of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal Phawadee Village Hotel

3 Sawatdirak Road,, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Uitzicht Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tub Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tub Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restaurant
Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Zwembad Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Zwembad Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Zwembad Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Fitnessruimte Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Badkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Badkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 38
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 783 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
9,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (783)
Sorteer op:
Tonny L. Individuele reizigers Belgium, 12 februari 2014
Goed ,

Rustig ,kort bij strand en uitgangsleven
6,3
Personeel kan wel wat vriendelijker ,wel en rustig hotel in het midden van het nachtleven het begint toch wel en beetje te verouderen
Abe V. Individuele reizigers Netherlands, 4 december 2013
zon, zee

mooie grote kamers, vriendelijkheid personeel, ligging
9
Hotel dicht bij strand en bij uitgaanscentrum, mooie kamers, personeel is zeer behulpzaam
Jose E. (Echt)paren Netherlands, 1 december 2013
Prijs / kwaliteit matig

Ligging, rust, vriendelijk personeel
6,3
Goed hotel. Ligging is zeer goed. Dicht bij strand / winkelstraten / Bangla road. Hotel begint gedateerd te raken. Wel goed onderhouden. Prijs vind ik hoog voor wat je krijgt. De volgende keer in Phuket boek ik een appartement buiten het directe centrum voor eur 30 heb je iets moois. Met een scootertje huren ben je dan zeer mobiel en snel in centrum. Tuktuk blijft ook altijd een oplossing natuurlijk
Benno T. Groepen Netherlands, 2 december 2012
kamers ver audert paar sagerijnen personeel

kamers internet
7,3
ligt supper mooi veel muggen veel gloor in zwembad eten gaat
Bart P. Groepen Netherlands, 21 april 2012
Geweldige Locatie

Goed ontbijtbuffet, comfortabele bedden, goede locatie
9
Je zit zeer dichtbij de uitigaansgelegenheden, maar het hotel is erg rustig. Alles hebben we lopend kunnen doen: strand, uitgaan etc. Goed ontbijtbuffet, lekker zwembad. Het enige nadeel van dit hotel is dat er het zwembad weinig tot geen zon heeft.
Barno B. Groepen Netherlands, 12 september 2011
Leuk opgezet hotel, leuke kamers

Locatie is goed en het ontbijt is goed.
8
Ons verblijf in Phawadee was relaxed. Incheck ging soepel en de kamers zijn netjes. Airco werkt goed en er zijn geen insecten op de kamer. Zwembad ligt wel vrijwel de gehele dag in de schadus door de aangelegde tuin (wel erg mooi), dus liefhebbers van zwembaden zullen hier wat minder gelukkig van worden.
Philip M. Groepen Australia, 4 juli 2014
Perfect a defiantly stay there again.

Price location very quiet great pool. Loved it.
10
We loved every thing about it will stay there next time and recommend to friends.
Wee B. Groepen Singapore, 24 juni 2014
Average hotel with good access to crowded places.

Close to shopping areas, many choices of food around it.
5,3
Overall good experience. Limited choice of breakfast. Good access to popular shopping areas and beaches.
Thomas H. Groepen Germany, 2 juni 2014
Good Location for a Phuket stopover

Good Breakfast, nice staff, quiet but close to the beach
7
We stayed for two nights on our way to Koh lanta. While I am still not sold on patong beach but at least the hotel was a nice place to stay during a rainy day in Phuket
Sarinya L. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 14 mei 2014
Great hotel

Swimming pool is clean . Good service.
9,3
Everything was great if there wasn't someone opened my refrigerator and drank water then left a 50bath bill for me to pay. But after I told the hotel it wasn't me who drank that bottle of spring water , they didn't charge me money.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal Phawadee Village Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - UitzichtRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tubRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tubRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - ZwembadRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - ZwembadRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - ZwembadRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BadkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BadkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel interieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - ReceptieRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - OmgevingRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - SpeeltuinRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - VergaderruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - VergaderruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Royal Phawadee Village Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3C07