Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong Luchthaven, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Zwembad Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Hong Kong Luchthaven Aantal kamers: 1171

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 5806 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,8
Ligging
9,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (5806)
Sorteer op:
Daan R. (Echt)paren Netherlands, 3 mei 2015
Prima hotel

Ligging, schoon, bed
8,3
Prima hotel voor 1 nacht om je volgende vlucht te halen. Ligt pal naast het vliegveld. Ook een prima hotel om Disneyland te bezoeken, met de taxi HK$120. Hotel zag er heel mooi uit, mooie kamer ook met heerlijk bed.
Rapporteer deze beoordeling
Chris S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 15 november 2014
Perfect voor een late arrival met jonge kinderen

Ligging aan t vliegveld, ontbijt, behulpzaamm personeel
9,3
Prima bij late aankomst met kleine kids. Erg fijnom direct een bed te hebben en het personeel was behulpzaam en meedenkend
Rapporteer deze beoordeling
Johanna S. (Echt)paren 26 april 2013
Geweldig hotel aan het vliegveld

Ingang rechtstreeks vanuit vliegveld, ruime prettige kamers
9,3
We zijn er maar een paar uur geweest omdat we 10 uur moesten wachten op de volgende vlucht. het was heerlijk om even te slapen en ontspannen en het was maar 3 minuten lopen.
Rapporteer deze beoordeling
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 23 april 2013
Goed hotel op handige plek

In directe verbinding met de luchthaven, goede verbindingen met de stad en vriendelijk personeel
8,7
Voor mij reizend met een grote koffer en op doorreis naar Shanghai koos ik met opzet een hotel op de luchthaven. Geen gesleep en ik kon gemakkelijk de stad in met de trein. In dat opzicht is het hotel een echte aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
David N. (Echt)paren United States of America, 7 februari 2016
Location - location

Location staff location
8,7
It was a great stay if you're catching a flight early in the morning. The staff were excellent. I'm a plane buff, I asked for a view of the runway and I received an excellent room.
Rapporteer deze beoordeling
Markus S. Individuele reizigers Switzerland, 3 februari 2016
Aging hotel with a high price

Location
6,7
The room is ok but not new. Only 1 electrical connection available. Very expensive for the value
Rapporteer deze beoordeling
Michael W. (Echt)paren Taiwan, 2 februari 2016
Stop Over

Next To the airport; quick get away to check in flight ; no fuss
6
Met our basic requirements
Rapporteer deze beoordeling
Su T. Individuele reizigers Malaysia, 1 februari 2016
Location is the best

Location, location and location
8
Excellent location
Rapporteer deze beoordeling
Arnold S. Individuele reizigers Canada, 1 februari 2016
Excellent Stay

1. Part of airport complex
10
Rapporteer deze beoordeling
Jeanne A. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 30 januari 2016
Great Airport Hotel especially for transit purpose

location, convenient, cleanliness
8,7
It was great. I only stayed for 4 hours but the staff (Angus and Martin) already prepared the necessary paper work, so that I did not have to wait too long and after the long flight from Toronto (15 hours), we were able to get a good rest and freshened up to continue our journey to Perth, Australia. Thank you very much for the service. They upgraded us to a better room. Once again, thank you.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - SpaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - ZwembadRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07