of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal Garden Hotel

69 Mody Road Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Badkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Badkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Badkamer Royal Garden Hotel Hong Kong - Hotel interieur Royal Garden Hotel Hong Kong - Hotel interieur
Royal Garden Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Garden Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Garden Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 420
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 864 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (864)
Sorteer op:
Sander V. Zakelijke reizigers Netherlands, 3 mei 2014
Perfect

Service / kwaliteit / ligging
9,7
Nigel D. Zakelijke reizigers Netherlands, 21 november 2012
Prettig hotel met klantvriendelijk personeel.

Schone kamers. Ligging centraal. Er zijn een aantal zeer goede restaurants in het hotel.
7,7
De kamers zijn iets aan de kleine kant.. wel schoon. Bed slaapt goed. Ruime badkamer. Een fijn zwembad op het dak, ongeveer 25 meter lang en 8 meter breed. Ontbijtbuffet is redelijk. Dat mag iets uitgebreider. De restaurants in het hotel zijn uitstekend. De prijs/ kwaliteit verhouding is goed alleen het Italiaanse restaurant is qua prijs over de top.
Tip: Als je van winkelen houdt dan kan je vanuit het hotel alle kanten op. Veel dure merken maar ook de gewone merken zijn in overvloed vertegenwoordigd. Veel electronica- en telefoonwinkels. Deze zijn overigens niet goedkoper dan in Nederland. Er zijn een paar toeristische markten achter Rafflesstreet waar je qua souvernirs behoorlijk aan je trekken kunt komen. Veel namaak, tassen en horloges van dure merken en grappige gadgets. Het hotel zit vlak bij de promenade naar de haven. Vooral 's avonds is het leuk om hier te lopen. Aan de overkant van het water ligt Hongkong- eiland. Je ziet daar een schouwspel van licht en het is leuk om de bedrijvigheid te zien bij de veerboten. De metro is een snel en goedkoop vervoermiddel. Voor 55 dollar kan je een dagkaart kopen die je onbeperkt kan gebruiken. Als je op Hongkong- eiland een dubbeldekker - tram neemt moet je gepast geld bij je hebben, 2,20 dollar. Die moet je nl. Bij het uitstappen betalen. Is wel een leuke manier om door de stad te rijden en veel te zien. Als je naar het strand wil dan moet je met een taxi naar Stanley market gaan. Het is ongeveer een half uur rijden vanaf Wan Chai. Dat is een levendige buurt op Hongkong-eiland. 1 halte vanaf halte Central. Het is er wel mooi maar behoorlijk bebouwd. Je kunt er loungen op een paar plekken en er zit een goed Italiaans lunch-restaurant. De naam weet ik niet meer maar het is niet te missen.
Ursula H. Gezinnen met jonge kinderen 14 augustus 2011
goed hotel service met een glimlach

hotel ligt in een gunstigge locatie, dichtbij de winkel straten.metrostations.
9
goeie hotel , zeer goede service.winkels,metrostation,bar en restaurants zijn dichtbij.een nadeel van de hotel is receptie zit in de 3e verdieping een beetje ongemak
Winkel tip: Voordegenen die van goedkoop en goed kwaliteit kleren houd, moet naar Cameron en Granville street , zijn heel veel winkeltjes met goeie,modern kleding met een zeer goedkoop prijs.
Patrick S. (Echt)paren Belgium, 26 mei 2011
prachtig businesshotel met schitterende kamers

prachtig zwembad op dak , verschillende restaurants, waanzinnige lobby
9,7
prachtig hotel met volledig gerenoveerde kamers, badkamer met de laatste snufjes; het gevoel van "thuis" in een hotelkamer.
Sightseeing/attracties tip: een tochtje met de Star ferry met een geweldige skyline
Robert S. (Echt)paren Netherlands, 21 november 2009
een top hotel in de bussines wijk van HK!

Bijzondere service, vriendelijk en persoonlijk. Kamers zijn mooi ingericht en sommige hebben een mooi uitzicht op de haven van HongKong.De bedden zijn prima en het ontbijt ook. Het zwembad is van grote klasse en de fitness is ook goed te gebruiken.
9,7
We werden op een uiterst vriendelijke wijze te woord gestaan en werden ge-upgrade naar een superior room voor hetzelfde bedrag als we voor een normale 2 pers. kamer zouden hebben moeten betalen. Daardoor hebben we het zwembad optimaal gebruikt en zijn daarbij zeer goed voorzien van allerlei lekkere dingen door een uiterst vriendelijke ober. We hadden een Kingsize bed, een goede TV met een groot scherm en kregen een heerlijk ontbijtje op tijd aangeleverd op de kamer. We hadden uitzicht op de drukke haven van HK en konden vanuit ons bed dat allemaal bekijken. Was ook zeker de moeite waard want er was een prachtige Kerstverlichting waar te nemen aan de overkant van de haven . Kortom een top hotel met topservice , dus een topervaring.!
Sightseeing/attracties tip: de starferry is altijd leuk om te doen en daar kun je vanaf het hotel naartoe lopen. De nachtmarkt in Tempelstreet is erg leuk. De Nathan road ligt om de hoek en heeft een onbeperkt winkelaanbod. d
Menfri M. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 14 december 2014
Great place and location

Location, surroundings and newly renovated
8,7
Fantastic
Muhammad F. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 11 december 2014
5-Star Experience

Comfort. Accessibility. Efficiency.
10
The staff at Royal Garden Hotel was professional and they spoke good English. Hence, communication with them was never a problem during our stay. They were also efficient when handling our requests and were able to provide us with essential information we need for our travel. Halal food is within reach and easy to find (google maps) because of the complimentary smartphone the hotel had provided (free internet usage and free calls to Singapore as well!!). My family had truly enjoyed our stay at Royal Garden Hotel and we look forward to our trip back. Well done to the team!
Endy H. (Echt)paren Indonesia, 10 december 2014
good hotel

clean nice
9
Wonderfull
Hooi P. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 7 december 2014
Ok

Good view
7,7
Ok
Carina G. Zakelijke reizigers Philippines, 21 november 2014
well located beside mrt station

location, restaurants, attentive staff
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal Garden Hotel Hong KongRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - BadkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - BadkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - BadkamerRoyal Garden Hotel Hong Kong - Hotel interieurRoyal Garden Hotel Hong Kong - Hotel interieurRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - BuffetRoyal Garden Hotel Hong Kong - BuffetRoyal Garden Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféRoyal Garden Hotel Hong Kong - Koffiehuis/CaféRoyal Garden Hotel Hong Kong - Business Center Royal Garden Hotel Hong Kong - FitnessruimteRoyal Garden Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Garden Hotel Hong Kong - ReceptieRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Royal Garden Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B07