Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Regal iClub Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Suite Regal iClub Hotel Hong Kong - Suite Regal iClub Hotel Hong Kong - Badkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Hotel interieur Regal iClub Hotel Hong Kong - Suite Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Business Center Regal iClub Hotel Hong Kong - Business Center Regal iClub Hotel Hong Kong - Lobby Regal iClub Hotel Hong Kong - Hotel interieur Regal iClub Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Hotel interieur Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Regal iClub Hotel Hong Kong - Lobby Regal iClub Hotel Hong Kong - Suite Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Badkamer Regal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Ligging: Wanchai Aantal kamers: 99
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 2467 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,6
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
5,9
Alle beoordelingen (2467)
Cor B. (Echt)paren Netherlands, 12 oktober 2013
goed

centraal gelegen makkelijk te bereiken met metro
7,3
Goed wij vonden de bedden beetje aan de harde kant. Ontbijt was redelijk, inchecken heeft vrij veel tijd gekost, wij waren eerder dan dat de kamer klaar was en kosste beetje moeite uit te leggen dat wij de koffers daar wilde laten en later terug kwamen een nadeel is dat er geen restaurant in het hotel zelf was.
J.M. P. (Echt)paren Netherlands, 26 augustus 2012
Prima uitvalsbasis voor Hong Kong

Goede ligging, prachtige design kamer en badkamer, gratis Wifi op de kamer, vriendelijk personeel, snelle liften
8,3
Dit hotel is een aanrader voor een prettig verblijf in Hong Kong. Ligt prima en opzichte van metrostation, tram en bus. Een minpuntje is het ontbijt. De kamer is inclusief een ontbijt. Je kunt er inderdaad ontbijten op de vijfde verdieping in een ruimte, dezelfde als een hotelkamer met een koffieapparaat en een paar zoete koffiebroodjes en cupcakes. Meestal is het er zo druk dat je niet eens de ruimte kunt betreden, laat staan er rustig gaan zitten. jammer!
Maria P. (Echt)paren 13 maart 2012
goede lokatie maar kamers aan de kleine kant

vriendelijk personeel en alles word goed onderhouden
8,3
goede ligging,eet en winkelmogelijkheden in de buurt enkele minuten van metrostation wanchai ontbijt is beperkt maar voldoende kamers zeer netjes
S H. (Echt)paren Netherlands, 7 november 2011
Modern en klein hotel

Goede locatie in Wanchai
6
wegens een storing van de installatie hebben ze geen kamer meer voor ons. zonder ons te vragen voor akkoord, worden wij per taxi vervoerd naar de regal hotel in causeway bay voor een vrije kamer. de kamertype is totaal anders dan de geboekte kamer bij regal iclub. traditionele kamer. wij hebben geen keuze. wel ontbijt aangeboden. dat is een goede service.
Augustinus R. (Echt)paren Netherlands, 20 oktober 2011
Geweldige lokatie, kleine kamers.

Prima lokatie!
6,7
De kamers waren klein, schoon en het bed prima. Geen lawaai overlast van het verkeer. Het ontbijt was zeer matig, fruit, appels en sinaasappels, kornflakes,melk de koffie smaakte goed. De liften waren traag.
Sightseeing/attracties tip: The Peak, ga optijd anders sta je uren in de rij voordat je naar boven kan. Een geweldig overzicht over de stad.
Henricus V. Zakelijke reizigers Netherlands, 14 oktober 2011
Mooie kamer, faciliteiten erg karig

Centraal gelegen, nette (maar kleine) kamer
5,7
Op de afbeeldingen lijkt het alsof je in een mooi compleet hotel komt maar dat valt in de praktijk een beetje tegen. Het is eigenlijk meer een kamerverhuurlocatie? Anyway, voor 1 nachtje was het te doen.
Remco K. (Echt)paren Netherlands, 13 juni 2011
Modern hotel met ruime kamers!!

Prima lokatie en schone ruime kamers
7,3
de entree doet je denken dat je een kantoor binnen wandelt. er staan 2 bureaus naast elkaar en dat is de check-in. na gebruik van de lift kom je op je verdieping aan en na het openen van de deur zie je een strak interieur en een zeer ruime kamer. enig minpuntje is toch wel het erg karig ontbijt welke je van wegwerp-servies moet nuttigen.
Joshua S. Zakelijke reizigers Netherlands, 30 januari 2010
Quick stay

Its located in the centre in Wanchai near Wanchai MTR Station
4,7
Qiang Z. Zakelijke reizigers China, 16 april 2014
near subway

near subway
8
near subway and shopping center
Grace T. Zakelijke reizigers Singapore, 15 april 2014
short stay but it is great, comfort in wan chai

good wifi, strong hot water, large tv
7,7
the first two level is the elder home, so the top is the hotel. is award best hotel in 2012 by travel. small room but great wifi, strong pressure water with hot water and large tv. there is food, shop all over the hotel, below has one food operated to 10pm? opp food is operate 24hours. have all the standard items (lan point, air blower, air heater, safe, bedroom light, etc... staying at level 8, and the aircon is good working condition.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Regal iClub Hotel Hong KongRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - SuiteRegal iClub Hotel Hong Kong - SuiteRegal iClub Hotel Hong Kong - BadkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - Hotel interieurRegal iClub Hotel Hong Kong - SuiteRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - Business Center Regal iClub Hotel Hong Kong - Business Center Regal iClub Hotel Hong Kong - LobbyRegal iClub Hotel Hong Kong - Hotel interieurRegal iClub Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - Hotel interieurRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - FitnessruimteRegal iClub Hotel Hong Kong - LobbyRegal iClub Hotel Hong Kong - SuiteRegal iClub Hotel Hong Kong - GastenkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - BadkamerRegal iClub Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Regal iClub Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C04