of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Baai, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieur Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Receptie Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entree Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entree Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Entree Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Suite Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badkamer Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badkamer
Gebied: Causeway Baai Aantal kamers: 313
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 2985 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (2985)
Sorteer op:
Teun M. Zakelijke reizigers Netherlands, 9 september 2012
Absoluut de naam Executive onwaardig, belachelijk

Redelijke locatie, gastvrijheid
7
Na extra betaald te hebben voor een andere kamer een prima verblijf gehad.
Wendy M. Groepen Netherlands, 20 november 2011
Prima hotel met prima locatie

Goede locatie, vriendelijke service
7,3
Kamer aan de kleine kant, maar behalve slapen ben je hier toch niet, dus prima verder. Goede locatie en vriendelijke service. De hotelbar stelt niet veel voor, maar het uitzicht is wel mooi!
Fred M. (Echt)paren 18 september 2010
Rosedale on the park hotel

centraal, goede aansluiting openbaar vervoer; prettige staf
7
pretiig hotel met kleine kamers. Uitzicht vanuit de bar op de 33ste verdieping over Hong Kong is prachtig. Goede bereikbaarheid, goede eetgelegenheden nabij vriendelijke professionele staf goed adres voor een kort bezoek aan Hong kong
Richard M. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 november 2009
Rosendale voor zaken en plezier

goede ligging,schone kamer,goede service,snel bij de winkels en restaurants
8,7
Het hotel ligt zeer centraal en zicht op het Victoria park. Bussen en tram om de hoek, 5 min naar MTR. Winkels bij Causeway Bay en Time Square op 5 min lopen. Hotel is schoon, kamers hebben alles wat je nodig hebt, incl een goed pakket digitale TV.
Restaurant tip: Steak house op de hoek is erg goed en niet duur!
Mochtar W. Zakelijke reizigers Indonesia, 23 april 2015
good location near convention centre and shopping

near convention centre and shopping centre
8
Very nice
Soh A. Zakelijke reizigers Malaysia, 19 april 2015
very convenient

Good lcation, free WiFi, clean
8
I like thelocation which is near to all shopping mall
Rizza L. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 13 april 2015
Staff speaks English. we enjoyed our stay.

Accommodating staff, they are helpful and attentive to thier guests' needs. Walking distance to most of the places... Safe and secure room kinda small though for superior but all in all, it was a nice
8
We enjoyed our stay. My husband rated the hotel "best." My son likes it as well as. All in all, nice stay. We will recommend the hotel to our friends and would probably go back. We just hope, superior room would be bigger next time.
Cheung B. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 9 april 2015
very good location

facilities for quick travelers, cleanliness and location
8,7
The room is ok. Although is not big but very clean, comfortable and got everything we need. Near MTR right in the shopping center of causeway bay. good choice.
Jack W. (Echt)paren Hong Kong, 8 april 2015
Very economical

price price and price
9,3
Leo C. (Echt)paren Hong Kong, 7 april 2015
Nice location

Location, staff reaction, tidy
6
The room is a bit small but overall tidy. Breakfast is fair. The location is good and with good view.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel exterieurRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ReceptieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntreeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntreeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - EntreeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - GastenkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - SuiteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BadkamerRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Badkamer


AS-AGWEB-3A05