Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 3318 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (3318)
Sorteer op:
Teun M. Zakelijke reizigers Netherlands, 9 september 2012
Absoluut de naam Executive onwaardig, belachelijk

Redelijke locatie, gastvrijheid
7
Na extra betaald te hebben voor een andere kamer een prima verblijf gehad.
Rapporteer deze beoordeling
Wendy M. Groepen Netherlands, 20 november 2011
Prima hotel met prima locatie

Goede locatie, vriendelijke service
7,3
Kamer aan de kleine kant, maar behalve slapen ben je hier toch niet, dus prima verder. Goede locatie en vriendelijke service. De hotelbar stelt niet veel voor, maar het uitzicht is wel mooi!
Rapporteer deze beoordeling
Fred M. (Echt)paren 18 september 2010
Rosedale on the park hotel

centraal, goede aansluiting openbaar vervoer; prettige staf
7
pretiig hotel met kleine kamers. Uitzicht vanuit de bar op de 33ste verdieping over Hong Kong is prachtig. Goede bereikbaarheid, goede eetgelegenheden nabij vriendelijke professionele staf goed adres voor een kort bezoek aan Hong kong
Rapporteer deze beoordeling
Richard M. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 november 2009
Rosendale voor zaken en plezier

goede ligging,schone kamer,goede service,snel bij de winkels en restaurants
8,7
Het hotel ligt zeer centraal en zicht op het Victoria park. Bussen en tram om de hoek, 5 min naar MTR. Winkels bij Causeway Bay en Time Square op 5 min lopen. Hotel is schoon, kamers hebben alles wat je nodig hebt, incl een goed pakket digitale TV.
Restaurant tip: Steak house op de hoek is erg goed en niet duur!
Rapporteer deze beoordeling
Choi C. Gezinnen met oudere kinderen Portugal, 6 februari 2016
Small, Convenient Hotel

Convenient, staff friendly and helpful
6,7
easily located hotel, but hotel room and beds too small. The quilt should be bigger
Rapporteer deze beoordeling
Alexander O. (Echt)paren Philippines, 31 januari 2016
Affordable hotel in the city

Proximity to shopping malls, shopping streets and CBD. We love Rosedale's thoughtfulness - a bottle of wine and cake to celebrate the birthday of my wife.
7,3
It was pleasant but we were out most time of the days we stayed there.
Rapporteer deze beoordeling
Sze-Zin L. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 30 januari 2016
It's OK

The Staff are great, free shuttle bus service from HK station, and walking distance to time square
6,7
It didn't help with ⅓ elevators being out of service for the 4 nights we were there. Also, the walls can be quite thin at times where we had loud guests next to us for ¾ nights. The shuttle bus station is on the other side of the block, so we had to make our way around from the McDonalds. It was OK, considered it didn't rain. Overall, the staff at every level were terrific and very accommodating. Being HK, you can't really go wrong with its location.
Rapporteer deze beoordeling
Moolshanker J. Zakelijke reizigers India, 30 januari 2016
they should improve food. quality

location
7
Good
Rapporteer deze beoordeling
Wei D. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 28 januari 2016
Value for money

Location; price and breakfast
8
It was good except for the waits at the lift
Rapporteer deze beoordeling
Priscilla L. Zakelijke reizigers Malaysia, 24 januari 2016
Great hotel

clean, location, good customer service
8
I had a pleasant stay during my business trip here.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntreeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntreeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntreeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03