of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal Park Hotel

8 Pak Hok Ting Street, Shatin, Sha Tin, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Royal Park Hotel Hong Kong - Schoonheidssalon Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Spa Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal Park Hotel Hong Kong - Zwembad Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant
Royal Park Hotel Hong Kong - Lobby Royal Park Hotel Hong Kong - Lobby Royal Park Hotel Hong Kong - Tuin Royal Park Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Royal Park Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Royal Park Hotel Hong Kong - Zwembad
Gebied: Sha Tin Aantal kamers: 443
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 2240 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,5
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2240)
Sorteer op:
Marinus D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 februari 2012
Super hotel!

goede lokatie buiten centrum, zeer vriendelijke bediening, goede voorzieningen dichtbij
9
een mooi, schoon hotel op een uitstekende plek als je niet in het centrum wil blijven, personeel is zeer klantvriendelijk, een groot winkelcentrum naast de deur incl. speeltuin, goede prijs-kwaliteit verhouding, voor gezin met kinderen ideaal
Lucas S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 9 januari 2012
Luxe hotel met ruime kamers

Bereikbaarheid (Ligging ten opzichte van metro en Airportbus)
7,7
het hotel ligt tegen een groot winkelcentrum aan, en bereikbaarheid met (airport)bus en metro is uitstekend. kamers zijn mooi en ruim, alleen iets gehorig naar de gang toe. i.v.m de kinderen wilden we graag een kamer met connecting door, en dat was geen probleem. een prima uitvalsbasis om de rest van hong kong te gaan zien.
Bas P. (Echt)paren Netherlands, 7 januari 2011
Lux hotel bij een prachtig winkelcentrum

uitstekende bediening, schoon, excellente locatie: dicht bij metro en winkelcentrum
3,7
een uitstekend hotel; goede en professionele becdiening; ruime kamer met mooi uitzicht op de rivier en de stad; wel wat prijzig ten aanzien van het ontbijt; ligt aan het prachtige winkelcentrum van shatin met veel mogelijkheden (o.a. ook ontbijt) vlak bij mtr (metro) en daarmee een centrale plek voor hong kong. zeer aan te bevelen
Winkel tip: New Town PLaza - winkelcentra (in allerlei soorten en maten) liggen naast - bijna in het hotel.
Yinyi C. (Echt)paren Netherlands, 20 september 2009
Prima hotel

Dichtbij MTR Satin trein station. Op loopafstand door de shopping mall, 10 min. Interieur modern, ruime bedden. Schoonmaak is netjes. Airco ook prima, vriendelijk personeel.
10
Wilhelmina V. (Echt)paren Netherlands, 13 september 2009
royal park hotel

geweldige service,behulpzaam personeel, mooie kamers
9
Jane K. Individuele reizigers United States of America, 8 oktober 2014
Best Hotel for Solo Traveler

Location, Buffet Breakfast, Staff
9,7
I had a wonderful stay at the Royal Park Hotel. I was traveling alone and the staff was exceptional. Helping me with anything I requested or inquired about. I loved the hotel is located next to Shatin Park. I took walks every morning along the river and loved watching the locals participating in Tai Chi all through the park. Having the Shatin train station located in the New Town Plaza which is connected to the hotel is such a convenience with seeing Hong Kong sites! I had a fabulous time in Hong Kong and the Royal Park Hotel helped this to be a great vacation.
Lurong W. Individuele reizigers Australia, 7 oktober 2014
Worth staying again

Excellent service, comfortable room, and convenient transport.
10
Feeling very well. Will stay in the hotel again when comes to Hong Kong.
Catherine T. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 6 oktober 2014
Short trip

Location, service, room
6,7
I have been staying in Royal Park everytime I visit Hongkong. I really enjoy the convenience the hotel offer with a mtr station just minutes away. The hotel also offer free shuttle to Tsim Sha Shui. Great location
Chen D. Gezinnen met jonge kinderen China, 3 oktober 2014
Convenience to Sai Hung and shopping,Food is soso

Location
6
Good
Johann F. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 2 oktober 2014
Great stay once again!

Staff, Room size, Location
9,3
Once again a great stay at this hotel! Staff were prompt and receptive, even helping out to bring bags from the bus stop

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal Park Hotel Hong KongRoyal Park Hotel Hong Kong - SchoonheidssalonRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - SpaRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal Park Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Park Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Park Hotel Hong Kong - TuinRoyal Park Hotel Hong Kong - Bar/LoungeRoyal Park Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRoyal Park Hotel Hong Kong - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Royal Park Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C08