Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong Luchthaven, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Zwembad Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant
Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer
Gebied: Hong Kong Luchthaven Aantal kamers: 1171
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
6,8
Ligging
9,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (5479)
Sorteer op:
Daan R. (Echt)paren Netherlands, 3 mei 2015
Prima hotel

Ligging, schoon, bed
8,3
Prima hotel voor 1 nacht om je volgende vlucht te halen. Ligt pal naast het vliegveld. Ook een prima hotel om Disneyland te bezoeken, met de taxi HK$120. Hotel zag er heel mooi uit, mooie kamer ook met heerlijk bed.
Rapporteer deze beoordeling
Chris S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 15 november 2014
Perfect voor een late arrival met jonge kinderen

Ligging aan t vliegveld, ontbijt, behulpzaamm personeel
9,3
Prima bij late aankomst met kleine kids. Erg fijnom direct een bed te hebben en het personeel was behulpzaam en meedenkend
Rapporteer deze beoordeling
Johanna S. (Echt)paren 26 april 2013
Geweldig hotel aan het vliegveld

Ingang rechtstreeks vanuit vliegveld, ruime prettige kamers
9,3
We zijn er maar een paar uur geweest omdat we 10 uur moesten wachten op de volgende vlucht. het was heerlijk om even te slapen en ontspannen en het was maar 3 minuten lopen.
Rapporteer deze beoordeling
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 23 april 2013
Goed hotel op handige plek

In directe verbinding met de luchthaven, goede verbindingen met de stad en vriendelijk personeel
8,7
Voor mij reizend met een grote koffer en op doorreis naar Shanghai koos ik met opzet een hotel op de luchthaven. Geen gesleep en ik kon gemakkelijk de stad in met de trein. In dat opzicht is het hotel een echte aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Sijia L. Groepen Singapore, 31 augustus 2015
Standard dropped !!

Front desk staff very friendly, attend to your request,location convenient
7
Overall okay but the standard has dropped quite a bit from my previous stay less than a year ago. Front desk staff friendly and listens to your needs. Room was big and clean but condition not tip top. Might be in the old wing of the hotel. Handle to the curtain fell off, table lamp missing, bath robes not in place, and it took about an hour for a bucket of ice to reach our room.. Wasn't able to locate room service at all and we had to go to the 'bell boy' service to have our luggages collected from us to be sent to our room instead of them providing the service whilst seeing the amount of luggages we have
Rapporteer deze beoordeling
Ka M. (Echt)paren Hong Kong, 28 augustus 2015
average

average
8
Rapporteer deze beoordeling
Jeffrey C. Zakelijke reizigers United States of America, 27 augustus 2015
Works well for Airport Hotel

Convienece
9
Very Good, have stayed many times before
Rapporteer deze beoordeling
Rae B. (Echt)paren Australia, 27 augustus 2015
In Transit

A short walk from terminal. Lovely large, clean room. Comfortable bed.
8,7
Very comfortable night stay, thank you . Quite revived after long flight.
Rapporteer deze beoordeling
Albert J. Groepen Philippines, 19 augustus 2015
Excellent Service

Value for money, excellent customer service, and superior ambiance
9,7
Regal Airport Hotel is one of the best hotels I have experienced as a traveler. The rooms are quite clean and comfortable. The customer service is very excellent - the staff is all polite and friendly. Looking forward to another stay!
Rapporteer deze beoordeling
Saguchi M. Groepen Japan, 18 augustus 2015
Good

Location, Cleanlines, Staff
7,3
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - SpaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - ZwembadRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Regal Airport Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07