of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Rising Dragon Hotel

61 Hang Be Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 35
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,3

uit 664 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (664)
Sorteer op:
Johannes H. Individuele reizigers Netherlands, 22 maart 2012
uitstekend hotel in 'old quarter'

moderne kamer met bad, prima ontbijt, geweldige meiden in de staf
9
ik ben hier slechts 1 nacht geweest. de andere nachten in hanoi zat ik in iets goedkopere hotels. er bewust voor gekozen om een paar verschillende budgethotels met hoge waarderingen op tripadvisor.com te proberen. rising dragon is uitstekend en ligt op een prima locatie. de kamers zijn modern en voorzien van een ligbad. de meiden van de receptie zijn geweldig, zeer spraakzaam en altijd vrolijk. hbet ontbijt is prima. de taxi service naar het vliegveld kost $15, wil je nog goedkoper dan bieden bureautjes dat ook voor $10 of $12 aan.
Sightseeing/attracties tip: Blijf alsjeblieft wat langer in Hanoi. Dit is een geweldige stad. Misschien jammer van het steeds groter aantal motobikes, maar dat hoort er ook bij. Let wel op het klimaat. De winter kan grijs en erg vochtig zijn. Restautant tip: New Day.
Christian S. (Echt)paren Netherlands, 14 februari 2012
Goed hotel voor prima prijs.

Zeer aardige en hulpvaardige bediening
7,3
Vrienden van ons die in hetzelfde hotel verbleven, maar een goedkopere kamer hadden, werden 's ochtends gewekt door het werk in de keuken onder hen. Onze kamer (superior) geen enkel probleem...
Timothy B. (Echt)paren Bahamas, 22 januari 2012
Geweldige locatie, goede prijs/kwaliteit

Ligging nabij het meer midden in de gezellige buurt
7,7
2 nachten gebleven en hebben hier een goede tijd gehad. over wifi aanwezig en computers op de benedenverdieping. vooral de ligging is geweldig, goede bars in de straat en dicht in de buurt van het meer. kamers zijn degelijk en schoon maar geen overdreven luxe.
Anna S. Groepen Philippines, 11 februari 2015
Hanoi in 3 and half days.

the location, the staff, and the cleanliness.
8,3
i will return with my family next year, thanks to the staff and to the tours that they recommended. Hanoi is really seeing at least twice.
Jonathan K. Individuele reizigers Malaysia, 22 december 2014
Good in service and enviroment

Good in service, staff polite and friendly,good environment and cleanliness.
8
Nam L. (Echt)paren Vietnam, 23 november 2014
Disapointed!!!

Old room, air conditioner not work, bad TV
4,7
No elevator and I stayed at 5th floor, very old TV and air conditioner may be 15 years old and can not work, hotel can not do anything even I complained!
Tony V. Individuele reizigers Australia, 20 november 2014
Rising Dragon Hotel O/N stay

Location, price, and staff
7
The location in the Old Quarter was excellent but so are many other hotels around here. The room was large, but out of date compared to other fresher hotels. The noise from other travellers was excessive and you could hear right through their walls even at 2am. Cleaners also start early at around 8am so it can be difficult to sleep.
Dukho K. Zakelijke reizigers South Korea, 16 november 2014
good hotel

value, staff. location
7
very good
David Y. Individuele reizigers Canada, 14 november 2014
Rising dragon?

Location, location, location
6,7
Did not enjoy no elevator. One staff member was rude saying he would check the rates for the next few days for us tomrrow and whe questioned why not now he got very irritable. The lady tried to push us into expensive tours. Other than that the room was ok and inconvenient without an elevator in the building. I'd stay elsewhere next time
My H. Individuele reizigers Vietnam, 26 oktober 2014
Very good hotel

Friendly staff,clean room,good location
9,3
The staff very friendly and the room was clean and i can walk to Ho Guom lake for 3 minutes.when stay here i feel very comfotable and i like the hotel very much.next time i will stay in this hotel again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Rising Dragon Hotel HanoiRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Hotel Hanoi - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A08