamer Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Badkamer Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Restaurant Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Restaurant Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Receptie Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Restaurant Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Tuin Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Omgeving Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Omgeving Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Omgeving Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Omgeving Rama Shinta Hotel Candidasa Bali - Omgeving
Gebied: Candidasa Aantal kamers: 15
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 112 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,8
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (112)
Sorteer op:
D F. (Echt)paren Netherlands, 25 oktober 2014
aan te bevelen

ruime en schone kamers, goed restaurant, kleinschalig, prijsverhouding
8
3x geboekt in afgelopen 5 jaar dus blijkbaar de moeite waard om terug te komen. plus: ruime schone kamers met een goede prijsverhouding, zeer goed restaurant, mooie tuin met een bescheiden maar fijn zwembad. kleinschalig in opzet met rustige ligging. de nodige winkeltjes en restaurants. ideaal rustpunt / uitvalsbasis om verder te trekken. min. niet de plaats (CANDIDASA) om langer dan twee dagen te blijven, de plaats zelf ben je redelijk snel op uitgekeken.
Ernst G. (Echt)paren Netherlands, 22 januari 2014
goed

de rust
9,7
prima,een oase van rust,en een zeer behulpzame staf
Sietske S. (Echt)paren Netherlands, 25 september 2013
Prima verblijf

Compleet, centraal gelegen, goede uitvalsbasis voor ontdekken oosten
8
Het Rama Shinta is centraal gelegen in Candidasa. Straatje uitlopen en je bent op de hoofdstraat. Candidasa is niet bepaald mooi, maar een prettige locatie om het oosten van Bali te verkennen. Kamers prima en compleet: kluisje, koelkastje, fijne bedden met klamboe, klein terrasje met stoelen. Kamer wel een beetje donker (weinig daglicht). Zwembadje erbij. Erg fijn om na een dag touren even af te koelen.
Fjm V. (Echt)paren Netherlands, 25 mei 2013
prettig hotel maar wel aan de prijs

rustig gelegen, tegen de lotus lagoon aan. zwembadje
6,3
de service kan beter. Het hotelbeleid is geen internet beschikbaar te stellen, wel wifi. Maar het even checken naar de vluchttijden was niet de bedoeling, terwijl wij 5 dagen te gast waren. Ik moest opspelen om het toch voor elkaar te krijgen. Dit ligt aan de eigenaren en niet aan hun staf.
Daniel V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 29 april 2013
Prima geschikt voor kort verblijf.

Personeel, kamer, eten
8
Prima. Heel geschikt als doorreis hotel. Voldeed aan onze verwachtingen.
Rene D. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2012
Leuk en zeer verzorgd hotel

Mooie lokatie naast lagune met waterlelies
8,3
Zeer verzorgd met uitstekende voorzieningen. Zeer vriendelijk personeel. De villa ligt ver genoegzame de hoofdweg om geen last te hebben van het verkeer. Goede uitvalsbasis voor dagtipjes. Uitstekend ontbijt met heel vriendelijke bediening die volledig voor je klaar staan.een aanrader!
Sightseeing/attracties tip: Huur een motor en naam de kustweg naar Amed.
Willem M. (Echt)paren Netherlands, 3 september 2012
Leuk kleinschalig hotel rustig achteraf gelegen

Leuke kamers enigszins Balinees ingericht en een mooie tuin waar alle kamers op uitkijken
8,3
Leuk hotelletje voor als je rust zoekt in een kleinschalig hotel, zwembad ligt centraal in de kleine tuin en is klein maar schoon en lekker om even af te koelen. De douche in de kamer op de eerste verdieping was erg zacht en wisselend heet en koud. Wij verbleven er 1 nacht tijdens onze scooter roundtrip op Bali. Hotel is vlakbij een aantal leuke eettentjes in de mainstreet. Ontbij was simpel maar prima verzorgd
Restaurant tip: Restaurantje aan mainroad vanaf hotel naar road en dan meteen 2x links is aan te bevelen.
Aswintha E. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 augustus 2012
Leuk kleinschalig hotel

heerlijk ontspannen sfeer
8
Een kleinschalig hotel met goede service. Mooie kamers en schone en nette badkamers. Klein, maar prima schoon zwembad en ligbedden met kussens. Ligt aan zee, maar de kust is op die plek weining uitnodigend.
Restaurant tip: Langs de hoofdweg (alles op loopafstand) liggen enkele restaurants. Wij hebben gegeten bij Vincent's. Een echte aanrader!
Bertus W. (Echt)paren Indonesia, 11 januari 2012
Schoon hotel en ruime kamer

Ligging is goed voldoende restaurants op loopafstand
8,3
Hotel is schoon tuin is mooi het zwembad is niet zo Heel groot maar wel mooi Personeel is vriendelijk . Prijs kwaliteit verhouding goed Onbijt niet bijzonder maar is goed Eigenaars zijn Duits maar geen interactie met gasten terwijl ze hele dag aanwezig zijn Als er andere Duitsers kwamen dan praten ze Wel met die gasten Ik had toch een keer verwacht dat ze vroegen hoe ons verblijf beviel Verder alles goed Eten in het restaurant viel ons tegen hebben dat ook maar 1 keer gedaan
Restaurant tip: Rendesvous is erg goed maar iets duurder prachtig uitzicht Zit naast rama
Matthias K. (Echt)paren Germany, 3 november 2014
relaxing hotel in calm area

hotel garden, friendly staff, clean rooms
9
When we arrived we were shown all available rooms and we could chose the one we liked best. We took the room above the reception which was only recently refurbished and had a completely new bathroom. Everything was very clean. The room is decorated in an appealing composition of Indosian and western elements with safe, fridge and AC. The bed also features moscito nets. The garden of the hotel is very beautiful and is carefully maintained with a lot of colorful flowers. Service was generally very good and friendly. However, we had to leave early on the last day and asked for an early breakfast. For some reason this information was not passed on to the restaurant which was quite suprised by our early appearance. The restaurant was able to deal with our unexpected request anyhow and provided the breakfast without any trouble. Candi dasa is a very calm little village on the coast. It does not have a lot of sand beach, so take a ride to blue lagoon for example into consideration if you want to go the beach. The surrounding of the hotel looks authentic and a short walk to the hill brings you into an authentic village. However, the people there seem to be relatively poor which is no problem, just dont be surprised. Overall a stay in this hotel can be reommended but dont expect exciting action in Candi dasa.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Rama Shinta Hotel Candidasa BaliRama Shinta Hotel Candidasa Bali - GastenkamerRama Shinta Hotel Candidasa Bali - ZwembadRama Shinta Hotel Candidasa Bali - GastenkamerRama Shinta Hotel Candidasa Bali - BadkamerRama Shinta Hotel Candidasa Bali - BadkamerRama Shinta Hotel Candidasa Bali - RestaurantRama Shinta Hotel Candidasa Bali - RestaurantRama Shinta Hotel Candidasa Bali - ReceptieRama Shinta Hotel Candidasa Bali - RestaurantRama Shinta Hotel Candidasa Bali - TuinRama Shinta Hotel Candidasa Bali - OmgevingRama Shinta Hotel Candidasa Bali - OmgevingRama Shinta Hotel Candidasa Bali - OmgevingRama Shinta Hotel Candidasa Bali - OmgevingRama Shinta Hotel Candidasa Bali - Omgeving

Beoordelingen door klanten - Rama Shinta Hotel Candidasa, Bali

AS-AGWEB-3B08