Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Rongratana Executive Residence

64, Soi Langsuan, Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Wireless, Bangkok, Thailand 10330 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotel interieur Rongratana Executive Residence Bangkok - Zwembad Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotel exterieur Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Fitnessruimte
Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Badkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Badkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Hotel interieur Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Gastenkamer Rongratana Executive Residence Bangkok - Zwembad Rongratana Executive Residence Bangkok - Nabij openbaar vervoer
Gebied: Wireless Aantal kamers: 24

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,2
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (464)
Sorteer op:
Marinus V. (Echt)paren Netherlands, 23 april 2013
Prima hotel appartment

Kamers.parkeerplaats,Dicht bij nederlandse Ambassade
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Jean P. Groepen Malaysia, 4 maart 2013
Mooie en rustige locatie

Goede aandacht van de staf en zeer behulpzaam
8,7
Verblijf, locatie zijn ideaal voor een kleine groep personen. Hoe dan ook, Rongratana had mijn boeking niet ontvangen van Agoda hetgeen voor problemen zorgde voor de check in procedures (dit was een minpunt). Kamers zijn zeer net, veel ruimte, rustige omgeving en ideale ligging tussen Siam en Silom. Ideale verbindingen met de metro naar verschillende locaties. Ontbijt wordt dagelijks in de kamer gebracht op het gevraagde tijdstip.
Rapporteer deze beoordeling
Willem L. (Echt)paren Netherlands, 13 februari 2013
Verrassend goed

Zeer ruim appartement, goede ligging en bereikbaarheid
8
Het verblijf was verrassend. Een appartement, terwijl je een kamer verwacht. Heel handig vlak bij de Nederlandse ambassade. Kortom een aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Jurgen T. (Echt)paren Belgium, 18 oktober 2012
Klein gezellig hotel met prachtige kamers.

Mooi verzorgde kamers
7
kamers zijn mooi, klein zwembad op dak. enige nadelen zijn ontbijt betalend op de kamer (ik ben niet het type persoon dat vooraf al weet wat te volgende ochtend te eten), een rustige dure buurt. maar te voet ben je op 15 minuten in het drukke centrum.
Uitgaansleven tip: 15 min te voet, shopping centers op 15 min
Rapporteer deze beoordeling
Jos B. Groepen Netherlands, 12 oktober 2012
super uitzicht over lumpinipark vooral snachts

dichtbij patpong sky train metro sukhimvit top locatie
8,3
super grote kamers 100 m2 groot balkon wel hoog iet wat gedateerd meubilair. maar desal niet te min schoon super ontbijt. zeer vriendelijk personeel groot zwembad. lekker dichtbij alles wat bangkok leuk maakt. zeker zijn geld waard voor wat je krijgt,aanrader!!!
Sightseeing/attracties tip: lumpinipark op loopafstand patpong ook 10 min van sukhumvit. snel by skytrain en metro ligt bij elkaar.
Rapporteer deze beoordeling
Rober B. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 15 september 2012
geweldige locatie, geweldige suites

ruime kamers, uitstekende service
10
we hebben onze vakantie afgesloten in dit hotel. De suites zijn ruim, in uitstekende conditie en van alles voorzien. service is perfect.
Rapporteer deze beoordeling
Mark B. Individuele reizigers Netherlands, 12 april 2011
Mooie kamers, onderbezetting personeel

gunstige locatie, mooi ingerichte , grote kamers
7
Bij aankomst van deze serviced appartments word ik netjes opgevangen en behandeld. Al gauw blijkt een flinke onderbezetting van personeel, daar degene achter de balie ook mee moet om de koffers te brengen. De kamer is prachtig ingericht en van alle luxe voorzien. op een gegeven moment echter valt de internet verbinding uit en het duurt uiteindelijk bijna drie dagen voor hij weer behoorlijk werkt. Eenmaal van het ontbijt gebruik gemaakt, maar dat was niet goed. koud eten en eieren bijna rauw. Te weinig zorg aan besteed en geen vers fruit.
Winkel tip: op loopafstand zit Central, een mooie mall om van alles te kopen, inclusief eventueel vers eten, als er in de kamer gekookt wordt. Tevens Paragon mall binnen 10 min. bereikbaar
Rapporteer deze beoordeling
Jee H. Individuele reizigers South Korea, 10 augustus 2015
Nice place for big group

Space, Location, quite place
8,7
It's not 5 star hotel facility but good enough for group of people to stay and hangout together in the lounge area.
Rapporteer deze beoordeling
Nancy Q. Groepen Singapore, 19 juli 2015
Fantastic accomodation

Location, Service and Cleanliness
9,3
It was absolutely one of the best hotel I have stayed with my friends in Bangkok! I usually travel to Bangkok with my group of friends for a short 3-5 days holiday and I was recommended Rongratana Executive Residence in my last trip in July. I was pleasantly surprised with the 4-room Executive Suite spaciousness and homely set up. I definitely recommend this as a home-stay for my future trips to Bangkok. Thank you the staff of Rongratana Executive Residence! You make my worthwhile.
Rapporteer deze beoordeling
Silvia T. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 7 juli 2015
Average

Friendly
5,7
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Rongratana Executive Residence BangkokRongratana Executive Residence Bangkok - Hotel interieurRongratana Executive Residence Bangkok - ZwembadRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - Hotel exterieurRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - FitnessruimteRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - BadkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - BadkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - Hotel interieurRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - GastenkamerRongratana Executive Residence Bangkok - ZwembadRongratana Executive Residence Bangkok - Nabij openbaar vervoerRongratana Executive Residence Bangkok - Nabij attractieRongratana Executive Residence Bangkok - Nabij attractieRongratana Executive Residence Bangkok - Nabij attractie

Beoordelingen door klanten - Rongratana Executive Residence, Bangkok

AS-AGWEB-3B08