Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal Park Hotel

8 Pak Hok Ting Street, Sha Tin, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Royal Park Hotel Hong Kong - Schoonheidssalon Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Gastenkamer Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Spa Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal Park Hotel Hong Kong - Zwembad Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant
Royal Park Hotel Hong Kong - Lobby Royal Park Hotel Hong Kong - Lobby Royal Park Hotel Hong Kong - Tuin Royal Park Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Royal Park Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Park Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Royal Park Hotel Hong Kong - Zwembad
Gebied: Sha Tin Aantal kamers: 443
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2756)
Sorteer op:
Marinus D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 11 februari 2012
Super hotel!

goede lokatie buiten centrum, zeer vriendelijke bediening, goede voorzieningen dichtbij
9
een mooi, schoon hotel op een uitstekende plek als je niet in het centrum wil blijven, personeel is zeer klantvriendelijk, een groot winkelcentrum naast de deur incl. speeltuin, goede prijs-kwaliteit verhouding, voor gezin met kinderen ideaal
Lucas S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 9 januari 2012
Luxe hotel met ruime kamers

Bereikbaarheid (Ligging ten opzichte van metro en Airportbus)
7,7
het hotel ligt tegen een groot winkelcentrum aan, en bereikbaarheid met (airport)bus en metro is uitstekend. kamers zijn mooi en ruim, alleen iets gehorig naar de gang toe. i.v.m de kinderen wilden we graag een kamer met connecting door, en dat was geen probleem. een prima uitvalsbasis om de rest van hong kong te gaan zien.
Bas P. (Echt)paren Netherlands, 7 januari 2011
Lux hotel bij een prachtig winkelcentrum

uitstekende bediening, schoon, excellente locatie: dicht bij metro en winkelcentrum
3,7
een uitstekend hotel; goede en professionele becdiening; ruime kamer met mooi uitzicht op de rivier en de stad; wel wat prijzig ten aanzien van het ontbijt; ligt aan het prachtige winkelcentrum van shatin met veel mogelijkheden (o.a. ook ontbijt) vlak bij mtr (metro) en daarmee een centrale plek voor hong kong. zeer aan te bevelen
Winkel tip: New Town PLaza - winkelcentra (in allerlei soorten en maten) liggen naast - bijna in het hotel.
Yinyi C. (Echt)paren Netherlands, 20 september 2009
Prima hotel

Dichtbij MTR Satin trein station. Op loopafstand door de shopping mall, 10 min. Interieur modern, ruime bedden. Schoonmaak is netjes. Airco ook prima, vriendelijk personeel.
10
Wilhelmina V. (Echt)paren Netherlands, 13 september 2009
royal park hotel

geweldige service,behulpzaam personeel, mooie kamers
9
Hung C. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 1 juli 2015
Cheap and Good

Location, staff friendly, room clean
10
wonderful
Ser H. (Echt)paren Singapore, 30 juni 2015
good location

many shopping malls link to hotel. direct bus from airport at bus stop infront of hotel. also connected to the railway station at shatin
9
Excellent. Good location with connection to New town plaza. Links to many smaller malls with wide variety of shops and supermarkets! Gd service by staff. On my birthday. We forgotten to buy lighter for our birthday candle. With 5min to go before midnight. The hse keeping rush up a matchbox and ask if they made it in time. Bravo!
Antonio R. Zakelijke reizigers Italy, 30 juni 2015
comfort at a great price

staff, bed, cleanliness
9,3
I really enjoyed my stay in this hotel. I had to stay two weeks so I asked a very quite room. They gave me a very quite room and the view was still good. The room was very comfy and the bed very good. The staff is incredibly efficient and friendly. The wifi was a bit glitchy but the LAN (free) works like a snap. If I think how much I payed, I am really happy. Yes, it is not in the touristic centre but if you are familiar with transportations in HK, it is not far away either. I would return for sure.
Jasman T. Groepen Singapore, 29 juni 2015
Cleanliness, Service and location

Cleanliness, Service and location
9
The cleanliness of the hotel is what shocked me when i first entered, very hard to be found anywhere. concierge was friendly and recommended us many things to do while trying to speak our native language. Location wise, hotel is connected by shopping malls making your trip to the MTR fully sheltered.
Yola N. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 28 juni 2015
comfy hotel with perfect location

location ... spacious room ... clean room
8,7
It was a nice stay... very nice hotel.. perfect location... spacious and clean room... and very responsive manager

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal Park Hotel Hong KongRoyal Park Hotel Hong Kong - SchoonheidssalonRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - GastenkamerRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - SpaRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal Park Hotel Hong Kong - ZwembadRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Park Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Park Hotel Hong Kong - TuinRoyal Park Hotel Hong Kong - Bar/LoungeRoyal Park Hotel Hong Kong - VergaderruimteRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Park Hotel Hong Kong - Hotel exterieurRoyal Park Hotel Hong Kong - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Royal Park Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02