Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Rising Dragon Hotel

61 Hang Be Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk kaart)

Boek nu!

Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 35
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 607 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (607)
Sorteer op:
Johannes H. Individuele reizigers Netherlands, 22 maart 2012
uitstekend hotel in 'old quarter'

moderne kamer met bad, prima ontbijt, geweldige meiden in de staf
9
ik ben hier slechts 1 nacht geweest. de andere nachten in hanoi zat ik in iets goedkopere hotels. er bewust voor gekozen om een paar verschillende budgethotels met hoge waarderingen op tripadvisor.com te proberen. rising dragon is uitstekend en ligt op een prima locatie. de kamers zijn modern en voorzien van een ligbad. de meiden van de receptie zijn geweldig, zeer spraakzaam en altijd vrolijk. hbet ontbijt is prima. de taxi service naar het vliegveld kost $15, wil je nog goedkoper dan bieden bureautjes dat ook voor $10 of $12 aan.
Sightseeing/attracties tip: Blijf alsjeblieft wat langer in Hanoi. Dit is een geweldige stad. Misschien jammer van het steeds groter aantal motobikes, maar dat hoort er ook bij. Let wel op het klimaat. De winter kan grijs en erg vochtig zijn. Restautant tip: New Day.
Christian S. (Echt)paren Netherlands, 14 februari 2012
Goed hotel voor prima prijs.

Zeer aardige en hulpvaardige bediening
7,3
Vrienden van ons die in hetzelfde hotel verbleven, maar een goedkopere kamer hadden, werden 's ochtends gewekt door het werk in de keuken onder hen. Onze kamer (superior) geen enkel probleem...
Timothy B. (Echt)paren Bahamas, 22 januari 2012
Geweldige locatie, goede prijs/kwaliteit

Ligging nabij het meer midden in de gezellige buurt
7,7
2 nachten gebleven en hebben hier een goede tijd gehad. over wifi aanwezig en computers op de benedenverdieping. vooral de ligging is geweldig, goede bars in de straat en dicht in de buurt van het meer. kamers zijn degelijk en schoon maar geen overdreven luxe.
Ross T. (Echt)paren Australia, 30 juni 2014
Great location with great helpful staff

Location was fantastic for the Old Quarter of Hanoi, the staff were very helpful and the value was great.
8,7
We had a great stay, not a 5 star hotel, but really great value. It was clean, well airconditioned, had wifi and in a perfect position to explore the Old Quarter of Hanoi. The staff spoke very good English and helped whenever we needed some. I'd recommend to young couples or backpackers for sure.
Tamsin P. Groepen United Kingdom, 27 juni 2014
Well looked after very attentive staff

Friendly staff, location, breakfast
8,3
Very good. great breakfast, excellent location, email responses to arrange airport pickup were very quick, friendly staff that spoke very good English.
Kornnika U. (Echt)paren Thailand, 7 juni 2014
Close the park

Close the park
7,3
Hotel is center in Hanoi, near shopping center and night market.
Ayudi E. Individuele reizigers Indonesia, 11 mei 2014
Room is not good.

location
5,7
No pillow in my room at the first night, when i asked the staff the said they dont have pillow anymore because the room is full .. I dont know how this can happen, and i also found a cockroach in my room.
Claire W. Groepen Ireland, 7 mei 2014
Rising dragon was fantastic for value for money

Clean Affordable Excellent staff
10
Fantastic. Staff so helpful, would certainly go again
Andrew P. Individuele reizigers United Kingdom, 30 april 2014
Good Location Helpful Staff Room Good But Bit Old

location staff breakfast
8,7
Great Value for money- in the heart of the tourist district- staff were very friendly and helpful
Truongson H. Individuele reizigers United States of America, 28 april 2014
Nice, centrally-located budget hotel

Clean room, good location, good staff
8
I stayed here a few nights after switching hotel four times in Ha Noi's old quarter. This is by far the best value budget hotel of the four and I should have moved here earlier. The breakfast was good, the staff were both cute and nice, and the room was quiet and comfortable. Just beware that hotel staff will jack-up the prices of bus tickets and tours at roughy 30% higher than outside. As with anything in Ha Noi, it pays to shop around.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Rising Dragon Hotel HanoiRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A01