Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites

Boulevard Road, Binnenstad Dubai Burj Khalifa, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 116566 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel interieur Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hot tub Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel exterieur Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Zwembad Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Restaurant Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Lobby Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Uitzicht Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Zwembad Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Zwembad Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Uitzicht Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Vergaderruimte Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Zwembad
Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Vergaderruimte Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Lobby Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Badkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Vergaderruimte Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Vergaderruimte Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Lobby Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel interieur
Gebied: Binnenstad Dubai Burj Khalifa Aantal kamers: 181
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
9,1
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (799)
Sorteer op:
Narindra K. (Echt)paren Netherlands, 11 november 2013
Wederom leuk

Medewerker Gokul van de housekeeping die klantgericht is. Kunnen ze bij de balie wat van leren.
6,3
Wederom een goed verblijf dankzij housekeeper Gokul. Als het aan de receptie beneden lag, dan zaten wij in een smerig kamer. Deze housekeeper weet hoe hij zijn klanten moet behandelen. Daar kunnen ze bij de receptie nog wat van leren.
Rapporteer deze beoordeling
Narindra K. (Echt)paren Netherlands, 28 september 2013
Voor herhaling vatbaar. Was wel weer leuk.

Dichtbij de Burj Khalifa en de Dubai Mall en niet ver van het vliegveld.
7
Voor herhaling vatbaar. Goed hotel, alleen jammer dat je gratis wifi hebt voor 1 toestel en dat je telkens opnieuw moet inloggen als je telefoon een paar minuten buiten gebruik is.
Rapporteer deze beoordeling
Narindra K. (Echt)paren Netherlands, 29 mei 2013
Een goed hotel met een goede ligging in Downtown

Personeel, geur en ligging
6,7
Goed verblijf, altijd taxi's voor de deur en altijd een lekkere geur in het hotel. Vriendelijk personeel.
Rapporteer deze beoordeling
Robert K. (Echt)paren Netherlands, 21 april 2013
Mooi appartementen hotel tegenover Dubai mall

Ligging, grote luxe kamers, zeer vriendelijk personeel
9,3
Zeer prettig hotel. Gunstige ligging tov Dubai mall en andere stadsdelen.
Rapporteer deze beoordeling
Jan W. Groepen Netherlands, 11 februari 2013
Zeer vriendelijke bejegening door personeel

Centraal gelegen
8
Uitstekend hotel.Ruime complete kamer.Zeer volledig ingericht.
Rapporteer deze beoordeling
Bianca J. (Echt)paren Netherlands, 28 november 2012
"uitzicht fountains" niet op de 4e verdieping!

locatie
7,3
Zeer goede locatie..10 minuten prachtige wandeling om de fountains naar Dubai mall. Wij hadden een kamer met kenmerk een view van de fountains. Wij hadden de 4e verdieping. Blijkbaar te laag want door de bomen konden we geen fountains zien. Wel de Burjh maar die is tig verdiepingen hoog!!
Sightseeing/attracties tip: neem de wandeling langs de fountains naar de dubai mall. de fountains aan de kant van het hotel, ben je dichterbij en zie je meer van de fountains. er is een starbucks in het hotel met roomservice….en bij het zwembad is er starbucks service…heerlijk
Rapporteer deze beoordeling
Abeer A. Gezinnen met oudere kinderen United Arab Emirates, 22 augustus 2015
The best location

Best Location / very nice view / big and clean apartment
9
Enjoyable
Rapporteer deze beoordeling
Ahmad A. Zakelijke reizigers Qatar, 21 augustus 2015
very good hotel

location , room size and cleanness
9
Rapporteer deze beoordeling
Ageng W. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 2 augustus 2015
Friendly staff, good location

The staff are friendly, location close to fountain and Dubai Mall, room has kitchen and washing machine
8,7
For a short visit, we were helped by the good location and greeted very warmly by most of the staff. Will certainly returned back when visiting Dubai!
Rapporteer deze beoordeling
Rebecca H. Individuele reizigers Australia, 11 juli 2015
Sensational

Helpful staff, perfect location, beautiful room with perfect view
10
Amazing. The staff were exceptionally helpful and kind, the service was A1, restaurant meals were excellent, the room was breathtaking, clean, comfortable. The location was perfect. Could not recommend this hotel highly enough. My stay was a highlight of my 2 month holiday and the 20 other hotels/motels I stayed in did not even come close to this hotel. Special mention to Lauren (on reception) and Samoi (hope I got the spelling correct, in the restaurant). They exceeded my expectations and made me feel very welcome. Thank you Ramada Downtown Dubai .. you are excellent in what you do.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel exterieurRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel interieurRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hot tubRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel exterieurRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - ZwembadRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - RestaurantRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UitzichtRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - ZwembadRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - ZwembadRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UitzichtRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - VergaderruimteRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - ZwembadRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - VergaderruimteRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - BadkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - VergaderruimteRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - VergaderruimteRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel interieurRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel interieurRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UitzichtRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Balkon/TerrasRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - EntreeRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Balkon/TerrasRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - ReceptieRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UitzichtRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - RestaurantRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites, Dubai

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06