Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong Luchthaven, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Spa Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Lobby Regal Airport Hotel Hong Kong - Zwembad Regal Airport Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant
Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer Regal Airport Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer
Gebied: Hong Kong Luchthaven Aantal kamers: 1171
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
6,8
Ligging
9,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (5419)
Sorteer op:
Daan R. (Echt)paren Netherlands, 3 mei 2015
Prima hotel

Ligging, schoon, bed
8,3
Prima hotel voor 1 nacht om je volgende vlucht te halen. Ligt pal naast het vliegveld. Ook een prima hotel om Disneyland te bezoeken, met de taxi HK$120. Hotel zag er heel mooi uit, mooie kamer ook met heerlijk bed.
Chris S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 15 november 2014
Perfect voor een late arrival met jonge kinderen

Ligging aan t vliegveld, ontbijt, behulpzaamm personeel
9,3
Prima bij late aankomst met kleine kids. Erg fijnom direct een bed te hebben en het personeel was behulpzaam en meedenkend
Johanna S. (Echt)paren 26 april 2013
Geweldig hotel aan het vliegveld

Ingang rechtstreeks vanuit vliegveld, ruime prettige kamers
9,3
We zijn er maar een paar uur geweest omdat we 10 uur moesten wachten op de volgende vlucht. het was heerlijk om even te slapen en ontspannen en het was maar 3 minuten lopen.
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 23 april 2013
Goed hotel op handige plek

In directe verbinding met de luchthaven, goede verbindingen met de stad en vriendelijk personeel
8,7
Voor mij reizend met een grote koffer en op doorreis naar Shanghai koos ik met opzet een hotel op de luchthaven. Geen gesleep en ik kon gemakkelijk de stad in met de trein. In dat opzicht is het hotel een echte aanrader.
Darmanto S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 26 juli 2015
best choice for transit in HKIA

location, access, staff
8
good location from HKIA, best to take rest if we have connected flight or early morning flight, have free shuttle to Citygate outlet if we have time before take rest
Claudia C. (Echt)paren United States of America, 26 juli 2015
Stay at Airport Regal Hotel

Nothing but location
6
Yin C. (Echt)paren Hong Kong, 25 juli 2015
very clean

close to airport
7,7
nice and reasonable what u pay what u get.
Karla P. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 24 juli 2015
Convenient and accommodating

Location, staff, and amenities
8,7
Perfect for an overnight layover in HK. I was travelling alone with 2 small children and the staff were extremely helpful and accommodating. They were able to give me a later check out time of 3pm, store my bags, give me a room with 2 queen beds, provide high chairs, etc etc. Internet was fast and reliable. One of the hotel porters even helped me take my 5 suitcases to the Cathay check-in counters. Couldn't ask for more.
Helena W. Gezinnen met jonge kinderen Portugal, 22 juli 2015
Good location n clean environment

Good location, clean environment n room, check-out fast
7,7
usually when early morning flight will stay at this hotel, check-out fast, staff helpful.
Steve A. Zakelijke reizigers Australia, 21 juli 2015
Standard airport hotel

Location is all
7,3
You would only stay here if transiting via HKIA. A reasonable hotel but not 5*. Can sometimes take a while to check in and out and a rabbit warren of rooms, but acceptable for 1 night.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Regal Airport Hotel Hong KongRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - SpaRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - LobbyRegal Airport Hotel Hong Kong - ZwembadRegal Airport Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal Airport Hotel Hong Kong - BadkamerRegal Airport Hotel Hong Kong - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Regal Airport Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01