Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Riad Dar Alhambra

33 Zaouiat Lahdar, Medina, Marrakech, Marokko 40000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,8

uit 100 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,8
Ligging
8,3
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,3
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (100)
Sorteer op:
Gerda B. Individuele reizigers Netherlands, 4 april 2015
Het 1001 sprookje begint hier.

Het personeel (Hamid, Fazra, Aziza en Omar), De ligging, rust en uitstraling van de Riad. De zeer grote kamer.
9,3
Wij verbleven 4 nachten in deze prachtige riad. Hamid(die zeer goed engels spreekt) Fazra en Aziza gaven ons het gevoel familie te zijn. Niets was hun teveel. Bijvoorbeeld mijn gekochte tasje was stuk Aziza pakt een naald en draad en maakt het. Ik had verkeerde henna op mijn arm, Hamid lang bezig om het eraf te krijgen daarna iemand laten komen om goede henna te plaatsen. De kamers zijn zeer comfortabel en bedden heel groot. En dit alles op loopafstand van de medina en alle bezienswaardigheden. Wij gaan hier zeker naar terug.
Wim R. (Echt)paren Netherlands, 27 juli 2013
mooi authentiek

schoon, authentiek, comfort
8,7
Geweldige oase in de o zo drukke Suk van Marrakech... Een juweeltje.
Marjan V. (Echt)paren Netherlands, 23 oktober 2012
Leuke Riad in het midden van de Medina.

Schoon, netjes, zorgzaam personeel, locatie
9,7
Tegenover de moskee Ben Yousef, dus 's nachts duidelijke oproep te horen vanuit de moskee. Verder heerlijk rustig en stil.
Gerard H. (Echt)paren Netherlands, 20 april 2012
Aanrader

De ligging binnen de medina , vlakbij de souk is top. Het hotel biedt een oase aan rust en heeft 1000 en 1 nacht kamers. Zeer sfeervol.
9,7
Je doet de deur achter je dicht en je waant je in een andere wereld in vergelijk met de drukte buiten. Het personeel is zeer attent en zorgt goed voor de gasten. Schone grote bedden, heerlijk eten etc.
Dirk P. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 4 maart 2012
mooi sfeervol hotel met prachtige kamers

de kamers zijn erg sfeervol
9,3
hotel is redelijk moeilijk te vinden. achter de deur schuilt een oase van rust en prachtig decor. Met een grotere groep kun je het hele hotel reserveren
Dirk P. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 maart 2012
Zeer mooi hotel met uitzonderlijk mooie kamers

Ligging , sfeer
9,7
We hebben een heel fijn verblijf gehad in dit sfeervolle hotel. Twee nachten lijkt me een minimum om aan de stad te wennen
Alexandra T. (Echt)paren United States of America, 26 mei 2016
Excellent location and value
6,3
Loved the huge bathtub in our bathroom. The location is perfect, right in the heart of the medina and next to the ancient school for Islam, a museum, the souk, and close walk to the central square of the market place. You may need to tell the owner what time you're leaving in the morning in advance - so he is there to serve an early breakfast and let you out of the Riad-he has the key to the main door!
Jennifer M. Individuele reizigers United States of America, 13 mei 2016
Welcomed in Morocco
6,3
Quaint, beautiful, cozy, and in the heart of the Medina. Super friendly staff and how super friendly staff and Hamid was very accommodating. Simple fruit and bread/crepe, tea/coffee breakfast. Rooms have little natural light but are oh so cozy! Great rooftop for chilling (or doing yoga). Little hard to find with Taxi so coming early (before 9am) or after sunset is best to avoid the local merchants. Awesome for the price! Depending on your speed..5-10min walk to the main Souk. Enjoy your stay in Marrakech!
Den Q. Individuele reizigers United States of America, 15 april 2016
Find quiet amidst the chaos
6,7
I suppose many riads in Marrakech are quiet amidst the chaos that is outside. This place is nice, clean, and quiet. There aren't very many guests so it feels secluded and also feels like home. Staff here were attentive yet they gave you space to just be on your own if needed. Fatna can cook really awesome traditional food. Aziza's was very helpful. Hamid was very accommodating regarding the souk and medina as well as during my stay in the riad. When it was time to go (I stayed for a week) he assisted with my transportation to the train station. I really liked Marrakech and staying here influence that.
Zydre V. Groepen Lithuania, 6 april 2016
super
6
super
1 - 6 van 6 beoordelingen
Riad Dar Alhambra MarrakechRiad Dar Alhambra Marrakech - Balkon/TerrasRiad Dar Alhambra Marrakech - LobbyRiad Dar Alhambra Marrakech - Hotel interieurRiad Dar Alhambra Marrakech - Balkon/TerrasRiad Dar Alhambra Marrakech - FaciliteitenRiad Dar Alhambra Marrakech - Eten en drinkenRiad Dar Alhambra Marrakech - LobbyRiad Dar Alhambra Marrakech - Eten en drinkenRiad Dar Alhambra Marrakech - FaciliteitenRiad Dar Alhambra Marrakech - Hotel interieurRiad Dar Alhambra Marrakech - FaciliteitenRiad Dar Alhambra Marrakech - UitzichtRiad Dar Alhambra Marrakech - GastenkamerRiad Dar Alhambra Marrakech - UitzichtRiad Dar Alhambra Marrakech - UitzichtRiad Dar Alhambra Marrakech - UitzichtRiad Dar Alhambra Marrakech - BadkamerRiad Dar Alhambra Marrakech - Uitzicht


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07