of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Royal Phawadee Village Hotel

3 Sawatdirak Road,, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Uitzicht Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tub Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tub Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Zwembad Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Fitnessruimte
Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gastenkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Badkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Badkamer Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Fitnessruimte Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel interieur Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Receptie Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Fitnessruimte Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restaurant
Gebied: Patong Aantal kamers: 38
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 804 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
9,0
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (804)
Sorteer op:
Tonny L. Individuele reizigers Belgium, 12 februari 2014
Goed ,

Rustig ,kort bij strand en uitgangsleven
6,3
Personeel kan wel wat vriendelijker ,wel en rustig hotel in het midden van het nachtleven het begint toch wel en beetje te verouderen
Abe V. Individuele reizigers Netherlands, 4 december 2013
zon, zee

mooie grote kamers, vriendelijkheid personeel, ligging
9
Hotel dicht bij strand en bij uitgaanscentrum, mooie kamers, personeel is zeer behulpzaam
Jose E. (Echt)paren Netherlands, 1 december 2013
Prijs / kwaliteit matig

Ligging, rust, vriendelijk personeel
6,3
Goed hotel. Ligging is zeer goed. Dicht bij strand / winkelstraten / Bangla road. Hotel begint gedateerd te raken. Wel goed onderhouden. Prijs vind ik hoog voor wat je krijgt. De volgende keer in Phuket boek ik een appartement buiten het directe centrum voor eur 30 heb je iets moois. Met een scootertje huren ben je dan zeer mobiel en snel in centrum. Tuktuk blijft ook altijd een oplossing natuurlijk
Benno T. Groepen Netherlands, 2 december 2012
kamers ver audert paar sagerijnen personeel

kamers internet
7,3
ligt supper mooi veel muggen veel gloor in zwembad eten gaat
Bart P. Groepen Netherlands, 21 april 2012
Geweldige Locatie

Goed ontbijtbuffet, comfortabele bedden, goede locatie
9
Je zit zeer dichtbij de uitigaansgelegenheden, maar het hotel is erg rustig. Alles hebben we lopend kunnen doen: strand, uitgaan etc. Goed ontbijtbuffet, lekker zwembad. Het enige nadeel van dit hotel is dat er het zwembad weinig tot geen zon heeft.
Barno B. Groepen Netherlands, 12 september 2011
Leuk opgezet hotel, leuke kamers

Locatie is goed en het ontbijt is goed.
8
Ons verblijf in Phawadee was relaxed. Incheck ging soepel en de kamers zijn netjes. Airco werkt goed en er zijn geen insecten op de kamer. Zwembad ligt wel vrijwel de gehele dag in de schadus door de aangelegde tuin (wel erg mooi), dus liefhebbers van zwembaden zullen hier wat minder gelukkig van worden.
Joel M. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 10 september 2014
Great hotel

the hotel itself is beautiful, the pavillion villa was definately a stand out
8,7
Lovely stay, wish we were there for longer. Not many other guests at the time so the breakfast buffet was pretty small (no bacon!). Staff at reception very friendly.
Lim C. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 25 augustus 2014
Painful Stay

Quite.......
6,7
My 5 years old boy cut his hand while taking the broken glass that was wrap with paper cover from toilet. We reported to the staff and was just given handiplast. During checkout, we were asked to pay for the glass. Mosquitoes is a big problem too.
John F. (Echt)paren United States of America, 20 augustus 2014
Royal Phawadee Village Hotel

The location; the beautiful setting; the pool
7
It was good. The lighting in the room was not great, but everything else was fine. Most of the staff were friendly and helpful. The massage service was shut down due to renovations.
William R. Individuele reizigers United Kingdom, 12 augustus 2014
Good location

Location
4,7
I was greeted well and enjoyed my stay.very nice pool but a bit small.breakfast was very good. When I left it was the usual.nothing......no happy trip!!!! Do they care ?.?

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Royal Phawadee Village Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - UitzichtRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tubRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tubRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - ZwembadRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BadkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BadkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel interieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - ReceptieRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - OmgevingRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - SpeeltuinRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotel exterieurRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - VergaderruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - VergaderruimteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GastenkamerRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Badkamer

Beoordelingen door klanten - Royal Phawadee Village Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B02