of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Rayaburi Hotel Patong

3/16 Sawatdirak Rd., Patong, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Lobby Rayaburi Hotel Patong Phuket - Tuin Rayaburi Hotel Patong Phuket - Tuin Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suite Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suite Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suite Rayaburi Hotel Patong Phuket - Receptie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restaurant Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel exterieur Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel interieur Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel interieur Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel interieur Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hot tub Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel exterieur Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel exterieur
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Recreatie-faciliteiten Rayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/Terras Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Badkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 50
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 2702 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,7
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (2702)
Sorteer op:
Erick D. (Echt)paren Netherlands, 2 mei 2014
Zeer goed

Vriendelijk personeel. Goed schoon hotel
10
We zijn hier al eerder geweest en daarom hebben we voor dit prettig hotel gekozen.
Wesley S. (Echt)paren Netherlands, 5 januari 2014
Uitstekende service, dichtbij strand

Service, badkamer en locatie
8,7
Wij gingen van een vijfsterren (Bangkok) naar een viersterren (Chiang Mai) en uiteindelijk naar een driesterren hotel (Phuket), maar dit was veruit het beste hotel wat we hadden tijdens onze vakantietrip. Locatie is geweldig (rustig), dichtbij het strand en shoppingstraat en service is uitstekend. Één minpuntje was de verplichte afname van New Year Eve diner, dit was een aanzienlijk bedrag (circa 80 EUR pp) en dat was het absoluut niet waard. Het eten was in een buffetvorm, waarbij het kwaliteit vh eten goed te noemen was maar entertainment was dramatisch en het geld echt nietw aard. Daarnaast mag je verwachten dat het drank inclusief was, maar nee ook voor fris/bier/wijn moest je extra betalen...... gemiste kans en smet op het verder uitstekende verblijf (8nachten).
Lisa D. (Echt)paren Netherlands, 11 augustus 2012
zeer mooi hotel

mooie kamers
9
zeer verrast en zeer tevreden. het hotel was prachtig en aankomst was zeer prettig met een drankje. beter dan verwacht
Uitgaansleven tip: leuke bars en goeie livebands!!! we stonden ervan te kijken hoe goed die thaise mensen konden zingen!!
Glenn F. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 juli 2011
groot onderhoud noodzakelijk

loop afstand strand en centrum
4,7
we hadden hier 2 kamers en zaten blijkbaar in het oude, achterste deel van het hotel. straat moet nodig opgeruimd worden. lijk wel een sloppenwijk. hoopjes vuil en bouwafval overal. net iemand die opruimt maar de hoopjes laat staan. hotel kamer was oud en rook muf. airco intake in de kamer had een grijze matje van het aangekoekte vuil. (blijkbaar jaren niet gereinigd,hier kan je ziek van worden). afvoer wastafel en douche liepen niet goed door. je stond in je vuile badwater te douchen. zeer onpersoonlijk receptie, dit ben ik niet gewend van thailand.
Winkel tip: ga naar Yung Ceylon en robinson mall
Ron P. Groepen Netherlands, 17 augustus 2010
prima

grote mooie kamer
8,7
prima hotel, beloofd jaquizie werkte niet, was jammer. Ligging is prima. Geen eten gehad dus geen oordeel daarover. Personeel is vriendelijk.. Gewoon waar voor je geld
Restaurant tip: SABAI. Straat aflopen richting strand en dan links net voor het strand gaan. Goed eten voor goede prijzen..
Marcel W. Groepen Netherlands, 28 september 2009
Een goed en schoon hotel

Dicht bij het strand. Hotel is erg schoon. Douche en bad gescheiden en zeer netjes en schoon.
9
Mooi, klein en schoon hotel. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Tip: Voor mensen die een schoon en goed hotel dicht bij het strand zoeken.
Teunis V. (Echt)paren Netherlands, 24 september 2009
Prima hotel, net buiten het echte nachtleven.

Goede locatie, leuke kamer voor niet al te veel geld
7
Een prima familie hotel op een steen worp afstand van het stand en op 5 minuten lopen van het echte nacht leven. Het ontbijt is a la carte en wordt in de buiten keuken voor je klaar gemaakt. kamers zijn best wel luxe en het hotel heeft een nieuwe uitstraling. Strandtas met badlakens zijn goed geregeld.
Restaurant tip: Nabij de hotel is er een leuk guesthouse met veel nederlandse accents. loop er eens binnen voor een kroket of een leuk gesprek met de sympathieke nederlandse eigenaar. Hij kan je veel over Phuket vertellen.
Gerrit J. Individuele reizigers Netherlands, 15 juli 2009
Zeer goed hotel op loopafstand van strand & bangla

Zeer netjes, mooie kamers, vriendelijk personeel, dakterras
6,3
Het Rayaburi hotel licht op minder dan 5m lopen van het strand bij Patong Beach. Daarnaast loop je binnen 10 minuten naar de populaire toeristische Bangla Road. Hier vind je alle bars, discotheken en strip clubs die je je maar kan wensen. Het hotel heeft zeer nette kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Als je zin hebt in een massage, loop je zo langs drie verschillende tenten op dezelfde straat. Een supermarkt en McDonals zijn op loopafstand. Kort samengevat: goed hotel met enorm veel waarde voor je geld
Restaurant tip: Savoy restaurant. Supergoede vis en heel gezellig. Lijkt heel duur, maar is het niet
Tze K. Groepen Malaysia, 15 juli 2014
Worth for money

Near to beach, attentive room service, free wifi
7
Irene L. (Echt)paren Malaysia, 3 juli 2014
hotel good,staff service poor,aircond not cold

room n toilet very big and clean.wifi high speed.very near to beach and many massage shop surrounding
8
the room and the toilet is very big. wifi in room high speed. walk to beach within 3-5minutes. walk to bangla road around 5-10minutes. the only thing i'm not satisfied is the air-cond not cold,although control i hv press to 22degree, but at the air-cond there state 25degree. the staff also not friendly and poor service and attitude is not good. no matter the service is bad but hotel good and value for money,worth it.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - TuinRayaburi Hotel Patong Phuket - TuinRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - ReceptieRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurantRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel exterieurRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel interieurRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel interieurRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel interieurRayaburi Hotel Patong Phuket - Hot tubRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel exterieurRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel exterieurRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - Recreatie-faciliteitenRayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/TerrasRayaburi Hotel Patong Phuket - BadkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - BadkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - BadkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - GastenkamerRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurantRayaburi Hotel Patong Phuket - Recreatie-faciliteitenRayaburi Hotel Patong Phuket - Recreatie-faciliteitenRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteRayaburi Hotel Patong Phuket - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Rayaburi Hotel Patong, Phuket

AS-AGWEB-3B06