Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Badkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Receptie Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Lobby Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotel interieur Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Kinderclub Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Old Quarter Aantal kamers: 51
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
8,2
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (2559)
Sorteer op:
Carolus V. (Echt)paren Netherlands, 7 september 2013
Suuuuper mooi hotel

Ligging, prijs en luxe
9,7
Dit hotel is het mooiste hotel waar wij hebben geslapen tijdens onze drie weken Vietnam!
Rapporteer deze beoordeling
Jeroen R. Groepen Netherlands, 5 september 2013
Superverblijf gehad!

Erg bekwame en hulpvaardige medewerkers, schone/mooie kamer, super ontbijt!
9,7
Met een groep van 4 in een kamer verbleven. Kamer was redelijk ruim, erg netjes. Medewerkers hebben geholpen met bezienswaardigheden, trein en buskaartjes. Halve dag bijboeken vanwege vroege aankomst was ook geen probleem. Ook Halong bay tour via hotel geboekt, was prima in orde! Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding.
Rapporteer deze beoordeling
Anne M. (Echt)paren Netherlands, 31 augustus 2013
Schoon, comfortabel maar geen prettige ligging

Schone kamers, van alle gemakken voorzien en prima ontbijt en service
7,7
Ligging is niet perfect. Het ligt vlak langs een spoorlijn waar je aan de achterkant last van hebt, snachts gaat er een aantal keer een luidruchtig toeterende trein langs.
Rapporteer deze beoordeling
Joost K. (Echt)paren Netherlands, 23 augustus 2013
Prettig, klein hotel

Ontbijt, service, ligging
8
Prima hotel, nette en schone kamer met fijne stortdouche. Goede service op het gebied van excusies naar sapa of halong.
Rapporteer deze beoordeling
Vincent B. Individuele reizigers Netherlands, 26 juli 2013
Zeer goed hotel

Vriendelijk, beleefd en buitengewoon behulpzaam personeel, goede locatie, uitstekende tour naar Halong Bay
10
Ik heb een buitengewoon goed verblijf in dit hotel gehad, het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam in alles. Bij aankomst een drankje gekregen en de receptioniste heeft me een kaart gegeven en daarop alle highlights, bezienswaardigen, straten om te shoppen en goede restaurants aangegeven. De kamer was uitstekend, goede douche en het uitzicht op de stad is erg leuk. Het kan wel wat rumoerig zijn buiten, maar dat is in mijn ogen ook de charme van Hanoi, ik heb er in ieder geval geen seconde last van gehad. Ontbijt was goed, niet zeer uitgebreid maar ik hou het meestal bij brood en dat was prima in orde en ook nog aardige keuze uit warm ontbijt. Daarnaast hebben ze een restaurant in huis, dat zeker een bezoekje waard is. TIP: Via het hotel heb ik een tour (A-class Cruises) geboekt wat perfect was geregeld, transfer naar Halong Bay en terug naar het hotel (het hotelpersoneel was zo vriendelijk om mijn backpack veilig te bewaren zodat ik licht kon reizen). De cruise was zeer goed georganiseerd, schone kamers, goed eten en alles inclusief m.u.v. de drankjes, maar die waren niet duur op het schip, dus zeker een aanrader om via het hotel te boeken! Na terugkomst uit Halong Bay, had ik een upgrade gekregen naar de 'King's Suite', met een geweldig uitzicht over Hanoi een erg vriendelijk en zeer gewaardeerd gebaar. Over het algemeen heb ik een bijzonder goed verblijf in het Rising Dragon Palace Hotel gehad, ik kan eigenlijk niets opnoemen dat me tegenviel. Ik kan het jullie allen aanraden, ik betwijfel zeer of je voor deze prijs een beter hotel kan vinden in Hanoi!
Rapporteer deze beoordeling
Charlotte D. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2013
Heerlijk bijkomen

Ligging , behulpzaam, mooie kamers
9,7
Heel fijn, rustig hotel. Schoon en aardig personeel. Goede prijs- kwaliteit, voor vietnamese begrippen best duur maar het is het meer dan waard na dag lopen in de drikte van vietnam.
Rapporteer deze beoordeling
Ky H. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 8 mei 2013
prijs/kwaliteit redelijk ok

Middenin het oude centrum
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Ky H. (Echt)paren Belgium, 6 mei 2013
Zeer goede prijs/kwaliteit

Mooie deluxe kamer met uitzicht op de stad. In het midden van de oude stad. Uiterst vriendelijk personeel.
9,3
Zeer mooi hotel in het midden van de stad en gerund door uiterst lieve, vriendelijke en behulpzaam personeel. Wil je niet gewekt worden om 6 h in de ochtend boek dan vooral geen kamer met uitzicht op straat of neem oordopjes mee. Een andere optie is om een kamer te boeken zonder ramen. Voor een driesterren hotel is dit ver boven het gemiddelde. Wij komen hier echter niet meer terug en dat enkel omdat we van ramen houden en lichte slapers zijn die niet elke ochtend om 6 h gewekt willen worden door het actieve straatleven. Jammer, met dubbele ramen zou dit een van het voorbeeld driesterrenhotel zijn.
Rapporteer deze beoordeling
Juliette T. Individuele reizigers Netherlands, 6 april 2013
Goed prijs/kwaliteit verhouding

Superbehulpzame personeel, heerlijkontbijt, je voelde je echt n gast.
9,7
Heel fijn hotel, goede locatie. Personeel spraken goed Engels en zijn erg behulpzaam.
Rapporteer deze beoordeling
Ad H. (Echt)paren Netherlands, 2 april 2013
Erg fijn hotel en een ideale ligging.

De ligging, zeer vriendelijk en attent personeel en mooie kamer met fijn bed.
8,7
We waren hier van 30 t/m 2 april en hierna hadden we eerst een twee daagse trip naar Halong Bay en daarna meteen twee dagen naar Sapa. We konden de koffers netjes achterlaten (met de rugzak verder)en twee maal bij onze terugkomst werd ons gratis aangeboden te douchen en verkleden. Tegen betaling van slechts US$ 7,- konden we ontbijten voordat we naar het vliegveld werden gebracht. Zeer attent vonden we dit!
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - BadkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - ReceptieRising Dragon Palace Hotel Hanoi - LobbyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotel interieurRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - KinderclubRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GastenkamerRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hotel interieurRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06