of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macau (Bekijk kaart)

Boek nu!

Regency Hotel Macau Macau - Gastenkamer Regency Hotel Macau Macau - Gastenkamer Regency Hotel Macau Macau - Gastenkamer Regency Hotel Macau Macau - Gastenkamer Regency Hotel Macau Macau - Badkamer Regency Hotel Macau Macau - Suite Regency Hotel Macau Macau - Suite Regency Hotel Macau Macau - Suite Regency Hotel Macau Macau - Suite Regency Hotel Macau Macau - Suite Regency Hotel Macau Macau - Suite Regency Hotel Macau Macau - Suite Regency Hotel Macau Macau - Suite Regency Hotel Macau Macau - Hotel interieur Regency Hotel Macau Macau - Hotel exterieur Regency Hotel Macau Macau - Hotel interieur
Regency Hotel Macau Macau - Koffiehuis/Café Regency Hotel Macau Macau - Zwembad Regency Hotel Macau Macau - Lobby Regency Hotel Macau Macau - Lobby Regency Hotel Macau Macau - Restaurant Regency Hotel Macau Macau - Restaurant Regency Hotel Macau Macau - Restaurant Regency Hotel Macau Macau - Restaurant Regency Hotel Macau Macau - Recreatie-faciliteiten Regency Hotel Macau Macau - Tuin Regency Hotel Macau Macau - Zwembad Regency Hotel Macau Macau - Koffiehuis/Café
Gebied: Taipa / Cotai Aantal kamers: 326

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 6692 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,0
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (6692)
Sorteer op:
Caroline S. (Echt)paren Netherlands, 11 augustus 2014
Hotel on central location with nice swimming pool.

Zwembad, centrale lokatie en spa
5,7
The Regency Hotel Macau is niet een van de nieuwste hotels in Macau. De douche veranderde telkens van heel koud naar heel warm en het beeldscherm van de televisie had ook problemen, waardoor het erg vervelend was om naar iets te kijken. 's Avonds hadden we de receptie meerdere keren gebeld, maar ze namen niet op. Uiteindelijk hebben ze het gedeeltelijk gefixt, maar nog steeds niet goed genoeg om naar iets te kunnen kijken. De kamers zijn wel erg groot, maar verwacht niet een mooi uitzicht. Het zwembad is erg groot en schoon. Een heerlijke plek om overdag te vertoeven. Daarnaast is er ook nog een gescheiden spa, met jacuzzi en douches. Allemaal erg schoon en verzorgd. De lokatie is tactisch gelegen tussen Macau stad en de Cotai strip. Voor beiden wel een taxi nodig, maar het is niet ver. Overall een goed verblijf, maar had meer verwacht voor het geld.
Kurt P. Groepen Belgium, 8 januari 2014
goedkoop hotel, maar sterk verouderd

prijs, ligging
5
rustig hotel, sterk verouderd, muffe geur in de gangen, zeer harde matras, waarop niet te slapen valt wel vriendelijk personeel
Yuet Y. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 7 mei 2013
Vergane glorie ondanks luxe uitstraling

Ligging, ruim, fantastisch ontbijt
7,3
Entree geweldig en de lobby ruim, toegankelijk en snel wifi, luxe uitstraling. De kamer was van beduidend mindere kwaliteit. Wasbak gescheurd, bad aangetast door kalk.
Sydney B. Individuele reizigers Netherlands, 25 augustus 2011
Geweldig bed!

Bed, grote kamer
7,3
Goed hotel! 5-sterren is een beetje overdeven denk ik, maar het bed is fantastisch. het ontbijt is oke, maar de pannenkoekjes niet echt vers. Verder is de locatie wat lastig. Alles is net te ver weg om te lopen. Niettemin een goede nacht gehad! Internet is veel te duur. 16 euro voor 24 uur. Er zijn wel twee computers die gratis te gebruiken zijn.
Leinel I. (Echt)paren Philippines, 17 september 2014
Worth staying for :)

The food is delicious, the staff most especially the filipino we met there was so nice and accomodating, room is good and comfortable.
9,7
It's good. Worth staying for.
Giat S. (Echt)paren Indonesia, 14 september 2014
nice place

bus station, breakfast, the view
8
Nice and amazing view..with firework
Diane T. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 12 september 2014
Under perform

Regency Hotel Macau
5
We were given the warning by the concierge that taxi take ages to come, buy bus tickets is troublesome, hotel not connected to any tourist attractions. Also, the receptionist commented that the RMB I am holding could be counterfeit. The pool spa questioning us why we come again in the afternoon for bath? This hotel seriously needs overhaul and upgrade the staff by retraining.
Benjie O. Groepen Philippines, 11 september 2014
Best First Out of the Country Experience

friendly and accomodating staff
9
A very memorable stay and I would definitely go back here on my next visit to Macau!
Reynaldo D. (Echt)paren Australia, 10 september 2014
Close to everything

Sauna, staff and location
5,7
Just the room wall and ceiling is very thin and you can hear the steps from the top floor. I like the male staff from Sauna , service with a smile. Good staff at the reception especially the Filipino staff very accomodating. They have free shuttle bus that's brings you to ferry terminal, airport and to the tourist spot. I think its reasonable for valued for money. Only complain is the thin wall and ceiling especially if you have a noisy neighbor.
Chan K. (Echt)paren Hong Kong, 9 september 2014
My last time staying at this hotel

Cheap
2,7
Old and dirty Room. Staff with poor manner. A so-called 5-star hotel providing 3-star-level service.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Regency Hotel Macau MacauRegency Hotel Macau Macau - GastenkamerRegency Hotel Macau Macau - GastenkamerRegency Hotel Macau Macau - GastenkamerRegency Hotel Macau Macau - GastenkamerRegency Hotel Macau Macau - BadkamerRegency Hotel Macau Macau - SuiteRegency Hotel Macau Macau - SuiteRegency Hotel Macau Macau - SuiteRegency Hotel Macau Macau - SuiteRegency Hotel Macau Macau - SuiteRegency Hotel Macau Macau - SuiteRegency Hotel Macau Macau - SuiteRegency Hotel Macau Macau - SuiteRegency Hotel Macau Macau - Hotel interieurRegency Hotel Macau Macau - Hotel exterieurRegency Hotel Macau Macau - Hotel interieurRegency Hotel Macau Macau - Koffiehuis/CaféRegency Hotel Macau Macau - ZwembadRegency Hotel Macau Macau - LobbyRegency Hotel Macau Macau - LobbyRegency Hotel Macau Macau - RestaurantRegency Hotel Macau Macau - RestaurantRegency Hotel Macau Macau - RestaurantRegency Hotel Macau Macau - RestaurantRegency Hotel Macau Macau - Recreatie-faciliteitenRegency Hotel Macau Macau - TuinRegency Hotel Macau Macau - ZwembadRegency Hotel Macau Macau - Koffiehuis/CaféRegency Hotel Macau Macau - ZwembadRegency Hotel Macau Macau - ZwembadRegency Hotel Macau Macau - Zwembad


AS-AGWEB-3B04