Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, IT Park, Cebu City, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Red Planet Cebu Cebu City - Hotel exterieur Red Planet Cebu Cebu City - Gastenkamer Red Planet Cebu Cebu City - Gastenkamer
Gebied: IT Park Aantal kamers: 150
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,1
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
5,4
Alle beoordelingen (4622)
Sorteer op:
Camille L. Individuele reizigers Netherlands, 7 december 2014
Superkleine kamers maar centraal gelegen

Snel interent en kompakte kamer
7
Ideaal gelegen met het Ayala shopping complex op 200 meter afstand. De kamer is zo klein dat als de koffer open is, je erover heen moet stappen. Wel alles aanwezig op de kamer, behalve een klein koelkastje.
Rapporteer deze beoordeling
Jaegoo H. Individuele reizigers South Korea, 13 mei 2014
asdfsadfasfas

ssdfasfsafsa
10
fsadfsdfasf
Rapporteer deze beoordeling
Rutger S. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2012
Prima hotel om te overnachten.

Shopping Mall tegenover, schoon, altijd kamers vrij, goede prijs
6,7
Het Tune hotel is ideaal om te overnachten als je op door reis bent of wil shoppen in Cebu. We hebben er 3x 1 nacht geslapen en dat is prima! Ontbijten kan in Ayala shopping mall of bij de 7 eleven ernaast! Kleine kamers maar meer dan een goed matras, airco en een warme douche heb je ook niet nodig
Winkel tip: Ayala Shopping center, Bioscoop boven
Rapporteer deze beoordeling
Dany L. (Echt)paren Belgium, 19 december 2012
Ok alles 100procent

Rust ruimte
10
Enkel geen lift anders mooie appartrmenten en prefect onbijt
Uitgaansleven tip: Koasan road
Rapporteer deze beoordeling
Douglas F. (Echt)paren United States of America, 29 augustus 2015
a good choice

price location bed
7,3
The bed was very good, the staff 100% friendly. The only thing is that the windows do not open so the room runs out of air.
Rapporteer deze beoordeling
Harold L. (Echt)paren United States of America, 28 augustus 2015
Basic, clean accomodations

Location, ease of check in and cleanliness
7,3
It was comfortable and without any problems. The air conditioner was noisy at times.
Rapporteer deze beoordeling
Harlene V. Groepen Philippines, 28 augustus 2015
👍👍

Clean.Nice location.Worth the price
8,7
Great
Rapporteer deze beoordeling
Ian R. Zakelijke reizigers Philippines, 28 augustus 2015
Great

Price clean location
8
Good. Just what i expect
Rapporteer deze beoordeling
Elmer H. (Echt)paren Philippines, 26 augustus 2015
Special request should be followed as requested

Adequate water for hot and cold nice bed, good ambiance
10
Security needs to be strictly implemented,
Rapporteer deze beoordeling
Leroy J. Individuele reizigers Canada, 25 augustus 2015
Will return on my travels.

friendly people, clean rooms, great rates. Hope it won't change.
10
excellent!!😊
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Red Planet Cebu Cebu CityRed Planet Cebu Cebu City - Hotel exterieurRed Planet Cebu Cebu City - GastenkamerRed Planet Cebu Cebu City - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B06