Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Ramada Jumeirah Hotel

Al Mina Road, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 548 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,0
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (548)
Sorteer op:
Joost S. (Echt)paren Netherlands, 14 maart 2015
Onpersoonlijk hotel, slechte ligging.

Kamer prima, verder matig.
6,3
Op zich was de kamer prima. Alleen moet je met een taxi onderweg om ergens te komen, en was het soms wachten voor er een taxi kwam. In de buurt geen leuke gelegenheden om wat te ten of te drinken. Sowieso is Dubai teleurstellende stad. Bij het hotel kreeg je ook maar voor. Een uur wifi per dag, erg ouderwets.
Rapporteer deze beoordeling
Peter D. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 maart 2013
Kan er niets op aanmerken dus goed.

schoon, goed gelegen, kwaliteit /prijs goed.
5,7
Rapporteer deze beoordeling
Pieternella V. (Echt)paren Netherlands, 9 maart 2013
uitstekend hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding

ontzettend aardig personeel, goede locatie ontbijt was erg goed
8,7
Ik zou dit hotel zeker aanraden. De kamer was comfortabel, het personeel ontzettend vriendelijk en de locatie is goed.
Rapporteer deze beoordeling
Mervat Z. Zakelijke reizigers United Arab Emirates, 14 april 2016
perfect
6,7
comfortable
Rapporteer deze beoordeling
Mervat Z. Zakelijke reizigers United Arab Emirates, 13 april 2016
perfect
6,7
comfortable
Rapporteer deze beoordeling
Zulfiqar K. (Echt)paren United States of America, 20 maart 2016
Good value for Money

Price, price and price
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Mohammed A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 16 maart 2016
Nice stay

Location, comfort, food, internet access
9
It was very nice stay. The hotel is perfect and the staff was very friendly. Internet access was fast and available in all hotel areas. Breakfast was very good.
Rapporteer deze beoordeling
Mervat Z. Zakelijke reizigers United Arab Emirates, 2 maart 2016
fantastic
6,7
Luxurious stay
Rapporteer deze beoordeling
Dharitri D. (Echt)paren India, 29 februari 2016
Loved the experience
6,3
Dubai was even more wonderful because of our stay in Ramada! Courteous, friendly staff and good food!
Rapporteer deze beoordeling
Rasool H. Individuele reizigers Bahrain, 12 februari 2016
A perfect place to stay..

Friendly staff... clean rooms.. nice area
9,3
I have been visiting dubai 7 or 8 times a year and for the last 5 years I have always stayed at Ramada jumerirah hotel so that explains all about it .. I always recommend it
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Ramada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel exterieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - SuiteRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - GastenkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - SpaRamada Jumeirah Hotel Dubai - FitnessruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - ZwembadRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - BalzaalRamada Jumeirah Hotel Dubai - Bar/LoungeRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel interieurRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - FitnessruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - LobbyRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - BuffetRamada Jumeirah Hotel Dubai - VergaderruimteRamada Jumeirah Hotel Dubai - BadkamerRamada Jumeirah Hotel Dubai - RestaurantRamada Jumeirah Hotel Dubai - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B04