of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites

Boulevard Road, Binnenstad Dubai Burj Khalifa, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 116566 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Balkon/Terras Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Uitzicht Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Uitzicht Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Keuken Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Badkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Zwembad Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Zwembad Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Uitzicht Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Uitzicht Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Vergaderruimte Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Zwembad Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer
Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Vergaderruimte Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Lobby Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Badkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Vergaderruimte Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Vergaderruimte Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Gastenkamer
Gebied: Binnenstad Dubai Burj Khalifa Aantal kamers: 181
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 707 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,1
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (707)
Sorteer op:
Narindra K. (Echt)paren Netherlands, 11 november 2013
Wederom leuk

Medewerker Gokul van de housekeeping die klantgericht is. Kunnen ze bij de balie wat van leren.
6,3
Wederom een goed verblijf dankzij housekeeper Gokul. Als het aan de receptie beneden lag, dan zaten wij in een smerig kamer. Deze housekeeper weet hoe hij zijn klanten moet behandelen. Daar kunnen ze bij de receptie nog wat van leren.
Narindra K. (Echt)paren Netherlands, 28 september 2013
Voor herhaling vatbaar. Was wel weer leuk.

Dichtbij de Burj Khalifa en de Dubai Mall en niet ver van het vliegveld.
7
Voor herhaling vatbaar. Goed hotel, alleen jammer dat je gratis wifi hebt voor 1 toestel en dat je telkens opnieuw moet inloggen als je telefoon een paar minuten buiten gebruik is.
Narindra K. (Echt)paren Netherlands, 29 mei 2013
Een goed hotel met een goede ligging in Downtown

Personeel, geur en ligging
6,7
Goed verblijf, altijd taxi's voor de deur en altijd een lekkere geur in het hotel. Vriendelijk personeel.
Robert K. (Echt)paren Netherlands, 21 april 2013
Mooi appartementen hotel tegenover Dubai mall

Ligging, grote luxe kamers, zeer vriendelijk personeel
9,3
Zeer prettig hotel. Gunstige ligging tov Dubai mall en andere stadsdelen.
Jan W. Groepen Netherlands, 11 februari 2013
Zeer vriendelijke bejegening door personeel

Centraal gelegen
8
Uitstekend hotel.Ruime complete kamer.Zeer volledig ingericht.
Bianca J. (Echt)paren Netherlands, 28 november 2012
"uitzicht fountains" niet op de 4e verdieping!

locatie
7,3
Zeer goede locatie..10 minuten prachtige wandeling om de fountains naar Dubai mall. Wij hadden een kamer met kenmerk een view van de fountains. Wij hadden de 4e verdieping. Blijkbaar te laag want door de bomen konden we geen fountains zien. Wel de Burjh maar die is tig verdiepingen hoog!!
Sightseeing/attracties tip: neem de wandeling langs de fountains naar de dubai mall. de fountains aan de kant van het hotel, ben je dichterbij en zie je meer van de fountains. er is een starbucks in het hotel met roomservice….en bij het zwembad is er starbucks service…heerlijk
Faisal J. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 21 december 2014
Downtown

Location, comfort, service
9
Excellent stay. Very nice room with luxury bedding and decor. Room was well serviced. Kitchen could have been better stocked with utensils (bowl for microwave), more glasses, egg cups. This was our second stay. Last visit was 2009.
Peter L. Zakelijke reizigers New Zealand, 8 december 2014
Great staff and location

Staff, big room, view
8
Really enjoyed my stay at this hotel. Great staff, location and clean. As with all Dubai hotels pretty pricey.
Michelle H. (Echt)paren Australia, 29 november 2014
Great location

Location. View. Staff.
8,7
We had a fountain view room and it was awesome to be able to watch the fountain show all night from the comfort of our room. The service was excellent and the staff extremely helpful. We would stay here again if downtown.
Daniel L. Zakelijke reizigers Singapore, 28 november 2014
unfriendly driver and bellboys

Clean rooms. Centrally located. Good breakfast spread
6
I've exprenced 2 incidents of racistism in the hotel. 1. I booked the hotel Lexus to drive me to my business meeting on my second day of stay. He was rude and unfriendly. And felt disgruntled to drive me around. Second incident was with an bellboy ask how I could afford to stay in the hotel!!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites DubaiRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Balkon/TerrasRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UitzichtRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UitzichtRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - KeukenRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - BadkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - ZwembadRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - ZwembadRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UitzichtRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - UitzichtRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - VergaderruimteRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - ZwembadRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - VergaderruimteRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - BadkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - VergaderruimteRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - VergaderruimteRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - LobbyRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - GastenkamerRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel interieurRamada Downtown Dubai Deluxe Suites Dubai - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Ramada Downtown Dubai Deluxe Suites, Dubai

AS-AGWEB-3C02