Terug naar hotelinformatie

Goed 7,3
op basis van 16 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 16 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 6,9
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

MANUEL B. van Spanje
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in mei 2012
hotel centrico aunque habitaciones antiguas
excelente ubicación, habitación grande
Hotel bastante antiguo aunque eso no quita para estar muy bien ubicado. los ruidos de la calle son bastante molestos por la noche. Desayuno: me hubiera gustado que hubiera sido mas diverso y menos graso. el trato del personal excelente aunque e echado en falta que hablaran el español.
Beoordeeld 22 mei 2012

Hans B. van Zweden
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in juni 2013
Bra ambitioner, men vårat rum nådde inte ända fram
Bra läge, Trevlig personal,
Hotellet har bra ambitioner men inredningen börjar blir lite sliten. Dessutom verkar tyvärr Agoda sälja ett dubbelrum på bottenvåningen i detta hotell som egentligen är ett enkelrum. Detta rum hade några brister, bland annat hög ljudnivå utifrån samt en elkoppling som var farlig och aldrig skulle godkännas vid besiktning.
Beoordeeld 20 juni 2013

Anna B. van Zweden
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2012
Kanonläge, små rum
Gångavstånd till i princip ALLT
Hotellet är litet och man betalar för mer än vad man får. Men läget är super och personalen är oerhört trevlig och hjälpsam. Rummet var mörkt å kändes instängt, gick inte att se ut genom fönstren men å andra sidan spenderar man 0 tid på hotellet.
Beoordeeld 06 juni 2012

Stefania F. van Italië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Piacevole! Consiglierei più cura nelle pulizie
Architettura, gentilezza, posizione
Albergo accogliente e confortevole in una posizione strategica tra piazza Navona,Campo dei Fiori,Largo Argentina e il Vaticano. Colazione in camera e personale molto garbato. Alcuni appunti: più cura nelle pulizie sarebbe gradita, le prese vicino al letto sono solo due quindi si deve scegliere tra caricare il cellulare o accendere la luce sul comodino, il televisore non funzione.
Beoordeeld 01 juli 2013

francesco M. van Italië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2012
hotel piacevole e comodo
camera grande e ben arredata
L'unica nota negativa: la colazione fuori dall'hotel in una struttura un po' squallida che non si addice all'hotel, molto piacevole.
Beoordeeld 01 oktober 2012

Inna S. van Rusland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in september 2013
Великолепный Рим
Уютный отель, милый персонал. Ночью дежурит улыбчивый индус, а утром завтрак приносит в номер приятная русская женщина. Все достопримечательности в шаговой доступности!
Нам все очень понравилось. Соотношение цена- качество на пятерку;)
Beoordeeld 04 oktober 2013