of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Macau City, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Royal Hotel Macau - Gastenkamer Royal Hotel Macau - Gastenkamer Royal Hotel Macau - Gastenkamer Royal Hotel Macau - Suite Royal Hotel Macau - Suite Royal Hotel Macau - Badkamer Royal Hotel Macau - Badkamer Royal Hotel Macau - Badkamer Royal Hotel Macau - Hotel exterieur Royal Hotel Macau - Hotel exterieur Royal Hotel Macau - Hotel exterieur Royal Hotel Macau - Receptie Royal Hotel Macau - Lobby Royal Hotel Macau - Bar/Lounge Royal Hotel Macau - Restaurant Royal Hotel Macau - Restaurant
Royal Hotel Macau - Koffiehuis/Café Royal Hotel Macau - Vergaderruimte Royal Hotel Macau - Balzaal Royal Hotel Macau - Restaurant Royal Hotel Macau - Zwembad Royal Hotel Macau - Zwembad Royal Hotel Macau - Fitnessruimte
Gebied: Macau City Aantal kamers: 380
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 10154 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,6
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (10154)
Sorteer op:
Anand R. (Echt)paren Netherlands, 27 december 2013
Centraal en efficiënte ligging

Pendelbus naar Ferry terminal bus station van waaruit je overal naar toe ik
6,7
Chantal M. (Echt)paren Netherlands, 14 mei 2012
Goede ligging

Heerlijk zwembad
9
Wij hebben hier 2 nachten geslapen en vonden het een plezierig verblijf vooral de shuttle bus service was handig goed restaurant en heerlijk uitgebreid ontbijt, lekker zwembad en zelfs een casino in het hotel....
Olivier Y. Individuele reizigers Belgium, 6 januari 2011
Slechte locatie maar wat een kamers

Beste kamer/prijs van heel Macau !!!
7
alhoewel ze nu een shuttlebus hebben ingezet naar de belangrijkste attracties, blijft de ligging (voral 's avonds) niet goed. na zeker een taxi naar het hotel nemen. de korte afstand kan verleidelijk zijn maar de buurt niet. het hotel op zich is totaal niets op aan te merken buiten het feit dat ze je creditkaart steeds wensen te blokkeren voor zogezegd bijkomstige kosten. probeer een cash-deposit te geven want je creditkaart-rekeningg zal anders voor 1 week geblokkeerd zijn voor deze som.
Edwin M. (Echt)paren Netherlands, 28 september 2010
Goed hotel, maar te ver van alles!

Ontbijt
6,3
Het ontbijt is uitmuntend, maar de ligging is echt niet goed. Het licht op toch wel een aardige loopafstand van het oude centrum en naar de strip is het een eind. Voor de gratis shuttle (vanaf het Sintra hotel) moet je een behoorlijk eind lopen en met de taxi is het best duur.
Christiaan S. Groepen Netherlands, 11 augustus 2010
Royal Hotel in macau

Mooi hotel en schoon
7,7
Het royal hotel in Macau is een mooi hotel, de kamers zien er mooi uit. Het grootste nadeel was dat er om 9u bouwwerkzaamheden plaatsvond op het dak en aangezien ik er precies onder zat trilde ik gewoon letterlijk uit mn bed, het leek wel een oorlogsgebied. Ik ben gelijk naar de receptie gegaan waar ik gelijk een andere kamer aangeboden kreeg. Het zwembad is mooi meegenomen, het fitness gebeuren valt behoorlijk tegen veels te koud daar. Het eten was wel ok. taxichauffeurs kennen het hotel niet altijd vinden, voor 1,5e zit je bij alle grote hotels / casino's. Het gokgebeuren in het hotel stelde echt geen ene reet voor.
Uitgaansleven tip: Als je van gokken houd en van luxe dan moet je zeker hierheen gaan
Hans B. (Echt)paren Netherlands, 3 januari 2010
good value for money

prachtige kamer, zwembad,prima ontbijt, attent personeel.
8,3
prachtige kamer met alle voorzieningen die men zich wenst, waaronder een super kingsize-bed. attent personeel. een heerlijk zwembad met een fitnessruimte. prima uitgebreid ontbijt.
David C. (Echt)paren Netherlands, 18 juni 2009
Service with a smile

Goede service, uitstekende kwaliteit ontbijt en eer goede kamers met zeer goede bedden
7,7
Vriendelijk ontvangst, goede service, zeer goed ontbijt en uitstekende bedden. Van buiten ziet het hotel er niet in de beste conditie uit maar eenmaal binnen ademt het een luxe en gemoedelijke sfeer. Wij hadden een premierkamer wat vergezeld ging met veel luxe en privileges. Zeker een aanrader!
Esther W. Individuele reizigers Malaysia, 25 november 2014
Pleasant Stay and Good location

comfort bed, good location, friendly staffs
7
The stay was good, just a 10 mins walk to St. Paul or Grand Lisboa hotel. However, the hotel should make some shuttle bus e sign board at the airport and ferry terminal so that when the customers arrived know where is the waiting point. Overall is good.
Lee C. (Echt)paren Malaysia, 23 november 2014
good

nice.good.happy
6,7
Nice service.location good..cheap.clean
Alessandro M. Individuele reizigers Italy, 23 november 2014
Nice hotel and location

location, room, cleaness
7,3
Room quite nice and clean, location is perfect, in the centre of Macau just 5-10 mins walking from the best attractions. we didnt use the restautant. the only bad point is the wifi, very slow and sometimes not working at all, but avarage very good hotel

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal Hotel MacauRoyal Hotel Macau - GastenkamerRoyal Hotel Macau - GastenkamerRoyal Hotel Macau - GastenkamerRoyal Hotel Macau - SuiteRoyal Hotel Macau - SuiteRoyal Hotel Macau - BadkamerRoyal Hotel Macau - BadkamerRoyal Hotel Macau - BadkamerRoyal Hotel Macau - Hotel exterieurRoyal Hotel Macau - Hotel exterieurRoyal Hotel Macau - Hotel exterieurRoyal Hotel Macau - ReceptieRoyal Hotel Macau - LobbyRoyal Hotel Macau - Bar/LoungeRoyal Hotel Macau - RestaurantRoyal Hotel Macau - RestaurantRoyal Hotel Macau - Koffiehuis/CaféRoyal Hotel Macau - VergaderruimteRoyal Hotel Macau - BalzaalRoyal Hotel Macau - RestaurantRoyal Hotel Macau - ZwembadRoyal Hotel Macau - ZwembadRoyal Hotel Macau - Fitnessruimte

Beoordelingen door klanten - Royal Hotel, Macau

AS-AGWEB-3C02