of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal Park Hotel

8 Pak Hok Ting Street, Shatin, Sha Tin, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Royal Park Hotel Hong Kong - Schoonheidssalon Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Spa Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal Park Hotel Hong Kong - Zwembad Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant
Royal Park Hotel Hong Kong - Lobby Royal Park Hotel Hong Kong - Lobby Royal Park Hotel Hong Kong - Tuin Royal Park Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Royal Park Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Royal Park Hotel Hong Kong - Zwembad
Gebied: Sha Tin Aantal kamers: 443
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 2260 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,5
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2260)
Sorteer op:
Marinus D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 februari 2012
Super hotel!

goede lokatie buiten centrum, zeer vriendelijke bediening, goede voorzieningen dichtbij
9
een mooi, schoon hotel op een uitstekende plek als je niet in het centrum wil blijven, personeel is zeer klantvriendelijk, een groot winkelcentrum naast de deur incl. speeltuin, goede prijs-kwaliteit verhouding, voor gezin met kinderen ideaal
Lucas S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 9 januari 2012
Luxe hotel met ruime kamers

Bereikbaarheid (Ligging ten opzichte van metro en Airportbus)
7,7
het hotel ligt tegen een groot winkelcentrum aan, en bereikbaarheid met (airport)bus en metro is uitstekend. kamers zijn mooi en ruim, alleen iets gehorig naar de gang toe. i.v.m de kinderen wilden we graag een kamer met connecting door, en dat was geen probleem. een prima uitvalsbasis om de rest van hong kong te gaan zien.
Bas P. (Echt)paren Netherlands, 7 januari 2011
Lux hotel bij een prachtig winkelcentrum

uitstekende bediening, schoon, excellente locatie: dicht bij metro en winkelcentrum
3,7
een uitstekend hotel; goede en professionele becdiening; ruime kamer met mooi uitzicht op de rivier en de stad; wel wat prijzig ten aanzien van het ontbijt; ligt aan het prachtige winkelcentrum van shatin met veel mogelijkheden (o.a. ook ontbijt) vlak bij mtr (metro) en daarmee een centrale plek voor hong kong. zeer aan te bevelen
Winkel tip: New Town PLaza - winkelcentra (in allerlei soorten en maten) liggen naast - bijna in het hotel.
Yinyi C. (Echt)paren Netherlands, 20 september 2009
Prima hotel

Dichtbij MTR Satin trein station. Op loopafstand door de shopping mall, 10 min. Interieur modern, ruime bedden. Schoonmaak is netjes. Airco ook prima, vriendelijk personeel.
10
Wilhelmina V. (Echt)paren Netherlands, 13 september 2009
royal park hotel

geweldige service,behulpzaam personeel, mooie kamers
9
Paul H. (Echt)paren United Kingdom, 29 oktober 2014
Hong Kong in style

Room comfort and cleanliness, buffet breeakfast, bamboo garden
10
This was our first ever visit to Hong Kong and we were recommended the Royal Park by a local. Everything lived up to expectation from the moment we entered our room. We had hoped that coming from the UK and arriving at the Royal Park at midday we may have been lucky to check into our room straight away being tired and in desperate need of a freshen up, however we were told we would have to wait until 3pm which was disappointing. Once we had fully checked in though, we were very pleased with the service the food and the luxury of our twin room. (We had booked a double but were told there were none available on the day we arrived.) The staff were very friendly; helpful and quick to please except in the bar, where service was very slow. Overall we were very pleased with our stay and would certainly use the Royal Park again if we were to return to Hong Kong.
Yin-Chu A. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 26 oktober 2014
Surprisingly good hotel

Location, clean, large room
7,7
When first arriving at this hotel, we were a bit concern we made a bad choice -- walking over from the New Town Plaza shopping mall, you ended up at the hotel restaurant when coming across the foot bridge. Asking the reception for directions she shows you to a lift inside the restaurant which gets you to the ground floor front desk area - strange place to put a lift. After check-in, we were directed to use an outside ramp (because we had a baby stroller) to get to the hotel lift lobby - see the concern lighting up in my head. However, after getting to our room we were delightfully surprised by the size of the room and the overall cleanliness. All-in-all it was a comfortable and enjoyable stay.
Liu K. Groepen Malaysia, 24 oktober 2014
royal park hotel experience

friendly staff. Good service and clean.
9,7
Very good service from the concierge and house keeping. Front desk services also good.
Cheung C. Individuele reizigers Hong Kong, 24 oktober 2014
Convenient

Good location, above shopping mall, nice environment
8,3
Lee S. Groepen Singapore, 23 oktober 2014
inconsistent

shopping, food and transportation.
6
Unsatisfactory

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal Park Hotel Hong KongRoyal Park Hotel Hong Kong - SchoonheidssalonRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - SpaRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal Park Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Park Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Park Hotel Hong Kong - TuinRoyal Park Hotel Hong Kong - Bar/LoungeRoyal Park Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRoyal Park Hotel Hong Kong - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Royal Park Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B07