Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, IT Park, Cebu City, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Red Planet Cebu Cebu City - Hotel exterieur Red Planet Cebu Cebu City - Gastenkamer Red Planet Cebu Cebu City - Gastenkamer
Gebied: IT Park Aantal kamers: 150

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 4858 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,1
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
5,4
Alle beoordelingen (4858)
Sorteer op:
Rene O. (Echt)paren Belgium, 23 november 2015
Nooit meer

Het was gelukkig maar voor twee nachten, Wifi was ok,
3,7
Het was mijn eerste en tevens mijn laatste keer in Red Planet . Kamer enkel voor te slapen , Geen opbergkast, geen degelijke tafel , geen stoel op op te zitten. Hoe ze aan die rating komen mag joost weten??
Rapporteer deze beoordeling
Kaj W. Individuele reizigers Netherlands, 8 november 2015
Red Planet Cebu

Internet worked fine, handy location, friendly staff
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Camille L. Individuele reizigers Netherlands, 7 december 2014
Superkleine kamers maar centraal gelegen

Snel interent en kompakte kamer
7
Ideaal gelegen met het Ayala shopping complex op 200 meter afstand. De kamer is zo klein dat als de koffer open is, je erover heen moet stappen. Wel alles aanwezig op de kamer, behalve een klein koelkastje.
Rapporteer deze beoordeling
Jaegoo H. Individuele reizigers South Korea, 13 mei 2014
asdfsadfasfas

ssdfasfsafsa
10
fsadfsdfasf
Rapporteer deze beoordeling
Rutger S. (Echt)paren Netherlands, 29 december 2012
Prima hotel om te overnachten.

Shopping Mall tegenover, schoon, altijd kamers vrij, goede prijs
6,7
Het Tune hotel is ideaal om te overnachten als je op door reis bent of wil shoppen in Cebu. We hebben er 3x 1 nacht geslapen en dat is prima! Ontbijten kan in Ayala shopping mall of bij de 7 eleven ernaast! Kleine kamers maar meer dan een goed matras, airco en een warme douche heb je ook niet nodig
Winkel tip: Ayala Shopping center, Bioscoop boven
Rapporteer deze beoordeling
Dany L. (Echt)paren Belgium, 19 december 2012
Ok alles 100procent

Rust ruimte
10
Enkel geen lift anders mooie appartrmenten en prefect onbijt
Uitgaansleven tip: Koasan road
Rapporteer deze beoordeling
Myla M. Zakelijke reizigers Philippines, 5 februari 2016
my second and my first

I got a great view fr my room, wi-fi connection and the cleanliness
8,3
It is my second time to check in under RED PLANET hotel but my first in Cebu branch. Again the experience is amazingly good. Downstairs there is a 7/11 store and calling a taxi is not a problem. Staff are very competent and professional. I wish I stayed longer here though its far away from my training venue. But, 'the best lechon @ Rico's restaurant' is just at the back of the hotel and across is the Ayala Mall. Great! Looking forward to be back in this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Chia-Wen C. Individuele reizigers Taiwan, 2 februari 2016
Red Planet hotel is worth visiting

Good location & Friendly & cleanliness
9,7
It's very convenient.. The hotel is located near Ayala mall
Rapporteer deze beoordeling
Jude V. Individuele reizigers Philippines, 2 februari 2016
Very Good

Location is perfect! Cleanliness is superb!
8,7
I had a comfortable and quiet stay at Red Planet Cebu.
Rapporteer deze beoordeling
Chia-Wen C. Individuele reizigers Taiwan, 31 januari 2016
Red Planet hotel is worth visiting

Good location Cleanliness Friendly
9,7
It's very good location... It's be located near Ayala Mall.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Red Planet Cebu Cebu CityRed Planet Cebu Cebu City - Hotel exterieurRed Planet Cebu Cebu City - GastenkamerRed Planet Cebu Cebu City - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A03