Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ramada Hotel Berlin Mitte

Chausseestreet 118-120., Mitte, Berlijn, Duitsland 10115 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Hotel interieur Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Vergaderruimte Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Restaurant Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Restaurant Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Buffet Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Receptie Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Badkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer
Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Gastenkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Badkamer Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Spa Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Bar/Lounge Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Entree
Gebied: Mitte Aantal kamers: 145

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 51 beoordelingen

1 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,2
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (51)
Sorteer op:
James B. (Echt)paren Netherlands, 10 augustus 2014
Ramada Hotel Berlin Mitte

De locatie en de service.
9,7
Ik heb mijn vriendin een weekendje Berlijn cadeau gedaan, en na aardig wat zoeken ben ik bij het Ramada Hotel (Berlin Mitte) uitgekomen. Hoofdzakelijk omdat er een U-Bahn station (Naturkundemuseum) op nog geen 3 minuten lopen afstand is. Helaas was het wel zo dat ten tijde van ons bezoek de straat gedeeltelijk was afgezet i.v.m. wegwerkzaamheden dus moesten we een stukje omrijden (ca. 5 minuten). Onder het hotel zit de parkeergarage, mocht je met de auto gaan bel en reserveer! Wij hadden geluk dat er nog wat plekjes beschikbaar waren. Parkeren bij het hotel is wat aan de prijs (15 EU) maar daar staat wel tegenover dat als je uitcheckt en het parkeren hebt betaald dat je 12 uur uitrij-tijd hebt. Naast het hotel zit een supermarkt voor eventuele boodschapjes (wat drinken en snacks). Als je naar het zuiden loopt kom je diverse restaurants tegen. Het personeel moest even warm draaien denk ik maar over het algemeen goede service! We vroegen om extra kussens, binnen 5 minuten werden ze gebracht. Op verzoek kregen we ook (heel veel) ijsblokjes om wat zwelling tegen te gaan. Een goed hotel, zeker aan te raden!
Rapporteer deze beoordeling
Ashik M. Gezinnen met oudere kinderen India, 26 december 2015
Good clean comfortable hotel

Cleaning location parking
8,3
Rapporteer deze beoordeling
An H. Groepen Norway, 26 oktober 2015
Scam, tried to charge 600 euro extra.
2
Worst experience ever, try to scam when i payed 850 euro for 4 days, when we checked out they demanding 600 euro in cleaning expences. And they threatned with calling the police, i told them to call the police and they said they dont have the time to show up. The reason for extra cleaning expences they said we didnt fix our beds. They said its not the cleaning personal responsibility.
Rapporteer deze beoordeling
David M. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 27 september 2015
Couple nights in Berlin

Location, location, location! It's right next to 2 different team stops and the U-bahn. It is right next to a grocery store. Only minutes walking to a ton of good restaurants and close to Brandenburg
9
The hotel was quite comfy and accommodated the 4 of us in one room pretty well. The location was fantastic for sight seeing and dining. It was a bit far if you are in Berlin to go to the club scene. The only thing we didn't do was eat in the hotel so I can't review the food here so I left it neutral at a 3. Otherwise I would definitely stay here again!
Rapporteer deze beoordeling
Perla A. Gezinnen met oudere kinderen Israel, 1 september 2015
enjoed staying

a very good location, wide and clean room, nice staff
8,7
we enjoed our stay. we stayed for 7 nights and every day came back at noon to a clean room. it was clise to a lot of main attractions by walk.
Rapporteer deze beoordeling
Pei A. Groepen United Kingdom, 30 augustus 2015
Ramada Mitte Berlin Rating

Good location, big rooms, clean
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Kwong Y. Groepen Hong Kong, 1 augustus 2015
An excellent hotel

Location, cleanliness and reasonable room price
10
It was really an excellent hotel for us in our Berlin trip. It just a 5 minutes walk to the subway. And the staff were very nice and polite.
Rapporteer deze beoordeling
Joern W. (Echt)paren Germany, 2 januari 2015
Not a good value for money

Location was good
6
Rapporteer deze beoordeling
David T. (Echt)paren United Kingdom, 29 december 2014
Decent Hotel

Breakfast, Location, Facilities
6,3
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Rapporteer deze beoordeling
Jennie K. (Echt)paren United Kingdom, 17 november 2014
Travel Trip

Location
8,3
Rapporteer deze beoordeling
1 van 1 beoordeling
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ramada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Hotel exterieurRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Hotel interieurRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - VergaderruimteRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - RestaurantRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - RestaurantRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - BuffetRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - ReceptieRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - BadkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - GastenkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - BadkamerRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - SpaRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Bar/LoungeRamada Hotel Berlin Mitte Berlijn - Entree


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07