Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ramada Jumeirah Hotel

Al Mina Road, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restaurant Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gastenkamer Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieur Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gastenkamer Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gastenkamer Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gastenkamer Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gastenkamer Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel exterieur Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Fitnessruimte Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Zwembad Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Vergaderruimte Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Vergaderruimte Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Balzaal Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/Lounge Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/Lounge Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/Lounge
Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieur Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieur Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieur Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restaurant Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Restaurant Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Zwembad Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Zwembad Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Fitnessruimte Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Lobby Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Zwembad Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gastenkamer Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Gastenkamer
Gebied: Bur Dubai Aantal kamers: 252

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 536 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,0
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (536)
Sorteer op:
Joost S. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2015
Onpersoonlijk hotel, slechte ligging.

Kamer prima, verder matig.
6,3
Op zich was de kamer prima. Alleen moet je met een taxi onderweg om ergens te komen, en was het soms wachten voor er een taxi kwam. In de buurt geen leuke gelegenheden om wat te ten of te drinken. Sowieso is Dubai teleurstellende stad. Bij het hotel kreeg je ook maar voor. Een uur wifi per dag, erg ouderwets.
Rapporteer deze beoordeling
Peter D. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 maart 2013
Kan er niets op aanmerken dus goed.

schoon, goed gelegen, kwaliteit /prijs goed.
5,7
Rapporteer deze beoordeling
Pieternella V. (Echt)paren Netherlands, 9 maart 2013
uitstekend hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding

ontzettend aardig personeel, goede locatie ontbijt was erg goed
8,7
Ik zou dit hotel zeker aanraden. De kamer was comfortabel, het personeel ontzettend vriendelijk en de locatie is goed.
Rapporteer deze beoordeling
Telge N. Individuele reizigers Australia, 3 januari 2016
Try to avoid if possible!
4,7
Average experience. I booked the hotel Agoda and at check-in I was told they have no reservation for me despite me having a confirmation from Agoda. They were not helpful at least to ring Agoda to find out and at 11 pm in the night I was left for my own devices to sort out the bungle. When I rang Agoda their automated message confirmed my reservation so I believe this is the hotel's mistake to ignore it. Only the butler provided a 5 star service. Room temperature coffee was served from the machine on 2 consecutive occasions, not sure if it is a common drink in that part of the world!
Rapporteer deze beoordeling
Reuben H. Individuele reizigers United Kingdom, 17 december 2015
Good stay! Helpful staff

Nice rooms, good location for airport and great staff
9
Really good stay only stayed for one night and arrived very early but the staff were extremely helpful
Rapporteer deze beoordeling
Abdullah A. Groepen Saudi Arabia, 7 november 2015
I don't have any subject for this matter

location staff and the cleaning
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Shripal L. Zakelijke reizigers India, 27 oktober 2015
Good Hotel for business stay

Food proximity to business district and cleanlineas
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Abdulrahman A. (Echt)paren Oman, 25 oktober 2015
Wonderful hotel

Wonderful hotel
10
Wonderful
Rapporteer deze beoordeling
Sameera J. Zakelijke reizigers Pakistan, 23 oktober 2015
Ramada jumeirah hotel a place to stay ;)

Ambiance, beautiful rooms and friendly staff
10
It was good and specially location
Rapporteer deze beoordeling
Mousa A. Zakelijke reizigers Kuwait, 13 oktober 2015
OK

Big, comfort and good price.
8,3
It's nice, but it's 1st time I visit hotel charge 5 AED as delivery charge if you order something!!! Then why they take 10% for service charge?
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Ramada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel exterieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - FitnessruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - BalzaalRamada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/LoungeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/LoungeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/LoungeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - FitnessruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - LobbyRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - BuffetRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel exterieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - LobbyRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - BuffetRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - BadkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - ReceptieRamada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/LoungeRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel exterieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - FitnessruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/LoungeRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel exterieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel exterieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07