Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Macau City, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Hotel interieur Riviera Hotel Macau - Hotel exterieur Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Receptie Riviera Hotel Macau - Restaurant Riviera Hotel Macau - Restaurant Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Hotel interieur Riviera Hotel Macau - Hotel exterieur
Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer Riviera Hotel Macau - Gastenkamer
Gebied: Macau City Aantal kamers: 132
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
6,8
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (1539)
Sorteer op:
Wong Y. Gezinnen met oudere kinderen China, 16 augustus 2015
A good place to stay.

IThe quiet environment provides a good place to relax. The staff is polite and helpful. The view of the room is excellent.
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Ho Y. (Echt)paren Hong Kong, 16 augustus 2015
Relatively valued

Good price, have shuttle bus, room is large
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Oi L. Gezinnen met jonge kinderen China, 7 augustus 2015
A serene hotel

Comfy, especially after rennovation. Stunning view of Nam Van lake.
8
Rapporteer deze beoordeling
Kit F. Zakelijke reizigers China, 2 augustus 2015
4
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Rapporteer deze beoordeling
Isaac B. (Echt)paren Spain, 1 augustus 2015
we had two beds instead of one, It was big enough

location, staff, cleanliness
8,3
we asked for a big bed but we had twin bed room. we didn't complain because the beds were big enough
Rapporteer deze beoordeling
Osorio L. Individuele reizigers Macau, 31 juli 2015
nice view plus teddy room

teddy confortable clean
6,7
so far was nice
Rapporteer deze beoordeling
Maria C. Groepen Philippines, 28 juli 2015
Value for money

.
7
.
Rapporteer deze beoordeling
Tang H. Individuele reizigers Hong Kong, 23 juli 2015
Location

good location for attractions, shopping and dinning
8
value for money
Rapporteer deze beoordeling
Ling F. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 20 juli 2015
Hotel for Family Tour

1)Good service, 2)Room is clean 3) fast check-in / out
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Ka S. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 16 juli 2015
I like the hotel.

clean,tidy and comfortable.
7,7
They changed another room without smoke smell for us.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Riviera Hotel MacauRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - Hotel interieurRiviera Hotel Macau - Hotel exterieurRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - ReceptieRiviera Hotel Macau - RestaurantRiviera Hotel Macau - RestaurantRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - Hotel interieurRiviera Hotel Macau - Hotel exterieurRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - GastenkamerRiviera Hotel Macau - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03