of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong Airport, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel interieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Zwembad Regal Airport Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Balzaal Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer
Gebied: Hong Kong Airport Aantal kamers: 1171

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 4732 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,8
Ligging
9,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (4732)
Sorteer op:
Chris S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 15 november 2014
Perfect voor een late arrival met jonge kinderen

Ligging aan t vliegveld, ontbijt, behulpzaamm personeel
9,3
Prima bij late aankomst met kleine kids. Erg fijnom direct een bed te hebben en het personeel was behulpzaam en meedenkend
Johanna S. (Echt)paren 26 april 2013
Geweldig hotel aan het vliegveld

Ingang rechtstreeks vanuit vliegveld, ruime prettige kamers
9,3
We zijn er maar een paar uur geweest omdat we 10 uur moesten wachten op de volgende vlucht. het was heerlijk om even te slapen en ontspannen en het was maar 3 minuten lopen.
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 23 april 2013
Goed hotel op handige plek

In directe verbinding met de luchthaven, goede verbindingen met de stad en vriendelijk personeel
8,7
Voor mij reizend met een grote koffer en op doorreis naar Shanghai koos ik met opzet een hotel op de luchthaven. Geen gesleep en ik kon gemakkelijk de stad in met de trein. In dat opzicht is het hotel een echte aanrader.
John C. (Echt)paren United States of America, 27 november 2014
Regal

Location, location, location
6,7
I could not believe that they would charge me $34 for wifi for one day. I will never stay there again and, despite its wonderful location, I will tell everyone I know not to stay there.
Harry C. Zakelijke reizigers United States of America, 25 november 2014
Great place to transit through Hong Kong Airport

Location, cleanliness and comfort
9
I live for months each year at hotels with my job. This place was very clean, convenient for transit through Hong Kong and I would definitely stay here again. I would not stay here if I planned to visit Hong Kong for any length of time, but for a layover it is great.
Sarah C. Individuele reizigers United States of America, 24 november 2014
very convenient place to stay

location, great staff, and nice rooms
8,7
Philip K. Zakelijke reizigers Philippines, 24 november 2014
no good hotel in HK

none
3
Xiao L. Individuele reizigers Singapore, 23 november 2014
ok only

location, hotel exterior, staff
6,7
Hideo T. Zakelijke reizigers Japan, 23 november 2014
Good

Good
9
Sze L. (Echt)paren China, 23 november 2014
The Airport Hotel

Room area , view and near airport
5,7
Mostly is ok, but the bath room facility is old!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - SpaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel interieurRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - ZwembadRegal Airport Hotel Hong Kong - VergaderruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - BalzaalRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer


AS-AGWEB-3A05